çok şirin ismi ne?Babasının pamuğu Fav10 için poz verdi.
Tavşan gibi durmuyor mu ama yaaa @mrt-06
ilk fotosunu görünce bu nekadar büyük bir hamster demiştim bende ama @mrt-06 kamera açısı falan demişti
Yiye yiye şişti dağları bayırları yiyor, tavşan gibi gözükmesi normal. Ben ne yesem aynısından veriyorum.Oha bu hamster mı? :eek 😱 😱 Ben tavşan sandım lan.
Bende diyorum ne ara tavşan aldı. Hamster aldığını zaten biliyoruz.Oha bu hamster mı? :eek 😱 😱 Ben tavşan sandım lan.
Yiye yiye şişti dağları bayırları yiyor. Ben ne yesem aynısından veriyorum.
Hhahah bu mutant falan olmasın sonra dev gibi oluyormuş @Harunnn60Oha bu hamster mı? :eek 😱 😱 Ben tavşan sandım lan.
Hhahah bu mutant falan olmasın sonra dev gibi oluyormuş @Harunnn60
Bende diyorum ne ara tavşan aldı. Hamster aldığını zaten biliyoruz.
Forumu da tanıt, milletin komşusu giriyor. Atacan'ın hamsterı de hesap açıp gelsin, neyi eksik?Yiye yiye şişti dağları bayırları yiyor, tavşan gibi gözükmesi normal. Ben ne yesem aynısından veriyorum.
çok şirin ismi ne?
Bildirimine tıklayıp durdum açılmadı. biraz geç dank etti kafaya konunun ismini tıklamak tüm eski bildirimler bitti. az kaldı bildirim yağmuruma
haha evet ama benimkine yetişemezsiTosuncuk diyorum öyle belli bir ismi yok. Benden de sana epey bildirim geldi bugün ama.
sana biraz alıştı sanırım kafes dışında rahat görünüyorAnnem de seviyor artık eskisi gibi değil.
Silgi tozu o, fok gibi duruyor, masam orası. Sensin çirkin.
Hamster. Yeni değil aylardır bakıyorum.
Oha ya ne kadar tatlı benim arkadaşım da hazırlıktayken alıp yurda dolmuştu birkaç hafta bakmıştık gerçi bu ona göre biraz büyük geldi ama olsunBabasının pamuğu Fav10 için poz verdi. Yerdeki siyah şey düşündüğünüz şey değil arkadaşlar silgi tozu.
Ne yiyor bu Splinter usta? Sadece peynir vermiyorsundur herhalde.Babasının pamuğu Fav10 için poz verdi. Yerdeki siyah şey düşündüğünüz şey değil arkadaşlar silgi tozu.
Çok safsın gerçektenTavşan mı aldın. Ne tatlı. Şimdi durmaz yerinde bu.
Herkes tavşan zannetti.
Hayvanlardan anlamadığınızı ne kadar çok belli ediyorsunuz bakar bakmaz hamster olduğunu anladımHerkes tavşan zannetti.
Kuş ve Japon balığı besliyorum yine köpekler ile ilgiliyim Anladığım kesin yani merak etme. Kuşumun videosunu çekmiştim bir ara atarım buraya senle ilgili bir şey varda.Hayvanlardan anlamadığınızı ne kadar çok belli ediyorsunuz bakar bakmaz hamster olduğunu anladım
Kuşunun videosunu bana gönderme oğlum sapık mısın nesin tamam yolla kesin tripli deniz kelimesini öğretmişsindir .ssKuş ve Japon balığı besliyorum yine köpekler ile ilgiliyim Anladığım kesin yani merak etme. Kuşumun videosunu çekmiştim bir ara atarım buraya senle ilgili bir şey varda.
Babasının pamuğu Fav10 için poz verdi. Yerdeki siyah şey düşündüğünüz şey değil arkadaşlar silgi tozu.
Çooook şirin ya. Hamster mi bu?Babasının pamuğu Fav10 için poz verdi. Yerdeki siyah şey düşündüğünüz şey değil arkadaşlar silgi tozu.
Babasının pamuğu Fav10 için poz verdi. Yerdeki siyah şey düşündüğünüz şey değil arkadaşlar silgi tozu.
Tavşan mı hamster mı la bu? Şayet hamstersa iyi beslemişsin tosun gibi olmuş maşallahBabasının pamuğu Fav10 için poz verdi. Yerdeki siyah şey düşündüğünüz şey değil arkadaşlar silgi tozu.