Iphone 7 ve Iphone 7 Plus Tanıtıldı!

Iphone 7 mi? Iphone 7 Plus mı?

• iPhone 7

Oy: 1 33.3%
  • iPhone 7 Plus

Oy: 2 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    3
Bir kulakliga o parayi verecek kisi ya zengindir yada fanatik Apple hayranidir. Ben sahsen iki kulaklik icin o parayi vermem. :D
Değil yani bir de parayı verdin bozulabilir, kaybolabilir hatta çalınabilir. Sürekli şarj etmenin gerekmesi ayrı bir konu. Bu kadar pahalı olmayı hak eden bir şey değil kesinlikle. 100 TL civarı olsa düşünülebilirdi. :)

Vallahi 800tllik telefon kullanıyorum ve bilgisayar kullanmayı bıraktım. bilgisayardan yapıp cepten yapamadığım tek photoshop(belki autocad) tarzı ince işçilik gerektiren şeyler onlarda telefonda yapılıyor ama istediğin kalitede olmuyor. Zaten cep telefonunda kaliteli fotoğraf çekeni görmedim asla büyük diyaframlı optik yakinlastirmali gerçek fotoğraf makinalarinin yerini tutamaz.. Hangi akılla insan gider 4500tl verip iphone alır (pluse'in turkcell satış fiyatı 4350tl)

En fazla oyun tutkunusaniz 1500tl verip xioami mi5 yada meizu pro6'ya e verilir onu ötesi enayilik duruyor

2000 liraya bilgisayar, 1500 liraya da bir fiyat/performans telefonu alınır. Üstüne para bile kalıyor :F

iPhone 7 tam bir fiyasko oldu, yine tasarımda hiçbir farklılık yok. Aksine kaldırılan kulaklık girişi ve 870 liralık kablosuz kulaklık Apple'ın başına iş açacak gibi duruyor.

Böylece bizde 5s alabiliriz :blush:

Param olsa direk ön sipariş verirdim.Sonuçta Iphone abi altın gibi değeri yükseliyor :D