İngiliz Jane Eyre - Mini Dizi Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,408
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Pek çok kez sinema ve televizyona uyarlanan roman uyarlaması Jane Eyre'nin 2006'daki BBC imzalı mini dizisinde Ruth Wilson ve Toby Stephens başrollerde yer alıyor.

4 bölümden oluşan ve toplamda 202 dakika süren diziyle ilgili yorumları bu başlıkta yapabilirsiniz...

jane%2Beyre%2Bthe%2Bmovie.jpg

Jane Eyre diye bir dizi buldum ilk bölümünüde izledim, 1800 yılların ingilteresinde jane eyre adlı kızın hayat hikayesi anlatılıyor, şatoda geçen korku filmlerini aratmayan sahnelerle süslü dram ağırlıklı güzel bir dizi .. Mini diziymiş olive kitteridge gibi 4 bölümden oluşuyor ,

imdb puanı 8.6

ve her şeyden önemlisi, the affair in alison u ruth wilson başrolde, 2006 yılında çekilmiş dizi o yüzden ruth wilson daha bir gözüme hoş göründü gerçi şimdide hoşlaşıyorum kızdan :)

kim izler diziyi sırayla etiketleme yapayım mutlaka bir arkadaş izlemiştir veya izlemek isteyecektir :)
@sürgünüm @Forumdash @OzaN @xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60 @gözlemci @beyazsoy @yatutarsa

Jane Eyre diye bir dizi buldum ilk bölümünüde izledim, 1800 yılların ingilteresinde jane eyre adlı kızın hayat hikayesi anlatılıyor, şatoda geçen korku filmlerini aratmayan sahnelerle süslü dram ağırlıklı güzel bir dizi .. Mini diziymiş olive kitteridge gibi 4 bölümden oluşuyor ,

imdb puanı 8.6

ve her şeyden önemlisi, the affair in alison u ruth wilson başrolde, 2006 yılında çekilmiş dizi o yüzden ruth wilson daha bir gözüme hoş göründü gerçi şimdide hoşlaşıyorum kızdan :)

kim izler diziyi sırayla etiketleme yapayım mutlaka bir arkadaş izlemiştir veya izlemek isteyecektir :)
@sürgünüm @Forumdash @OzaN @xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60 @gözlemci @beyazsoy @yatutarsa
Destere ben başlarım :) kaçar dakika her bölümü ?

imdb puanı 8.6

Alison varsa izlemem. The Affair'de zor katlandım kendisine. :)
Hem dizi seçmeyi bilmiyorsun, bu konuda bir OzaN değilsin. :)

imdb puanı 8.6

hayret sen babaanne dizileri izlemzdin:F

imdb puanı 8.6

Dizinin 4 versiyonu(b)
2011 - film
http://www.imdb.com/title/tt1229822/?ref_=tt_rec_tt
1996
http://www.imdb.com/title/tt0119404/?ref_=tt_rec_tt
1996 - film
http://www.imdb.com/title/tt0116684/?ref_=tt_rec_tt
1983
http://www.imdb.com/title/tt0085037/?ref_=tt_rec_tt

The Missing'i senin ısrarlarınla izledim ilk bölümünü. (b)
o hatayı yapmışım sadece sana önerseydim keşke :) kendimede önermişim hızımı alamayıp yalnız sen erken kaçtın :)

onlar film hali benim bahsettiğim alisonlu dizi hali ?
filmlere bak en yüksek alan 7.5 ama dizi 8.6 almış :) yani düşün alison un diziye katkısını :)

İlk bolum7.4 uzak durun derim.. bölümleri 8.9 almayan dizi başlanmaz)) ben IMDb filmlerde 7.9 civarı olmadı mi o filme bakmam dizilerde de bu bolum 8.9 alamadıysa bakmam çünkü dizilerin fanları oluyor diziyi sevince basıyor 10 nu ki @destere önermiş düşünün artik))

Yine dandik bir dizinin ilk bölümünü izleyip yanına yancı arıyormuşsun izlenimi var bende. :)
senin bu diziyi beğeneceğine eminim bir kere dizi 1800 lüyılları anlatıyor tarihi filmleri dizileri seviyorsun vikings den biliyoruz :) bu vikings kalitesinde muhteşem bir dizi hemde 4 bölüm ? ilk bölümü izle sonra karar ver :)

İlk bolum7.4 uzak durun derim.. bölümleri 8.9 almayan dizi başlanmaz)) ben IMDb filmlerde 7.9 civarı olmadı mi o filme bakmam dizilerde de bu bolum 8.9 alamadıysa bakmam çünkü dizilerin fanları oluyor diziyi sevince basıyor 10 nu ki @destere önermiş düşünün artik))
ilk bölüm ikinci bölüm diye ayırmaya gerek yok dizi 8.6 puanlık dizi ilk bölümde konuya giriş kısmı ama orda bile muhteşem diyaloğlar var , imdb de 8.9 luk dizi arıyorsan daha çok ararsın bulursan banada haber ver :) onlardan dört beş tane dizi var anca :) onlarıda izledim :)

senin bu diziyi beğeneceğine eminim bir kere dizi 1800 lüyılları anlatıyor tarihi filmleri dizileri seviyorsun vikings den biliyoruz :) bu vikings kalitesinde muhteşem bir dizi hemde 4 bölüm ? ilk bölümü izle sonra karar ver :)
Ben yıllarca ticaretle uğraştım müşteriye mal satmak için gerekirse amuda bile kalkardım. Sende de işportacı tipi var okuldan fırsat bulduğun zamanlarda bir tezgah kursan iyi para yaparsın ama tereciye tere satma. :)

Ben yıllarca ticaretle uğraştım müşteriye mal satmak için gerekirse amuda bile kalkardım. Sende de işportacı tipi var okuldan fırsat bulduğun zamanlarda bir tezgah kursan iyi para yaparsın ama tereciye tere satma. :)
sonuçta ben izliyorum ilk bölüme baktım güzel dizi izlemeyede devam edeceğim :) ama arkadaşlardan başlayan olurmu olmazmı orasını bilemem :) zorla izlettiremeyiz tabiki ?