Polat Şaşmaz
Favori Üye
Alengirli işler bunlar geçelim.Fantazi yerine başka kelime bulamadım. Şampuanla başka ne yapacaksın zaten? @xemrexxx ne diyor bu Deniz böyle.
Haha Çido alemsinalla alla ben nebileyim şampuanla ne yaptığını bilmek istemiyorum dana doğrusu
Evet içiyorum Pantene prov içiyorum tavsiye ederim iyi kafa yapıyor sesimi ona borçluyumşamğuanı içiyordur bence ondan sesi güzel çıkıyor @denizz19 dimi zaten başka napıcan
içerken videosunu koysanaAlengirli işler bunlar geçelim.
Haha Çido alemsin
Evet içiyorum Pantene prov içiyorum tavsiye ederim iyi kafa yapıyor sesimi ona borçluyum
+21 sınır koymam lazım ama neticede banyoiçerken videosunu koysana
o zaten parlakçı seninkaslı vücudunu görse dibi düşerŞu kızı katma işin içine Ayıptır
Kaslı vücudumu çok deşifre etmek istemiyorum yazı bekleyino zaten parlakçı seninkaslı vücudunu görse dibi düşer
😱 neyse her türlü @Çiğdem- izliyor bana anlatır
emreeeee inşş sende birgün destereyi izlemek zorunda kalırsın sana başka bir ceza bulamadım şuan en uygunu bu bence ohh olsun sanaKaslı vücudumu çok deşifre etmek istemiyorum yazı bekleyin
ıyyy totosundan biş igözükmez kiemreeeee inşş sende birgün destereyi izlemek zorunda kalırsın sana başka bir ceza bulamadım şuan en uygunu bu bence ohh olsun sana