İngiliz Jane Eyre - Mini Dizi Yorumları

hmm iyiymiş :X 3 bölümdür sende bazı şeylere rastladım da tam tanıyı koyamadım :D , the missing de böyle şeyler yaşamıştın :D
missing in ilk 5 bölümünü atlatırsan gerisini getirirsin ben bir 6. bölüm izledim ilk defa anladım diziyi ?:)

missing in ilk 5 bölümünü atlatırsan gerisini getirirsin ben bir 6. bölüm izledim ilk defa anladım diziyi ?:)
oha :D yok almayayım hem 6 begendin diye 7.8,9 iyi olacak mı diye düşünüyorsun

gel bin işte 🙄
Small-Boat-on-green-blue-waters.jpg

sonunda izledim :)

final yorumum :)
bu kadar mutlu sonla biteceğine inanmıyordum şaka gibi 😱 😕

1x4
jane amcasından para kalmış sonra kuzenleri buldu onlarla paylaştı
sevdiği adamın evinde yangın çıkmış ne hikmetse karısı ölmüş kendiside kör kalmış sonunda jane kavuştu , 3 bölümdür ter giden şeyler normale döndü

önceki yorumlarda demiştim bu dizinin konusu yeşilçam filmlerine ilham olmuş dedim dediğim çıktı destere :F

@destere

sonunda izledim :)

final yorumum :)
bu kadar mutlu sonla biteceğine inanmıyordum şaka gibi 😱 😕

1x4
jane amcasından para kalmış sonra kuzenleri buldu onlarla paylaştı
sevdiği adamın evinde yangın çıkmış ne hikmetse karısı ölmüş kendiside kör kalmış sonunda jane kavuştu , 3 bölümdür ter giden şeyler normale döndü

önceki yorumlarda demiştim bu dizinin konusu yeşilçam filmlerine ilham olmuş dedim dediğim çıktı destere :F

@destere
ama mutlu son bizi mutlu etti jane in güzel yüzünü görmek yetti bize :)
yaşilçam filmlerinden çok sinderella masalına benziyordu :) kötü kadın kendi çocuklarını üstün görüp gül gibi kızı dışlar aileden ama gül gibi kız sonra prensle evleşip mutlu olur :)

ama mutlu son bizi mutlu etti jane in güzel yüzünü görmek yetti bize :)
yaşilçam filmlerinden çok sinderella masalına benziyordu :) kötü kadın kendi çocuklarını üstün görüp gül gibi kızı dışlar aileden ama gül gibi kız sonra prensle evleşip mutlu olur :)
ya ben memnun olmadım şahsen :(

yeşilçama gelince
adamın kör olması
o yüzden dedim

ya ben memnun olmadım şahsen :(

yeşilçama gelince
adamın kör olması
o yüzden dedim
zaten benzemeye benziyor yeşilçam filmlerinede, ben ilk bölümlerini sinderella masalına benzettim sonraki bölümünde reşat nuri güntekinin çalıkuşu adlı eseri aklıma geldi, finalide kerime nadirle yaptık :)

@destere bir bakarım senin için sonuçta sende the killing izledin beni hatrım için :)

tmm Yarın bakarım 8 puan iyiymiş :)
o hayat benim var dur şimdi :D

hahaha :D sana tekneyi bin diyoruz işte yok diyorsun hala :D

tmm bu akşam bakıcam bakalım nasıl olacak merak ettim :)

1x1
ingiliz dizilerine pek sıcak bakmıyorum ama izledim ve beğendim
irazda destere hatrına baktım
döneminin kadınlar açısından en güzel yıılarından biri. ilk defa bir kadın kahraman; güzel olmayan sade, gösterissiz, akıllı, aciz olmayan, kendi başının çaresine bakabilen bir kadın var
konusunun yeşilçam filmlerinin ve hatta brezilya dizilerinin kaynağı olduğundan şüpheleniyorum...

7.7

@destere

spoiler kutunu açmadım bişey vardır diye , diziyi çok sevdin galiba çok hızlısın :)

@Harunnn60 iyiki konuşmalarımız ve de kayıtlar duruyor burda yoksa geçmişteki herşeyi inkar edeceksin :)
hanı jane eyre hiç izlememiştin hanı ben yanlış hatırlıyordum Allah seni bildiği gibi yapsın :) çarpılasında yengeç gibi yürüyesin @Çiğdem- en azından inkar etmiyor izlediği dizilere izledim diyor senin yaptığını çorumlu yapmaz harun ? :)

@Harunnn60 iyiki konuşmalarımız ve de kayıtlar duruyor burda yoksa geçmişteki herşeyi inkar edeceksin :)
hanı jane eyre hiç izlememiştin hanı ben yanlış hatırlıyordum Allah seni bildiği gibi yapsın :) çarpılasında yengeç gibi yürüyesin @Çiğdem- en azından inkar etmiyor izlediği dizilere izledim diyor senin yaptığını çorumlu yapmaz harun ? :)
Eye Candy ile karıştırmişım. :A Ama ben bu diziyi izledimki senle birlikte? :X

Eye Candy ile karıştırmişım. :A Ama ben bu diziyi izledimki senle birlikte? :X
işte bu dizi için demiştim harun başladıda dedim ama tam bitirdimi hatırlamıyorum dedim ? sen de ben asla öyle bir dizi izlemedim dedin :) demekki öyle çok kesin konuşmamak lazımmış :) eye candy i başlamadığını biliyorum konumuz eye candy değildi onu nerden karıştırdın bununla ? :)

işte bu dizi için demiştim harun başladıda dedim ama tam bitirdimi hatırlamıyorum dedim ? sen de ben asla öyle bir dizi izlemedim dedin :) demekki öyle çok kesin konuşmamak lazımmış :) eye candy i başlamadığını biliyorum konumuz eye candy değildi onu nerden karıştırdın bununla ? :)
Ben bu diziyi bitirdim senle yahu sen gece tek bölümü izleyip bıraktı demişsin. Halbu ki 4 bölümün hepsini izledim senle :D Eye Candy ve Jane eyre ad olarak yakınlar o yüzden ilkin karıştırdım :)))

karıştırmış çocuk ayolll olamazmı iyi kafasından atmış seni bence :A:A:A

karıştırmış çocuk ayolll olamazmı iyi kafasından atmış seni bence :A:A:A

nasıl karıştırıyor bu dizide nerdeyse 8 sayfayı @Harunnn60 la konuşarak doldurduk onca sohbet ettiğimiz diziyi nasıl unutur :))
bu arada yukarda ben seni övdüm çiğdem görüyormusun her fırsatta seni övüyorum artık yakında evleniriz bu gidişle :))

nasıl karıştırıyor bu dizide nerdeyse 8 sayfayı @Harunnn60 la konuşarak doldurduk onca sohbet ettiğimiz diziyi nasıl unutur :))
bu arada yukarda ben seni övdüm çiğdem görüyormusun her fırsatta seni övüyorum artık yakında evleniriz bu gidişle :))
hahahah ben güvenemem sana ayy bir gidiyorsun daha ne zaman geliceğin belli değil e tehrikeli erkek tipi :F:F:F

Ya benim Outlander'ı izlemek içimden gelmiyor ya. :D Kaldım öyle 15'te. :D