İngiliz Jane Eyre - Mini Dizi Yorumları

3. Bölüm ..

uzun bir aradan sonra güzel bir bölüm izledik bu sefer başroldeki kız kadar konuda etkiliydi @Harunnn60

heyecanlı ve hareketli bir bölümdü, dizide muhteşem doğa manzarası var ama görüntü kalitesi kötü olduğu için yeterli etkiyi yaratamıyor diziyi torrenttende indiremedim öyle olunca sitedeki bir bakıma kalitesiz görüntüyle izlemek zorunda kaldık yinede jane in zerafeti her türlü görüntüyü güzelleştirmeye yetti

jane tam mutluluğu yakaladı diyordum ki
babayı aldı gibi
adamın yıllardır şatoda sakladığı karısıymış meğersem

karısı kafayı yitirmiş oraya buraya saldıran kafadan kontak bir varlık, adam yıllarca karısını bir şatonun bir köşesinde gizliyormuş ?
jane ile şato sahibi edward ın evlilik planları çöpe gitti sanırım
jane bana kaldı

bitime bir bölüm kaldı biraz gayret ve çabayla yarın finali görürüm

@destere ne kadar kasvetli bir dizi ya 😕

1x2

dizi biraz sıkıcı ilerliyor
şato çok hoşuma gitti benim nedense , bu arada jane adama aşık oldu olacak gibi , adam daha belli etmedi duygularını

biraz kalite emek var birde 4 bölüm zaten : 7
beni bekle biraz bugün 3 izlerim yarın 4 beraber izleriz ve mutlu son

görüntüler harika kadın bir harika konu ise ortalama bir konu aslında çok daha farklı bir konu işlenir sanıyordum ama 3 bölüm geride kaldı hala beklediğimi bulamadım bakalım 4. ve son bölümde neler olacak

bugün 3. bölümü izleyeceksen ben yarın 4 . bölüme geçeyim

aynen 3.bügün izleyeceğim yarın 4 beraber izleyelim

aynen 3.bügün izleyeceğim yarın 4 beraber izleyelim
bugün black mirror izleyeceğim onada bak ilginç bir konusu varmış ?
prensesi kaçırıyorlar ingilterede ve başbakana 6 saatlik süre veriyorlar isteğimizi yapmasan kızı öldürürüz diyorlar ?
başbakandan istedikleri ise başbakanın tv lerdeki canlı bir yayında domuzla cinsel ilişkiye girmesi ?
)
konuyu görünce anında sardı beni dizi

sen şaka yapmıyorsun dimi ? konu çok ilginçmiş 😱

ikisini izle jane yarın olsun 😵
şu anda marco polo ve the killing ve black mirror var onun haricinde günlük takip ettiğim diziler topu atmış durumda bir @Çiğdem- in constantine kaldı elimizde bu hafta sonu affair de bitiyor sezon finali yani şu toplu izlediğimiz killing ve marco polo ilaç gibi gelecek

3.bölümü izledim

dizi güzelde ne bileyim sanki 50-60 bölüm sürecekte durun daha ana konuya gelmedik flan havasındalar yada şimdi aklıma geldi akşam bir yemeğe gidersin ve ilk çorbadan başlarsın buda öyle bir dizi

şato çok korktucu ,satonun sahibi olan adam dediğim gibi aşık oldu ama finalde bombalar patlayack bence

@destere

adamın karısı balataları sıyırmış o kadına dikkat ettinmi daha önce edward ın anlatışındada danseden kadındı ?

adamın karısı balataları sıyırmış o kadına dikkat ettinmi daha önce edward ın anlatışındada danseden kadındı ?
evt adam şatoda saklamış karısını , janede her türk kızı gibi evlilik hayalleri kuruyordu ama hayalleri suya düştü , edward karısı del gibi birşey jane hayatta yaşayamaz orada
oha gerçekten kız tam mutlu oluyordu vay be

jane kendisini güzel bulmuyormuş ? birde bana sorsa kız beni nasıl buluyorsun diye ?

haha
senin cevabın hazır zaten

bu arada destere sen uyukluyor musn bu dizide anlamadım önceki mesajında açtım uymuş kalmışım filan yazıyordu
ikinci bölümde uyumuştum
üçüncü bölüm heyecanlıydı ama
yalnız uyuduğumu spoiler içinde yazıyorumki daha sonra diziyi izlemeye çalışacakların şevki kırılmasın diziyle ilgili kötü intiba uyandırmayalım

vayy iyi taktik bende spoiler aldım hemen
final bölümü ne zman izleriz ?