Zey TV Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk (2010-2015) | 2. Sezon - 1. Bölüm

hangi dizileri özlediniz/ilginizi çekti

• Kullanılan toplam oy
    25
Suskunlar, Karadayı ve Kuzey Güney... Toygar Işıklı faktörüyle Karadayı ve Kuzey Güney, diğerlerinin net bir şekilde önünde bence.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Dürüst olayım; hiçbirini izlemedim ama aklımda kalanlardan 3 tanesini işaretledim."Yayın döneminde adlarını çok duyduğum 3 diziyi ."

Jenerikler yarişiyorsa bi KARADAYI önde acık ara. Diğerlerinin gözü kör olmalı:F Slaytlarla hayat yürümez:A

• Güldürdün
Suskunlar
Karadayı
Son
Benim İçin Üzülme
Kuzey Güney

Jenerikler yarişiyorsa bi KARADAYI önde acık ara. Diğerlerinin gözü kör olmalı:F Slaytlarla hayat yürümez:A
Jenerikler yarışmıyor. İlerde yarışacak olan diziler için için hazırlık yapıp tanıtım yapmaktayım :A
Adı üstünde Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
KUZEY GÜNEY
Suskunlar
Bitmeyen Şarkı
Boynu Bükükler
Benim Adım Gültepe

• Beğendim
Kuzey Güney'i hiç izlemedim ama jeneriği hoşuma gitti. :A

İzlediklerimden de Boynu Bükükler çok iyi bir diziydi ama Kanal D yüzünden harcandı maalesef. :( Benim Adım Gültepe zaten kanayan yaram. :(

Eline sağlık. :D @Dosi

• Harika
Sadece Umut Yolcuları. Ama benim aklımda şu şarkı Umut Yolcuları'nın jeneriği olarak kalmıştı, biraz da onun hatrına bu jeneriğe oy kullandım. Meğer Arka Sokaklar şarkısıymış, ama benim aklımda Umut Yolcuları jeneriği olarak kalmış...

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Özgür and Dosi
İffet ve Umut Yolcuları'nı izlemiştim, şansa ikisinde de Zuhal Olcay var :A İffet rezalet bir sonla azalarak bitmişti 🙄

Müzik olarak Kuzey Güney ve Karadayı iyiydi.

• Beğendim
Kuzey Güney'i hiç izlemedim ama jeneriği hoşuma gitti. :A

İzlediklerimden de Boynu Bükükler çok iyi bir diziydi ama Kanal D yüzünden harcandı maalesef. :( Benim Adım Gültepe zaten kanayan yaram. :(

Eline sağlık. :D @Dosi
Teşekkür ederim :bhr:
3 yapımda Kanal D :A

Sadece Umut Yolcuları. Ama benim aklımda şu şarkı Umut Yolcuları'nın jeneriği olarak kalmıştı, biraz da onun hatrına bu jeneriğe oy kullandım. Meğer Arka Sokaklar şarkısıymış, ama benim aklımda Umut Yolcuları jeneriği olarak kalmış...

Bu Arka Sokaklar’ın müziği miymiş. 😱 Ben de hep Umut Yolcuları için özel olarak yapıldı sanıyordum. :F

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski