Maçın uzatmaya gidebileceğini düşündüğüm için ilk yarı bitince kapatıp yattım. Uyku daha önemliydi benim için. 
Güzel maçı kaçırmışsın neyse uyku önemliyse sorun yok özeti izlersinMaçın uzatmaya gidebileceğini düşündüğüm için ilk yarı bitince kapatıp yattım. Uyku daha önemliydi benim için.![]()
Sabah 6'dan önce kalktığım için 00.30'da filan yatsam 5 saatlik uyku ile durmam gerekecek, gün içerisinde sarhoş gibi oluyorum o zaman.Güzel maçı kaçırmışsın neyse uyku önemliyse sorun yok özeti izlersin![]()
Uyumaz artık başına bela olur.Maç heyecanlı olunca uykusu kaçtı. Yemek bile yedi şimdi gözleri cin gibi![]()
Uğursuzluğumuz gün geçmiyor ki yeni bir boyut kazanmazsın.
210 dakikalık turda taş çatlasa 20-25 dakika oyun üstünlüğünü rakibe vererek elenmeyi de sadece benim tuttuğum takım başarabilirdi.
Maça Inter iyi başladı , oyun kontrolünü ele aldı.Barça’nın ofsayt taktiği başına iş açtı.İkinci yarıda katalan ekibi müthiş bir baskı kurarak maçı 2-2 ye getirdi, burada Inter pas hataları da vardı. 2/0 dan 3/2 ye getiren barça son dk da beraberlik golünü yiyince mental olarak çöktü ve finale giden taraf Inter oldu.İkinci yarısından sonuna kadar izledim. Ne maçtı ama.. Her an her şeyin olabildiği, okun iki takımın arasında sürekli gidip geldiği, seyir zevki müthiş bir karşılaşmaydı. Gönlüm Barça'nın finale yükselmesinden yanaydı ama Inter de çok iyi takım ve harika oynadılar.
İyi ki izlemişsinNe güzel yatacaktık. Bir yanım otur izle diyor diğer yanım sabah iş var diyor. Bunlar penaltılara kadar gider.
HÇ, deseydin @xdragxx boğardı seni.bende diyorum niye bildirim gelmemis, ekleme yapmissinBenim icinde öyle ama
Mesut Enistemi tutacagiz tabiki
------
Barcelona bastirmaya basladi.
Inter kalecisi harika bir kurtaris yapti
Tanıma zaten Gs li olan biriyle neden tanışasın ki.@xdragxx ’ın gücü bana yetmez
Yahu HÇ sadece o maçta Türk olduğu için takımı destekledim. Kendisini pek tanıman. Mesut Özil hem enişte sıfatı hemde bir proje kapsamında radarımızda olan biriEski FB oyuncusu olmasından dolayı tabiki daha önde.
Aaa daha öncede söyledim ben öyle şeylere takılmam. Kimi neyi destekledikleri önemli değil. Benim için çok kıymetli olan bir yakınım GS’li olduğu için GS nefretim çok nefret değil sadece nefret olarak kalıyorTanıma zaten Gs li olan biriyle neden tanışasın ki.![]()
Yooo yeter@xdragxx ’ın gücü bana yetmez
Yahu HÇ sadece o maçta Türk olduğu için takımı destekledim. Kendisini pek tanıman. Mesut Özil hem enişte sıfatı hemde bir proje kapsamında radarımızda olan biriEski FB oyuncusu olmasından dolayı tabiki daha önde.