Bak şurada birşey paylaşmıştım aktiflik olmadın dönemdi görmemiş olabilirsin Allahta koruyor yanı ilahi adaletEvet biliyorumValla zengin olsam fakirlere ve hayvanlara hep yardım ederim
Bak şurada birşey paylaşmıştım aktiflik olmadın dönemdi görmemiş olabilirsin Allahta koruyor yanı ilahi adaletEvet biliyorumValla zengin olsam fakirlere ve hayvanlara hep yardım ederim
Oooo çok güzel inş orada olup sen çekmişsindir
Ben çektim Çiğdem kim çekecek..Oooo çok güzel inş orada olup sen çekmişsindirKaradenizde olup 2 yıldır denizkum gördümüz yok vlla
Netten alınma fotoda olabilirdi ki çekim kalitesi gerçekten çok güzel manzaraBen çektim Çiğdem kim çekecek..
Babam yeni telefon aldı banaNetten alınma fotoda olabilirdi ki çekim kalitesi gerçekten çok güzel manzara
Şimdi öğrendim için şimdi hayırlı olsun demem geç olmadı bence
Şarjım bitikti eski telde şimdi uzun uzun kullanıyorum teliŞimdi öğrendim için şimdi hayırlı olsun demem geç olmadı bence
Güzel değerlendirmişsin yeni telefonu böyle cici fotolar nice çekersin umarım
Hala köydeyimŞarjım bitikti eski telde şimdi uzun uzun kullanıyorum telisen köydeydin bana tel alındığında o yüzden haber veremedim
Hiç pas vermiyorsun buradanHala köydeyim
Biz deniz kabuğunu kulağımıza dayar deniz sesini dinlerdik çocukken
Foruma gelebildikmi kulağını çınlatıyoruz daha napalım cnmHiç pas vermiyorsun buradan
Bizim tatilimiz bitmedşForuma gelebildikmi kulağını çınlatıyoruz daha napalım cnmPapel konusuna @Yiğitt ile baktınızmı orda bişi yazmıştımda
Bizimde işte fındıkları kurutup çekip gelecez inş daha onun birde böyle bir zahmeti varBizim tatilimiz bitmedş
Ben kariyer yapacam yeterBizimde işte fındıkları kurutup çekip gelecez inş daha onun birde böyle bir zahmeti varBizim tatilimiz böyle işte
Ama sen hak ettin dinlenmeyi sonuna kadar
Yapta önce kendini sonra bizi kurtar bu bahçelerdenBen kariyer yapacam yeter
10 numara 5 yıldız, güzel de çekmişsin.
İlk fotoyu bilgisayarımın arka planı yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?