Irmak Arıcı Tükürük Saçtı!

Öncelikle Mustafa Ceceli ünlü etmedi Mustafa Ceceli den önce biliniyordu bu bir ikincisi yaptığı çok yanlış asla tüküremez ama videonun neden başı nerde neden belli bir yerden verilmiş video bu tartışma nasıl neden başladı onu bilerek ona göre yorum yapmak gerek bence..
------

Az önce yazdım video belirli yerden verilmiş neden öncesi yok diye ona göre yorumlar yapılıyor boşuna dememişim niye öncesi yok diye
------

Yine din konusuyla sıyrılmaya çalışılıyor. :A Hiç şaşmaz. :F

Bu tarz fanları ciddiye alamıyorum ya. :A

Hala fan diyorsun özgür yaşanan durumu anlatmış işte ya pes

Analarını babalarını böyle savunmazlar. Haklı olmak için yaptıklarına bak. :A Dua ederken eğer böyle önemli, hatta bazı durumlarda hayat memat meselesi olan olaylarda sayın Irmak Arıcı hanımefendi arabasını kullanarak ellerini kullanmadan dua edebilir diye biliyorum. :A Bu insanı karşısındakinin gram hakkı olmasa yine haksız duruma düşürür. :A

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Analarını babalarını böyle savunmazlar. Haklı olmak için yaptıklarına bak. :A Dua ederken eğer böyle önemli, hatta bazı durumlarda hayat memat meselesi olan olaylarda sayın Irmak Arıcı hanımefendi arabasını kullanarak ellerini kullanmadan dua edebilir diye biliyorum. :A Bu insanı karşısındakinin gram hakkı olmasa yine haksız duruma düşürür. :A
✍✍✍

• Harika
Reactions: slhttnmtl
Hanımkızımızın menzili de baya uzunmuş. :D Böyle bir şey kendisine yazılsa şimdi 50 farklı yerde ağlıyordu. :D

Tükürük saçan görsün gözünüz :F :F
Screenshot_20210812-010549~2.png