anasıymış o daen yaşlısı ya anneanne yada babaanne dedim onu anladımda ana kimdi o kısmı tam anlamadım
anasıymış o daen yaşlısı ya anneanne yada babaanne dedim onu anladımda ana kimdi o kısmı tam anlamadım
jane tırt çıktı ? sana söylemiştim pek bişeye benzemiyor diye konu ilginç kanalı yanlış kız seçimide yanlış ? bir ara @OzaN ingilizce altyazılı izliyorduda sonra ondanda ses çıkmadı bıraktı sanırım sessizce )
danalar tepsin seni )jane tırt çıktı ? sana söylemiştim pek bişeye benzemiyor diye konu ilginç kanalı yanlış kız seçimide yanlış ? bir ara @OzaN ingilizce altyazılı izliyorduda sonra ondanda ses çıkmadı bıraktı sanırım sessizce )
yine aklıma manhattan ve dana geldi o diziyi kaldıranların dibine ateşler düşsün
danasına bağlı? benim bahsettiğim dana tepecekse eğer? tepikten kaçan dop olsun )danalar tepsin seni )
Dizi bence hoştu pek de istemeyerek bıraktım haftalık dizilerin çok olmasından dolayı. Başroldeki kızı sen beğenmedin ama ben çok sevdim. Altın Küre'de de adaylığını destekliyorum diziyi bırakmış olmama rağmen.jane tırt çıktı ? sana söylemiştim pek bişeye benzemiyor diye konu ilginç kanalı yanlış kız seçimide yanlış ? bir ara @OzaN ingilizce altyazılı izliyorduda sonra ondanda ses çıkmadı bıraktı sanırım sessizce )
yine aklıma manhattan ve dana geldi o diziyi kaldıranların dibine ateşler düşsün
bu sene umutla başlayıp hüsran yaşadığım iki diziden biridir jane ? diğeride black- ish? benim şansıma ikiside sanırım yeni sezon onayı aldı )Dizi bence hoştu pek de istemeyerek bıraktım haftalık dizilerin çok olmasından dolayı. Başroldeki kızı sen beğenmedin ama ben çok sevdim. Altın Küre'de de adaylığını destekliyorum diziyi bırakmış olmama rağmen.
Jane'de başrolü sevmemen önemli dezavantaj tabii ama Black-ish'teki kadını sevmemen o kadar problem değil. Çünkü diziyi sırtlayan kadın değil adam.bu sene umutla başlayıp hüsran yaşadığım iki diziden biridir jane ? diğeride black- ish? benim şansıma ikiside sanırım yeni sezon onayı aldı )
ikisininde ortak yönü başroldeki bayanları sevemeyişim hele jane yine bir yere kadar ama black ish deki başrol bayan dahada fiyasko ?
biliyorumda, insan yinede bakıyor çevresine bir umut bakılacak bişey varmı diye? ama o da olmayınca hayal kırıklığı tabikiJane'de başrolü sevmemen önemli dezavantaj tabii ama Black-ish'teki kadını sevmemen o kadar problem değil. Çünkü diziyi sırtlayan kadın değil adam.
İlk bölüm kötüydü cidden ama en son iyiye gidiyordu dizi, ben de ara verdim birikince izleyeceğim bölümleri.biliyorumda, insan yinede bakıyor çevresine bir umut bakılacak bişey varmı diye? ama o da olmayınca hayal kırıklığı tabiki
en son sıraya koy ne kadar geç sıra gelirse bu diziye o kadar şanslısın demektir sıranın başında rectify olsun sonra the fallİlk bölüm kötüydü cidden ama en son iyiye gidiyordu dizi, ben de ara verdim birikince izleyeceğim bölümleri.
Komedilerle dramalar ayrı kuyruklardan ilerliyorlar. Rectify izledim zaten ilk bölümü yorumu yarına kaldı.en son sıraya koy ne kadar geç sıra gelirse bu diziye o kadar şanslısın demektir sıranın başında rectify olsun sonra the fall
@Çiğdem- başroldeki kız olunca diziye soğuk bakıyor oğlan olsa ingilizce haliyle bile diziyi yiyip bitirmişti@destere @xemrexxx dizigold dizinin Türkçe altyazılarını çevirmeye başlamış üç bölüm çevrilmiş bile.
@cevaa ve @kaan955 de izlemeye niyetliymiş herhalde. Ben de 4. bölümden itibaren devam etmeyi düşünüyorum.
Forumca izlenen dizilerden biri haline dönüşebilir isterseniz.
Bildiğiniz gibi dizinin başrolü Altın Küre aldı. IMDb puanı 7.5'a yükseldi ve devamlı artıyor. İkinci sezon onayı da aldı bile.
@Çiğdem- tek izlemediğin CW dizisi bu belki izlemek istersin bunu da.
@destere @xemrexxx dizigold dizinin Türkçe altyazılarını çevirmeye başlamış üç bölüm çevrilmiş bile.
@cevaa ve @kaan955 de izlemeye niyetliymiş herhalde. Ben de 4. bölümden itibaren devam etmeyi düşünüyorum.
Forumca izlenen dizilerden biri haline dönüşebilir isterseniz.
Bildiğiniz gibi dizinin başrolü Altın Küre aldı. IMDb puanı 7.5'a yükseldi ve devamlı artıyor. İkinci sezon onayı da aldı bile.
@Çiğdem- tek izlemediğin CW dizisi bu belki izlemek istersin bunu da.
@OzaN ben cw kanalının 6 dizisini izliyorum ayrıdan 2 tane daha varmış galiba ama o ikisine bakmam ben yeni onay almalarınada sinir oldum cw kovs şu dizileri@Çiğdem- başroldeki kız olunca diziye soğuk bakıyor oğlan olsa ingilizce haliyle bile diziyi yiyip bitirmişti
da vinci biterse buna başlarım
hayırrr kurtlvar vadisi gibi bitmicek 2020 hedefi varsenin süperportakalın bitsin emi .ss