Maskeli Fedai
Favori Üye
Reel hayatta diyorlar herhalde kalas şey 😡Hiç görmedim öyle övgüler düzen hayal aleminde düzüyorlar zaar. Ben doğruları söylüyorum sahtekarsın çünkü.
Reel hayatta diyorlar herhalde kalas şey 😡Hiç görmedim öyle övgüler düzen hayal aleminde düzüyorlar zaar. Ben doğruları söylüyorum sahtekarsın çünkü.
Aynen kenksss aynen.Reel hayatta diyorlar herhalde kalas şey 😡
Görürsün sen.. Kalas, pörsümüş şeyAynen kenksss aynen.
Kudur, çatla orta yerinden şizofren şey. .ssGörürsün sen.. Kalas, pörsümüş şey
@Çiğdem bu bana hakaret ediyor..Kudur, çatla orta yerinden şizofren şey. .ss
Hayır sadece gerçekleri söylüyorum.@Çiğdem bu bana hakaret ediyor..
Defol..Hayır sadece gerçekleri söylüyorum.
@Çiğdem bu bana hakaret ediyor..
Başlıktan dolayı konuya girmeye korkuyordum neyse ilk sayfa değilmişKudur, çatla orta yerinden şizofren şey. .ss
@Maskeli Fedai kendi benimle başa çıkamayınca seni çağırdı hemen.Başlıktan dolayı konuya girmeye korkuyordum neyse ilk sayfa değilmiş
bir kedisi vardı onu atınca uğraşmayı bırakıyordum sana atsa işe yaramaz mecbur bana kaldı son çare@Maskeli Fedai kendi benimle başa çıkamayınca seni çağırdı hemen.
Başlıktan dolayı konuya girmeye korkuyordum neyse ilk sayfa değilmiş
Ben herkese yeterim@Maskeli Fedai kendi benimle başa çıkamayınca seni çağırdı hemen.
Günün fıkrası.Ben herkese yeterim
Günün fıkrası.
Böyle bir baslıklı konuda @serhatt ın sana ağzına geleni söylemesi baslıkla sohbetinizi birleşince bir komik oldu Daha temiz konularda sohbet edin konusmalarınızda temiz olurBen herkese yeterim
@Maskeli Fedai nin yüzüne tükürdüm sayılsın.Böyle bir baslıklı konuda @serhatt ın sana ağzına geleni söylemesi baslıkla sohbetinizi birleşince bir komik oldu Daha temiz konularda sohbet edin konusmalarınızda temiz olur
He he@Maskeli Fedai nin yüzüne tükürdüm sayılsın.
İnşallah Irmak Arıcı da sana tükürür böyle, beter ol kalas
Sana tükürcez birlikte belki insanlıktan nasibini alırsın o zaman.İnşallah Irmak Arıcı da sana tükürür böyle, beter ol kalas
Kes be Sabahtandir boş yapiyorsunSana tükürcez birlikte belki insanlıktan nasibini alırsın o zaman.