Sen anlamadın ne dediğimi ayoll müziğin balıkla uyumunu anlatıyorumBaşta öyle diyordun ama yeme bizi .
aynştaynSen anlamadın ne dediğimi ayoll müziğin balıkla uyumunu anlatıyorum
Benim mesajım biraz karışık şarhoş kafayla yazılmış gibi olmuş, oyüzden tek sen anladın sanırım @Harunnn60 @XanTierXantier neden anlamadı acaba?
Ne güzel pas atmıştım oysaBenim mesajım biraz karışık şarhoş kafayla yazılmış gibi olmuş oyüzden tek sen anladın sanırım @Harunnn60 @XanTier
Dün böyle demedi çünküXantier neden anlamadı acaba?
Mesajım bu ayoll Müziğin litmine ayak uydurmasın dan dolayı espiri yapıyorum ama ileri zeka @XanTier @Harunnn60 anlayamıyorlar espirimin kalitesini @S.G.A.T.Ben olayı çözdüm sanırım Müziğin litmine ayak uyduruyor
0:10 da videoyu başlatın hafif müzikte sakin hareket ediyor ,0:17 e dikkat müzik çılgın bir ritme girerken balıkta çıldırıyor , kafa sallamaya başlıyor
Evet bi kez daha okudum yine aynı şey anlaşılıyor. Hiç masuma yatmaMesajım bu ayoll Müziğin litmine ayak uydurmasın dan dolayı espiri yapıyorum ama ileri zeka @XanTier @Harunnn60 anlayamıyorlar espirimin kalitesini @S.G.A.T.
Ben Müzik Eşliğin de Çekti Demiyorum balık müziğin litmine Uyuyor DiyorumEvet bi kez daha okudum yine aynı şey anlaşılıyor. Hiç masuma yatma
"Ben olayı çözdüm sanırım" diye başlayan mesajdan başka bi şey anlamamaız saçma olurBen Müzik Eşliğin de Çekti Demiyorum balık müziğin litmine Uyuyor Diyorum
Ne içiyorsun geceleri anlat bakalımBen Müzik Eşliğin de Çekti Demiyorum balık müziğin litmine Uyuyor Diyorum
Ne içiyorsun geceleri anlat bakalım
Ben olayı çözdüm derken müziğe göre hareket ediyor balık diyorum"Ben olayı çözdüm sanırım" diye başlayan mesajdan başka bi şey anlamamaız saçma olur
Müziğe göre hareket ediyor balık dersen de aynı şeyi anlarızBen olayı çözdüm derken müziğe göre hareket ediyor balık diyorum
Ama şarhoş kafayla yazılmış gibi karışık çıkmış oyüz den @S.G.A.T. anlıyor beni siz den anlayış beklemiyorum
Ozaman sizin kafanız da sorun var Aaaa @Harunnn60 @S.G.A.T.Müziğe göre hareket ediyor balık dersen de aynı şeyi anlarız
@destere gidince kafa gitti sende de.
Müziğe göre hareket ediyor balık dersen de aynı şeyi anlarız
Hhaha doğru ayoll Ama mesaj bence gayet açık Harunun koyduğu müzik ile alakalı diyorum balığın hareketleri, yani cuk oturmuş müzik