@Forumdash sos veriyordu zatenAyna gibiyimdirLafı kendine söylemiş say
@Forumdash sos veriyordu zatenAyna gibiyimdirLafı kendine söylemiş say
Sen bana triplendikçe ben de sana tripleniyorum
Ayy sen de bana bi profil çizemedin. Hep brilerine benzetme çabası@Forumdash sos veriyordu zatenHarun ilgisizlik numarası yapıyor yüz vermeyin derken asıl ilgiyi bana gösterin demek istiyormuş sanırım
Hahha Aaa kimliksiz olunca öyle oluyor aibiciğimSen bana triplendikçe ben de sana tripleniyorum
Ayy sen de bana bi profil çizemedin. Hep brilerine benzetme çabasıDaha geçen birisine benzetiyordun şimdi Harunnnn60'nun triplerini bana atıyorsun
Çay çokseverim. Mutfaktaki çaylardan birini mi kariştirip içtim acabaHahha Aaa kimliksiz olunca öyle oluyor aibiciğimBaşkalarından şey ediyoruz kendi kimliğin yokki Goblindeki Azrail gibi sende isminimi unuttun bilmiyorsun yoksa
Aaa gelmişken yorumla finali @Harunnn60 ilede uğraşmayın ayollÇay çokseverim. Mutfaktaki çaylardan birini mi kariştirip içtim acababak yaa bu sefer de azrail gibi davranıyorumBu arada finali de izledim@Harunnn60 gibi bekletmedim çok
Hahha bu şarkıyı görünce bende trip yapasım geldi sana ama dua et tripli birisi değilim @Harunnn60 a havale ediyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?