Bir ara ben de berber ne derse 'Olur Abi' diyip kapatıyordum mevzuyu.Berberin süreyim mi dediği her şeye sür deme alışkanlığı oluşmuştu bir ara bende. Sonradan sürme demeye alıştım.
Sonradan ben de yok demeye başladım.
Bir ara ben de berber ne derse 'Olur Abi' diyip kapatıyordum mevzuyu.Berberin süreyim mi dediği her şeye sür deme alışkanlığı oluşmuştu bir ara bende. Sonradan sürme demeye alıştım.
Biraz yüzsüzleşip bazen parfüm de sıkar mısın dediğim olmuyor değil. Çünkü sıktıkları parfümler çok havalı kokular oluyor.Bir ara ben de berber ne derse 'Olur Abi' diyip kapatıyordum mevzuyu.
Sonradan ben de yok demeye başladım.
Benim berber biraz eski. Kolonya ile idare ediyorum.Biraz yüzsüzleşip bazen parfüm de sıkar mısın dediğim olmuyor değil. Çünkü sıktıkları parfümler çok havalı kokular oluyor.
Şehrin en merkezi yerine git o zaman parfüm sıkarlar sanırım. Ama dehşet hoşuma gidiyor sıktıkları kokular. Bir gün soracağım abi ne marka bu diye.Benim berber biraz eski. Kolonya ile idare ediyorum.
Sor sor, bana da söylersin.Şehrin en merkezi yerine git o zaman parfüm sıkarlar sanırım. Ama dehşet hoşuma gidiyor sıktıkları kokular. Bir gün soracağım abi ne marka bu diye.
Onu nasıl yapıyon?Memoli he iyiymiş. Onu bende şampuanla yapıyorum.
Şampuan saçı yumuşatır ve geriye doğru inek yalamış gibi itiyorum banyoda hepsi bu.Onu nasıl yapıyon?
Banyo fantazisi. 😱Şampuan saçı yumuşatır ve geriye doğru inek yalamış gibi itiyorum banyoda hepsi bu.
Fantazi mi oluyor bu haha Başka bir şey yapmıyorum şampuanlaBanyo fantazisi. 😱
Fantazi yerine başka kelime bulamadım. Şampuanla başka ne yapacaksın zaten? @xemrexxx ne diyor bu Deniz böyle.Fantazi mi oluyor bu haha Başka bir şey yapmıyorum şampuanla
şamğuanı içiyordur bence ondan sesi güzel çıkıyor @denizz19 dimi zaten başka napıcanalla alla ben nebileyim şampuanla ne yaptığını bilmek istemiyorum dana doğrusu