Inter 4-3 Barcelona | Şampiyonlar Ligi Yarı Final - Rövanş Maçı

Maçın uzatmaya gidebileceğini düşündüğüm için ilk yarı bitince kapatıp yattım. Uyku daha önemliydi benim için. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Cok iyi bir mac olmus, özetini izledim az önce. Sommer cok iyi kurtarislar yapmis. Bakalim finalde kim ile karsilacak, tahminim Arsenal yönünde. Ama finali Inter alir mi bakalim. :D

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
İkinci yarısından sonuna kadar izledim. Ne maçtı ama.. Her an her şeyin olabildiği, okun iki takımın arasında sürekli gidip geldiği, seyir zevki müthiş bir karşılaşmaydı. Gönlüm Barça'nın finale yükselmesinden yanaydı ama Inter de çok iyi takım ve harika oynadılar.

• Beğendim
İkinci yarısından sonuna kadar izledim. Ne maçtı ama.. Her an her şeyin olabildiği, okun iki takımın arasında sürekli gidip geldiği, seyir zevki müthiş bir karşılaşmaydı. Gönlüm Barça'nın finale yükselmesinden yanaydı ama Inter de çok iyi takım ve harika oynadılar.
Maça Inter iyi başladı , oyun kontrolünü ele aldı.Barça’nın ofsayt taktiği başına iş açtı.İkinci yarıda katalan ekibi müthiş bir baskı kurarak maçı 2-2 ye getirdi, burada Inter pas hataları da vardı. 2/0 dan 3/2 ye getiren barça son dk da beraberlik golünü yiyince mental olarak çöktü ve finale giden taraf Inter oldu.

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness
HÇ, deseydin @xdragxx boğardı seni. :A
@xdragxx ’ın gücü bana yetmez :A
Yahu HÇ sadece o maçta Türk olduğu için takımı destekledim. Kendisini pek tanıman. Mesut Özil hem enişte sıfatı hemde bir proje kapsamında radarımızda olan biri :A Eski FB oyuncusu olmasından dolayı tabiki daha önde.

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx and 12.Adam
Yahu HÇ sadece o maçta Türk olduğu için takımı destekledim. Kendisini pek tanıman. Mesut Özil hem enişte sıfatı hemde bir proje kapsamında radarımızda olan biri :A Eski FB oyuncusu olmasından dolayı tabiki daha önde.
Tanıma zaten Gs li olan biriyle neden tanışasın ki. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Tanıma zaten Gs li olan biriyle neden tanışasın ki. :A
Aaa daha öncede söyledim ben öyle şeylere takılmam. Kimi neyi destekledikleri önemli değil. Benim için çok kıymetli olan bir yakınım GS’li olduğu için GS nefretim çok nefret değil sadece nefret olarak kalıyor :A

• Güldürdün
Yooo yeter

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam