missing in ilk 5 bölümünü atlatırsan gerisini getirirsin ben bir 6. bölüm izledim ilk defa anladım diziyi ?hmm iyiymiş 3 bölümdür sende bazı şeylere rastladım da tam tanıyı koyamadım , the missing de böyle şeyler yaşamıştın
missing in ilk 5 bölümünü atlatırsan gerisini getirirsin ben bir 6. bölüm izledim ilk defa anladım diziyi ?hmm iyiymiş 3 bölümdür sende bazı şeylere rastladım da tam tanıyı koyamadım , the missing de böyle şeyler yaşamıştın
oha yok almayayım hem 6 begendin diye 7.8,9 iyi olacak mı diye düşünüyorsunmissing in ilk 5 bölümünü atlatırsan gerisini getirirsin ben bir 6. bölüm izledim ilk defa anladım diziyi ?
oha yok almayayım hem 6 begendin diye 7.8,9 iyi olacak mı diye düşünüyorsun
gel bin işte 🙄
anladım bu arada jane eyre nin diğer yapımlarını izleyecek misin ?beğendim bölümü demedimki ilk defa anladım ne demek istiyorlar ona seviniyorum
ruth wilson nerdeyse ben ordayım mesela şimdi the affair da destan yazıyor bende takipteyimanladım bu arada jane eyre nin diğer yapımlarını izleyecek misin ?
ama mutlu son bizi mutlu etti jane in güzel yüzünü görmek yetti bizesonunda izledim
final yorumum
bu kadar mutlu sonla biteceğine inanmıyordum şaka gibi 😱 😕
1x4
jane amcasından para kalmış sonra kuzenleri buldu onlarla paylaştı
sevdiği adamın evinde yangın çıkmış ne hikmetse karısı ölmüş kendiside kör kalmış sonunda jane kavuştu , 3 bölümdür ter giden şeyler normale döndü
önceki yorumlarda demiştim bu dizinin konusu yeşilçam filmlerine ilham olmuş dedim dediğim çıktı destere
@destere
ya ben memnun olmadım şahsenama mutlu son bizi mutlu etti jane in güzel yüzünü görmek yetti bize
yaşilçam filmlerinden çok sinderella masalına benziyordu kötü kadın kendi çocuklarını üstün görüp gül gibi kızı dışlar aileden ama gül gibi kız sonra prensle evleşip mutlu olur
zaten benzemeye benziyor yeşilçam filmlerinede, ben ilk bölümlerini sinderella masalına benzettim sonraki bölümünde reşat nuri güntekinin çalıkuşu adlı eseri aklıma geldi, finalide kerime nadirle yaptıkya ben memnun olmadım şahsen
yeşilçama gelince
o yüzden dedimadamın kör olması
Anladım ee bu dizi bitti şimdi ne yapıcazzaten benzemeye benziyor yeşilçam filmlerinede, ben ilk bölümlerini sinderella masalına benzettim sonraki bölümünde reşat nuri güntekinin çalıkuşu adlı eseri aklıma geldi, finalide kerime nadirle yaptık
direk the americans a geçAnladım ee bu dizi bitti şimdi ne yapıcaz
bir bakayım diğer bilgisayara onun indirmiş miyim yazın indirdim çoğu diziyidirek the americans a geç
@destere bir bakarım senin için sonuçta sende the killing izledin beni hatrım için
tmm Yarın bakarım 8 puan iyiymiş
o hayat benim var dur şimdi
hahaha sana tekneyi bin diyoruz işte yok diyorsun hala
tmm bu akşam bakıcam bakalım nasıl olacak merak ettim
1x1
ingiliz dizilerine pek sıcak bakmıyorum ama izledim ve beğendim
irazda destere hatrına baktım
döneminin kadınlar açısından en güzel yıılarından biri. ilk defa bir kadın kahraman; güzel olmayan sade, gösterissiz, akıllı, aciz olmayan, kendi başının çaresine bakabilen bir kadın var
konusunun yeşilçam filmlerinin ve hatta brezilya dizilerinin kaynağı olduğundan şüpheleniyorum...
7.7
@destere
spoiler kutunu açmadım bişey vardır diye , diziyi çok sevdin galiba çok hızlısın
Eye Candy ile karıştırmişım. Ama ben bu diziyi izledimki senle birlikte?@Harunnn60 iyiki konuşmalarımız ve de kayıtlar duruyor burda yoksa geçmişteki herşeyi inkar edeceksin
hanı jane eyre hiç izlememiştin hanı ben yanlış hatırlıyordum Allah seni bildiği gibi yapsın çarpılasında yengeç gibi yürüyesin @Çiğdem- en azından inkar etmiyor izlediği dizilere izledim diyor senin yaptığını çorumlu yapmaz harun ?
işte bu dizi için demiştim harun başladıda dedim ama tam bitirdimi hatırlamıyorum dedim ? sen de ben asla öyle bir dizi izlemedim dedin demekki öyle çok kesin konuşmamak lazımmış eye candy i başlamadığını biliyorum konumuz eye candy değildi onu nerden karıştırdın bununla ?Eye Candy ile karıştırmişım. Ama ben bu diziyi izledimki senle birlikte?
Ben bu diziyi bitirdim senle yahu sen gece tek bölümü izleyip bıraktı demişsin. Halbu ki 4 bölümün hepsini izledim senle Eye Candy ve Jane eyre ad olarak yakınlar o yüzden ilkin karıştırdım ))işte bu dizi için demiştim harun başladıda dedim ama tam bitirdimi hatırlamıyorum dedim ? sen de ben asla öyle bir dizi izlemedim dedin demekki öyle çok kesin konuşmamak lazımmış eye candy i başlamadığını biliyorum konumuz eye candy değildi onu nerden karıştırdın bununla ?
karıştırmış çocuk ayolll olamazmı iyi kafasından atmış seni bence@Harunnn60 iyiki konuşmalarımız ve de kayıtlar duruyor burda yoksa geçmişteki herşeyi inkar edeceksin
hanı jane eyre hiç izlememiştin hanı ben yanlış hatırlıyordum Allah seni bildiği gibi yapsın çarpılasında yengeç gibi yürüyesin @Çiğdem- en azından inkar etmiyor izlediği dizilere izledim diyor senin yaptığını çorumlu yapmaz harun ?
karıştırmış çocuk ayolll olamazmı iyi kafasından atmış seni bence
hahahah ben güvenemem sana ayy bir gidiyorsun daha ne zaman geliceğin belli değil e tehrikeli erkek tipinasıl karıştırıyor bu dizide nerdeyse 8 sayfayı @Harunnn60 la konuşarak doldurduk onca sohbet ettiğimiz diziyi nasıl unutur )
bu arada yukarda ben seni övdüm çiğdem görüyormusun her fırsatta seni övüyorum artık yakında evleniriz bu gidişle )
Ya benim Outlander'ı izlemek içimden gelmiyor ya. Kaldım öyle 15'te.nasıl karıştırıyor bu dizide nerdeyse 8 sayfayı @Harunnn60 la konuşarak doldurduk onca sohbet ettiğimiz diziyi nasıl unutur )
bu arada yukarda ben seni övdüm çiğdem görüyormusun her fırsatta seni övüyorum artık yakında evleniriz bu gidişle )