InstaFavori

Tavşan gibi durmuyor mu ama yaaa :F @mrt-06
Babasının pamuğu Fav10 için poz verdi. :A

lbbNjE.png
MaaBgk.png

Oha bu hamster mı? :eek 😱 😱 Ben tavşan sandım lan. :D

Hhahah bu mutant falan olmasın sonra dev gibi oluyormuş :F @Harunnn60
Bende diyorum ne ara tavşan aldı. :A Hamster aldığını zaten biliyoruz. :A
Yiye yiye şişti dağları bayırları yiyor, tavşan gibi gözükmesi normal. Ben ne yesem aynısından veriyorum. :F
Forumu da tanıt, milletin komşusu giriyor. Atacan'ın hamsterı de hesap açıp gelsin, neyi eksik? :A

çok şirin :D :love1: ismi ne?

Bildirimine tıklayıp durdum açılmadı. biraz geç dank etti kafaya konunun ismini tıklamak :A tüm eski bildirimler bitti. az kaldı bildirim yağmuruma :A

Tosuncuk diyorum öyle belli bir ismi yok. :A Benden de sana epey bildirim geldi bugün ama. :A

Tosuncuk diyorum öyle belli bir ismi yok. :A Benden de sana epey bildirim geldi bugün ama. :A
haha evet ama benimkine yetişemezsi:A
isim güzel, pamuk ta olabilir yada dur sen öyle yazdın galiba yorumda. Beyaz oluşu onu çağrıştırıyor.
Boncuk ta uyar :A

Babasının pamuğu Fav10 için poz verdi. :A Yerdeki siyah şey düşündüğünüz şey değil arkadaşlar silgi tozu. :A

lbbNjE.png
MaaBgk.png

Oha ya ne kadar tatlı benim arkadaşım da hazırlıktayken alıp yurda dolmuştu birkaç hafta bakmıştık gerçi bu ona göre biraz büyük geldi ama olsun :A

Kuş ve Japon balığı besliyorum yine köpekler ile ilgiliyim :A Anladığım kesin yani merak etme. :A Kuşumun videosunu çekmiştim bir ara atarım buraya senle ilgili bir şey varda. :A
Kuşunun videosunu bana gönderme oğlum sapık mısın nesin :A tamam yolla kesin tripli deniz kelimesini öğretmişsindir .ss