Konuya harikam nerde?Suskunlar, Karadayı ve Kuzey Güney... Toygar Işıklı faktörüyle Karadayı ve Kuzey Güney, diğerlerinin net bir şekilde önünde bence.
Jenerikler yarışmıyor. İlerde yarışacak olan diziler için için hazırlık yapıp tanıtım yapmaktayımJenerikler yarişiyorsa bi KARADAYI önde acık ara. Diğerlerinin gözü kör olmalı Slaytlarla hayat yürümez
Yine de en iyisi KARADAYIJenerikler yarışmıyor. İlerde yarışacak olan diziler için için hazırlık yapıp tanıtım yapmaktayım
Adı üstünde Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk
Ben yanlışlıkla ankette Kabadayı yazmışım ilkYine de en iyisi KARADAYI
Seni tekrar forumda görmek güzelİffet ve Umut Yolcuları'nı izlemiştim, şansa ikisinde de Zuhal Olcay var İffet rezalet bir sonla azalarak bitmişti 🙄
Müzik olarak Kuzey Güney ve Karadayı iyiydi.
Teşekkür ederimKuzey Güney'i hiç izlemedim ama jeneriği hoşuma gitti.
İzlediklerimden de Boynu Bükükler çok iyi bir diziydi ama Kanal D yüzünden harcandı maalesef. Benim Adım Gültepe zaten kanayan yaram.
Eline sağlık. @Dosi
Gitmemiş olmana sevindimKuzey guney benim ivin uzulme
Bu Arka Sokaklar’ın müziği miymiş. 😱 Ben de hep Umut Yolcuları için özel olarak yapıldı sanıyordum.Sadece Umut Yolcuları. Ama benim aklımda şu şarkı Umut Yolcuları'nın jeneriği olarak kalmıştı, biraz da onun hatrına bu jeneriğe oy kullandım. Meğer Arka Sokaklar şarkısıymış, ama benim aklımda Umut Yolcuları jeneriği olarak kalmış...
Kullandım.@Özgür önerdiğin dizilere oyun nerde 😱