xBUGRAx
Süper Emekli
Forum hesabım deşifre olunca.
https://twitter.com/x/status/1157252995979124736
Hahahaha.
@xBUGRAx kapısını sıkıca kilitlesin, bilgisayarını, telefonunu ortalarda bırakmasın yoksa onu iyi şeyler bekliyor olmayacak.
Güldürdü.
Aynı performansı benimkiler de gösteririr
Güldürdün yine TOTAL'liğinle.
Kapatayım herkes kurtulsun diyorum dinlemiyorsunuz.
Sağ tarafa sıralanmışızAaa evet bir karadenizli olarak beni bile kıskandırdı vlla @Harunnn60
@mrt-06 ekranı odası gibi toğluymuş bizim ekranlar odalarımız gibi dağınık @xBUGRAx ile ama kızların genelde öyle olur normal karşılayın@MasacRE @Bully @sokak sanati @Yiğitt @xemrexxx @serhatt @Aserat
Hee ilahiyat, nasıl bildin yaSen ne okuyordun İlahiyat mıydı.
Valla oyunlarına şaşırmadım ben bir tek Euro Track şaşırttı.
Bi gamer sizsiniz zaten.
Onlar Çalışmalarım içindeSağ tarafa sıralanmışızAma bunların dışında asıl bir de burada paylaştığın sevdiğin oğlanların yarı çıplak fotolarının olduğu bir bölüm olmalı. Onları da masaüstüne al da baban görüp tüfeğiyle vursun seni
Hee ilahiyat, nasıl bildin ya
Yok ben gamer değilim, bilgisayarım müsait değil bunun içinAma Buğra'ya şaşırdım ne bileyim
Harika.Hiç paylaşmak gelmedi içimden ama olsun, mekan çok özel... Ekli dosyayı görüntüle 70634
???Nesi dağınık be daha sanatçıma karar verince onun capsleriyle dolacak masaüstü.
Ooo çok güzel görünüyor
Bende bugün köy çocuğu oldum 1 günlüğüneOoo çok güzel görünüyorGökyüzünde senin kızıl kadınıda görebilirmişsin
Kız olsan görürdünBende bugün köy çocuğu oldum 1 günlüğünetabi bizim yerimiz özgürlükçü sizin ki gibi katı kurallar yok
Annem zaten zor eve attı kendini uzun bir süre daha gitmez TekirdağyaKız olsan görürdün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?