Ay oyunculuklar fena
Ay oyunculuklar fena
bu mu?Ben bilmiyorum. Dedimya sadece aklımda iki başrol kadın, birde kötü korkunç biri vardı. Sonra bir ara bakarım hangi kişiydi. Atarim foto. En başta o geliyor aklıma
Galiba evetbu mu?
Evin hizmetçisiydi buGaliba evet@serhatt bir video paylaştı, orda galiba bu dedim. Bu sanki birilerinin annesiydi[/ICODE]
Valla unuttum ama sonradan öyle bişey cıkabilirGaliba evet@serhatt bir video paylaştı, orda galiba bu dedim. Bu sanki birilerinin[ISPOILER]annesiydi[/ISPOILER](b)
Az ve öz olsunDaha yolda bazılarıda yok bilgileri daha fazla detaylıca öm den yazarım
Yolladığım iki dizi hakkında bilgi yollayayım ömden detaylıAz ve öz olsunyorma beni
Satir içi koda basmişinyahu bu icode falan nerden çiktı. Beceremedim bir türlü @Forumdash
2005'ten önceyse okeyYolladığım iki dizi hakkında bilgi yollayayım ömden detaylı
Beni sinir ettiSatir içi koda basmişin
Ben kötü kalpli bir anne hatırlıyorum. Hayal meyalEvin hizmetçisiydi bu
Yerine göre kötüydü Hande Ataizini hiç sevmezdi dizideBen kötü kalpli bir anne hatırlıyorum. Hayal meyal
gelinlikli Nurgül'e iyi davranmasından belliYerine göre kötüydü Hande Ataizini hiç sevmezdi dizide
Estetikli güzel diyen @kerem sen de bak Burçin'egelinlikli Nurgül'e iyi davranmasından belli
Bu arada Jenerikte Burçin Terzioğlu nekadar güzelmiş öyle@MasacRE @Forumdash @Aserat (Melekler Adası'nın Jeneriğini izleyin, 1.08. dakikada var)
Şimdide güzel ama eskiden daha harikaymışEstetikli güzel diyen @kerem sen de bak Burçin'e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?