Sen anlamadın ne dediğimi ayoll müziğin balıkla uyumunu anlatıyorumBaşta öyle diyordun ama yeme bizi.
![]()
aynştaynSen anlamadın ne dediğimi ayoll müziğin balıkla uyumunu anlatıyorum![]()
![]()
![]()
Benim mesajım biraz karışık şarhoş kafayla yazılmış gibi olmuş, oyüzden tek sen anladın sanırımXantier neden anlamadı acaba?![]()
Ne güzel pas atmıştım oysaBenim mesajım biraz karışık şarhoş kafayla yazılmış gibi olmuş oyüzden tek sen anladın sanırım![]()
![]()
@Harunnn60 @XanTier
Dün böyle demedi çünküXantier neden anlamadı acaba?![]()
Mesajım bu ayoll Müziğin litmine ayak uydurmasın dan dolayı espiri yapıyorum ama ileri zeka @XanTier @Harunnn60 anlayamıyorlar espirimin kalitesiniBen olayı çözdüm sanırımMüziğin litmine ayak uyduruyor
0:10 da videoyu başlatın hafif müzikte sakin hareket ediyor ,0:17 e dikkat müzik çılgın bir ritme girerken balıkta çıldırıyor , kafa sallamaya başlıyor![]()
![]()
Evet bi kez daha okudum yine aynı şey anlaşılıyor. Hiç masuma yatmaMesajım bu ayoll Müziğin litmine ayak uydurmasın dan dolayı espiri yapıyorum ama ileri zeka @XanTier @Harunnn60 anlayamıyorlar espirimin kalitesini![]()
![]()
@S.G.A.T.
Ben Müzik Eşliğin de Çekti Demiyorum balık müziğin litmine Uyuyor DiyorumEvet bi kez daha okudum yine aynı şey anlaşılıyor. Hiç masuma yatma![]()
"Ben olayı çözdüm sanırım" diye başlayan mesajdan başka bi şey anlamamaız saçma olurBen Müzik Eşliğin de Çekti Demiyorum balık müziğin litmine Uyuyor Diyorum![]()
Ne içiyorsun geceleri anlat bakalımBen Müzik Eşliğin de Çekti Demiyorum balık müziğin litmine Uyuyor Diyorum![]()
Ne içiyorsun geceleri anlat bakalım![]()
![]()
Ben olayı çözdüm derken müziğe göre hareket ediyor balık diyorum"Ben olayı çözdüm sanırım" diye başlayan mesajdan başka bi şey anlamamaız saçma olur![]()
Müziğe göre hareket ediyor balık dersen de aynı şeyi anlarızBen olayı çözdüm derken müziğe göre hareket ediyor balık diyorum
Ama şarhoş kafayla yazılmış gibi karışık çıkmış oyüz den @S.G.A.T. anlıyor beni siz den anlayış beklemiyorum![]()
![]()
![]()
Ozaman sizin kafanız da sorun var AaaaMüziğe göre hareket ediyor balık dersen de aynı şeyi anlarız![]()
@destere gidince kafa gitti sende de.![]()
Müziğe göre hareket ediyor balık dersen de aynı şeyi anlarız![]()
Hhaha doğru ayoll