Zey TV Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk | Yeni Bir Etkinlik

En iyi bilen @Tolstoyevski dirde ben hakim değildim zaten mevzuya fakat bi şüphelendim ama bakmadım googleye
@DarkLegenD neyin kafasını yaşıyor acaba. Neyse yaşıyor madem gidip öpebilir

En iyi bilen @Tolstoyevski dirde ben hakim değildim zaten mevzuya fakat bi şüphelendim ama bakmadım googleye
@DarkLegenD neyin kafasını yaşıyor acaba. Neyse yaşıyor madem gidip öpebilir

Yaşayan efsanelerdendir büyük üstat ama henüz sırma saçlı badem gözlü olmadı, tıpkı diğerleri gibi zamanını bekliyor öyle olması için halk nezdinde.

Reactions: Dosi
Yaşayan efsanelerdendir büyük üstat ama henüz sırma saçlı badem gözlü olmadı, tıpkı diğerleri gibi zamanını bekliyor öyle olması için halk nezdinde.
Sırma saçlı badem gözlü öldüğündemi olunuyor? 😱 Nasıl bir tanımlama bu 😱 yoksa öldüklerinde değerleniyor demeyemi getirdin?

Reactions: Tolstoyevski
Sırma saçlı badem gözlü öldüğündemi olunuyor? 😱 Nasıl bir tanımlama bu 😱 yoksa öldüklerinde değerleniyor demeyemi getirdin?
Evet, bir kişinin öldüğünde değerinin anlaşılması anlamında bir Türkçe deyim/atasözüdür o.

İşte şimdi anladım; jenerik, özenilen dizi derken kafam karışmıştı. Bu sefer daha açıklayıcı oldu.
Farklı ve güzel bir etkinlik olmuş, destekliyorum.

Pek ortalıklarda gözüken birisi değil zaten de şu google'daki ilgili aramalara bakın. Ölüm nedeni diye arıyor millet, Dark yalnız değilmiş

Ekli dosyayı görüntüle 67445
hahahhahahhahha
Bende youtubeden bakarken Nezaman öldü seçeneğini gördüm

İşte şimdi anladım; jenerik, özenilen dizi derken kafam karışmıştı. Bu sefer daha açıklayıcı oldu.
Farklı ve güzel bir etkinlik olmuş, destekliyorum.
Harika, varsa aklımda eskiye dair şeyler belirtirsin ileriki zamanlarda ekleriz konulara

Reactions: MasacRE
ULAN AKSDAKSDKASFASDSLFASDSAŞDASKDASDDAFSAFASD.
aaa bende yukarda bu gülüşün yakışacağını belirtmiştim

o değilde, konuya pat diye girip, beğenimi vermeyip, fikrini belirtmeden direk bu mevzuya dalmanı Dark'in yaşatmış olduğu şoka veriyorum ?

aaa bende yukarda bu gülüşün yakışacağını belirtmiştim

o değilde, konuya pat diye girip, beğenimi vermeyip, fikrini belirtmeden direk bu mevzuya dalmanı Dark'in yaşatmış olduğu şoka veriyorum ?

Adamı öldü sanması sonrası bütün ciddiyetimi kaybettim.

Demek bahsettiğin etkinlik buydu, güzel düşünmüşsün. Konusunu açtığın zaman aklıma gelen olursa öneririm ben de ortağım.
@Dosi