Haksızlık etmişiz, hanfendi adamın yüzüne tükürüp ezik demekte %100 haklı.
Haksızlık etmişiz, hanfendi adamın yüzüne tükürüp ezik demekte %100 haklı.
Yine din konusuyla sıyrılmaya çalışılıyor. Hiç şaşmaz.
Bunu söyleyen de fanı yani Hande Erçel'de de fanlara bakarsak esnetik yok
İnansam mı bilemedim zaten kendini de tanımıyorum ya ne olursa olsun tükürmesi hoş değil zaten ne kadın da ne de erkekte yere tükürenleri sevmiyorum
Yine din konusuyla sıyrılmaya çalışılıyor. Hiç şaşmaz.
Bu tarz fanları ciddiye alamıyorum ya.
Analarını babalarını böyle savunmazlar. Haklı olmak için yaptıklarına bak. Dua ederken eğer böyle önemli, hatta bazı durumlarda hayat memat meselesi olan olaylarda sayın Irmak Arıcı hanımefendi arabasını kullanarak ellerini kullanmadan dua edebilir diye biliyorum. Bu insanı karşısındakinin gram hakkı olmasa yine haksız duruma düşürür.
✍✍✍Analarını babalarını böyle savunmazlar. Haklı olmak için yaptıklarına bak. Dua ederken eğer böyle önemli, hatta bazı durumlarda hayat memat meselesi olan olaylarda sayın Irmak Arıcı hanımefendi arabasını kullanarak ellerini kullanmadan dua edebilir diye biliyorum. Bu insanı karşısındakinin gram hakkı olmasa yine haksız duruma düşürür.
Ben şu an çok utandım. Bu utançtan dolayı sosyal medyaya küsebilirim
@dreamy bu bilgi doğru mu? 🤔 Hande Erçel'de estetik yok mu? 🤔Bunu söyleyen de fanı yani Hande Erçel'de de fanlara bakarsak esnetik yok
Yanaklarımı ben kestirmediğime göre@dreamy bu bilgi doğru mu? 🤔 Hande Erçel'de estetik yok mu? 🤔
Ben fan değilim, çok şükür objektif düşünebiliyorum.@dreamy bu bilgi doğru mu? 🤔 Hande Erçel'de estetik yok mu? 🤔
Iyy bu ne bu kızdan bile beterTükürük saçan görsün gözünüz
Ekli dosyayı görüntüle 107229
Aaaaa sen resmen... "Hande Erçel baştan aşağıya estetik güzeli" diyorsun. 😳😳 @AlosBen fan değilim, çok şükür objektif düşünebiliyorum.
EvetIyy bu ne bu kızdan bile beter
Çoğu ünlüde estetik var zaten. Bir insanın estetiğe başvurması güzelliğine gölge düşürmez benim için. Estetikli olunca noluyor, güzel sınıfına koyamıyor muyuz?Aaaaa sen resmen... "Hande Erçel baştan aşağıya estetik güzeli" diyorsun. 😳😳 @Alos
Valla esnetikli hali de esnetiksiz hali de standart yani abartılacak bi yani yokAaaaa sen resmen... "Hande Erçel baştan aşağıya estetik güzeli" diyorsun. 😳😳 @Alos