InstaFavori

Hahaha bu kadar över insan kendini kim acaba seviyor seni

Bu forum Gelinim Mutfakta gibi demin gülüyorduk sonra oynadık şimdi kavga çıktı.

Ben SPN izlemeye gidiyorum zaten.. Ss
Tam uygun poz
o kadar yüceltiyor ki kendini gören de vazgeçilmez sanacak beceremedi yöneticiliği atıldım demiyor da
iki yılandan arka arkaya mesaj gelmiş neyse zehirlenmeden ben de kaçayım
game of thrones teorileri izlemeye gideyim bu konudaki bazı mesajlardan daha gerçekçi oluyor teoriler , gerçekleşme ihtimalleri 10 binde 1 olsa da

Aynen çok fena madara oldu
büyük pot kırdı o mesajla
Bu ilk değildi. Neyse ben gereğeni yaptım. benim profile kadar gelip mesajlarımı beğenip konuşmak için can atınca profili izlemediklerime kapattım ama gözardı ettiğimide sanmış

Neyse Görüşürüz canım

Hayatım ben senin gibi yönetimden kovulmadım aynı durumda değiliz
Ben yönetimden kovulmadım
Ayrıca çok önceden bir tartışma sonucu evet atıldım ama yine yönetime atan kişi getirdi
yani sen yine benim geldiğim noktada değilsin sen atıldın ama artık istenmiyorsun

Harun da gitti ne yapacan sen arkanı kollayan olmazsa çok konuşmazsın malum hep arkalara sığınıyorsun

Bu mesajı ortaya çıkarmasan da biliyorduk

Ben yönetimden kovulmadım
Ayrıca çok önceden bir tartışma sonucu evet atıldım ama yine yönetime atan kişi getirdi
yani sen yine benim geldiğim noktada değilsin sen atıldın ama artık istenmiyorsun

Canım kafan mı iyi? Kavga etmek istiyorsan çok iyi bir havadayım bilgin olsun

Ben 6 aylık aramdan sonra emekli oldum ve sonra mrt-06 ile kavga edince onlara hırs olsun diye girmek istedim ama sonra iptal oldu seçimler zaten

Ayrıca istenmeyen kim laa sabahtan beri bana laf atmaya çalışan sizsiniz ben adınızı bile ağzıma almıyorum

Kavga etmem için dengim olman lazım ben sadece laf sokarım sana

Harun da gitti ne yapacan sen arkanı kollayan olmazsa çok konuşmazsın malum hep arkalara sığınıyorsun

Canım hepsinin beyni benim. Harun gittiyse yeni bi Harun yaratırız bak talipler var.
Harun'un tek sözüm ile geri gelir.
Ahmet Harun çiğdem Billy zaten benim arkadaşım
Sgat senin arkadaşından nefret ediyor. Buğra tarafsız bölge canım benim ama bana yakın herkes gibi bi o sizin vasıfsız kalıyor

İşte sen grup içinde baskı kurmaya çalışıyorsun ben ise tek başıma sürüye bedelim