Maskeli Fedai
Favori Üye
Reel hayatta diyorlar herhalde kalas şey 😡Hiç görmedim öyle övgüler düzen hayal aleminde düzüyorlar zaar.Ben doğruları söylüyorum sahtekarsın çünkü.
![]()
Reel hayatta diyorlar herhalde kalas şey 😡Hiç görmedim öyle övgüler düzen hayal aleminde düzüyorlar zaar.Ben doğruları söylüyorum sahtekarsın çünkü.
![]()
Aynen kenksss aynen.Reel hayatta diyorlar herhalde kalas şey 😡
Görürsün sen.. Kalas, pörsümüş şeyAynen kenksss aynen.![]()
Kudur, çatla orta yerinden şizofren şey. .ssGörürsün sen.. Kalas, pörsümüş şey![]()
@Çiğdem bu bana hakaret ediyor..Kudur, çatla orta yerinden şizofren şey. .ss
Hayır sadece gerçekleri söylüyorum.@Çiğdem bu bana hakaret ediyor..
Defol..Hayır sadece gerçekleri söylüyorum.![]()
@Çiğdem bu bana hakaret ediyor..
Başlıktan dolayı konuya girmeye korkuyordum neyse ilk sayfa değilmişKudur, çatla orta yerinden şizofren şey. .ss
@Maskeli Fedai kendi benimle başa çıkamayınca seni çağırdı hemen.Başlıktan dolayı konuya girmeye korkuyordum neyse ilk sayfa değilmiş![]()
![]()
![]()
bir kedisi vardı onu atınca uğraşmayı bırakıyordum sana atsa işe yaramaz mecbur bana kaldı son çare@Maskeli Fedai kendi benimle başa çıkamayınca seni çağırdı hemen.![]()
Başlıktan dolayı konuya girmeye korkuyordum neyse ilk sayfa değilmiş![]()
![]()
![]()
Ben herkese yeterim@Maskeli Fedai kendi benimle başa çıkamayınca seni çağırdı hemen.![]()
Günün fıkrası.Ben herkese yeterim![]()
Günün fıkrası.![]()
Böyle bir baslıklı konuda @serhatt ın sana ağzına geleni söylemesi baslıkla sohbetinizi birleşince bir komik olduBen herkese yeterim![]()
@Maskeli Fedai nin yüzüne tükürdüm sayılsın.Böyle bir baslıklı konuda @serhatt ın sana ağzına geleni söylemesi baslıkla sohbetinizi birleşince bir komik olduDaha temiz konularda sohbet edin konusmalarınızda temiz olur
![]()
![]()
![]()
He he@Maskeli Fedai nin yüzüne tükürdüm sayılsın.![]()
İnşallah Irmak Arıcı da sana tükürür böyle, beter ol kalas
Sana tükürcez birlikte belki insanlıktan nasibini alırsın o zaman.İnşallah Irmak Arıcı da sana tükürür böyle, beter ol kalas![]()
![]()
Kes beSana tükürcez birlikte belki insanlıktan nasibini alırsın o zaman.![]()