O ne alaka?@Sherlock geldi sandım.![]()
Yani aslında Barcelona daha hırslı daha istekli ve kazanmaya yakın olan takım ama unutmayalım, top yuvarlaktırMağlup edilmesi zor dedim?Mağlup olursa patlarım
Acayip ve canavar gibi bir takım olduğu da doğruInter de öyle, bakalım kim tur atlayacak
Uyku planları yalan oldu![]()
Bir Sus be kardeşim @SherlockMağlup edilmesi zor dedim?Mağlup olursa patlarım
Acayip ve canavar gibi bir takım olduğu da doğruInter de öyle, bakalım kim tur atlayacak
Cümleyi tekrar oku anlayacaksın.O ne alaka?
Yani aslında Barcelona daha hırslı daha istekli ve kazanmaya yakın olan takım ama unutmayalım, top yuvarlaktır![]()
Yeğenim maç oynamıştı, yorgun ve kanepede uyukluyor. Maçıda bırakamıyorNe güzel yatacaktık. Bir yanım otur izle diyor diğer yanım sabah iş var diyor. Bunlar penaltılara kadar gider.
23.05Yeğenim maç oynamıştı, yorgun ve kanepede uyukluyor. Maçıda bırakamıyorsize üzüldüm
Bizde saat daha erken size göre
Maç heyecanlı olunca uykusu kaçtı. Yemek bile yedi şimdi gözleri cin gibi23.05yeğenin parmaklarıyla göz kapaklarını tutuyor.
7 üstü reyting gelir.dizilere geçmiş olsunMaçı siz tartışmaya durun, maç 3 ihtimallnde olabileceği ama sonunda tek ihtimal olan TRT 1'in kazandığı bir gün oldu. 😄
Barcelona, mağlup edilmesi çok zor bir takım. Acayip bir takım, canavar gibi bir takım.
Hadi sana iyi gecelerMağlup edilmesi zor dedim?Mağlup olursa patlarım
Zehirli oku atıp sevdiğin takım olan Inter'i finale çıkardımHadi sana iyi geceler![]()
Sevdiğim takım değil, bu gece desteklediğim takımZehirli oku atıp sevdiğin takım olan Inter'i finale çıkardım
Sana da iyi geceler![]()
Detaylara çok takılıyorsunSevdiğim takım değil, bu gece desteklediğim takım
Sende bir fragman izlenmesinde bile beni dizi fanatiği yapan birisin. Biraz bu yönünü törpüle![]()
Ben tam aksini düşünüyordum sevmediğini. Şaşırdım 🙃Barca'da Yamal ve Pedri çıkar vasat bir kadro kalıyor. Lewa girerse belki bir şey yaparlar. Flick hoca bir reaksiyon vermekte zorlanıyor. Hakan iki maçta da oyunda yoktu bu gol onu kendine getirir umarım.
Aksine çok severim. Yorumladığı maçları zevkle dinlerim. Futbol bilgisi en yüksek kişilerden biri.