@The_Erinch bölümleri izleyip yavaştan yorum yaparsın artık. Ben de bir ara ikinci sezonu izleyip yorumlarım. Kıvanç Tatlıtuğ'u da göreceğiz arada tabii.
Haftasonu anca.. Akşamları yorgun oluyorum yaa. Uyuyakalıyorum. 😑@The_Erinch bölümleri izleyip yavaştan yorum yaparsın artık. Ben de bir ara ikinci sezonu izleyip yorumlarım. Kıvanç Tatlıtuğ'u da göreceğiz arada tabii.
Sezonu bitirmiş biri olarak sana Kıvanç konusuyla ilgili spoiler vermemek için kendimi o kadar zor tutuyorum ki.2x3
Dizi ilk sezondaki aksiyonundan çok uzak ve bu can sıkıyor. Ancak bu bölümün sonunda uçak görebildik. Kalan son üç bölümde full aksiyon görürsek benim için iyi sezon diyebilecek kıvama gelir.
Askerler beklediğim tepkiyi yerine getirdi. Sylvie'nin buradan kendini nasıl aklayacağını merak ediyorum. İspanyol askerden hep bir ters köşe bekliyorum.
Bu dizinin baş rolü net bir şekilde Ayaz. Sezon zaten onun üstüne kurulmuş. Muhtemelen Kıvanç ile sahnesi olacak kişi de o olur. Alacağı intikamı da merakla bekliyorum.
Kıvanç için iki tahminim var. Ya Norveç'teki depoda çıkacak yada Ayaz'ın geçmişinden bir sahneden onu göreceğiz. Bir an önce onu görmek istiyorum.
7/10
Akşama görüşelim.Sezonu bitirmiş biri olarak sana Kıvanç konusuyla ilgili spoiler vermemek için kendimi o kadar zor tutuyorum ki.
Hem merak ettiğim bir dizi hem de süresi kısa olunca biraz öyle oldu.Cok hizlisiniz @mesmeso ve @The_Erinch ben daha ilk bölümü anca bitirdim dün aksam.
35 dakka ve 6 bölüm 🤗Cok hizlisiniz @mesmeso ve @The_Erinch ben daha ilk bölümü anca bitirdim dün aksam.
Ayaz'ın son sahnedeki hali birebir bu.2x6
"Türk müsün kardeşim?" sdfjksdfjksdfjksdfjksd. Buna var ya öyle böyle gülmedim. O kadar Kıvanç gelecek dediler adamı 30 saniye görmedik. Hayır ona neden sıktı Ayaz onu da anlamadım. Neyse Yakamoz'un reklamı güzel yapıldı.
Bu sezon ilk sezonun devamından çok Yakamoz'a geçiş ve ara sezon gibiydi. Sürekli bir hikaye kurma peşindeydiler. Muhtemelen 3. sezonla final yapıp tadında bitirirler.
İspanyol delegenin ölmesi beni hem şok etti hem de üzdü. Gia da ölmeyi sonuna kadar hak etti. Rik'in de sonunda işe yarayıp kendini feda etmesi güzeldi. Askerlerin ölmesi de iyi oldu. Helikopterle Norveç'e kadar gitmezler umarım.
Uçağın kullanılamaz hale gelmesi şaşırtmadı. Sonuçta artık bir denizaltıları var. Markus'un Zara ve Donik'in ölümünde payı olması beni dehşet şaşırttı. Öyle bir şey yapacağı aklıma gelmezdi. Bu saatten sonra Ayaz'ı kolay kolay durduramazlar.
8/10
Yanılmıyorsam Alman şirket Lufthansa'ydı o.İlk bölümün sonunda ki logo türk hava yolunun logosu mu bana mı öyle geldi