@Billy Kane benim arkadaşım ve dertleştik. Senin pis ve manasız hedeflerinden konuştuk. Zaten kendisi durum güncellemesi yaptı ve onun üzerine ben sordum bu soruyu hayırdır diye. Var mı bi itirazın?
Ayrıca yönetimde ki herkes benim arkadaşım eski yönetici olduğum için. Ben öyle bazıları gibi kovulur gitmedim kendim emekli oldum foruma ara verince ve herkes tarafından sevilerek ayrıldım yönetimden. Şimdi benim yöneticilik deneyimimden faydalanmak istemeleri en tabi durum.
Galiba böyle saygın durumda olmak seni rahatsız etti.
Yine forumun huzurunu bozmak için türlü mesajlar yazmışsın ama durum bu. @bazinga canım bu kadının forumun huzurunu bozmaya çalışmasını görmen iyi oldu. Arkadaş sırf intikam için burada ve engellediği halde beni benim mesajları görüp cevap veriyor. Çünkü amacı intikam. İntikamıda böyle almaya çalışıyor yazık.
Hepimiz üzülüyoruz sana canım.
Hahaha bu kadar över insan kendini kim acaba seviyor seni
sen de yemekteyizdeki dış ses gibi dalma ortalığaBu forum Gelinim Mutfakta gibi demin gülüyorduk sonra oynadık şimdi kavga çıktı.
Ben SPN izlemeye gidiyorum zaten.. Sssen de yemekteyizdeki dış ses gibi dalma ortalığa
Tam uygun poz
Aynen çok fena madara oldubüyük pot kırdı o mesajla
Ben SPN izlemeye gidiyorum zaten.. Ss
iki yılandan arka arkaya mesaj gelmiş neyse zehirlenmeden ben de kaçayımTam uygun pozo kadar yüceltiyor ki kendini gören de vazgeçilmez sanacak beceremedi yöneticiliği atıldım demiyor da
Bu ilk değildi. Neyse ben gereğeni yaptım. benim profile kadar gelip mesajlarımı beğenip konuşmak için can atınca profili izlemediklerime kapattım ama gözardı ettiğimide sanmışAynen çok fena madara oldubüyük pot kırdı o mesajla
Hahaha bu kadar över insan kendini kim acaba seviyor seni
Ben yönetimden kovulmadımHayatım ben senin gibi yönetimden kovulmadım aynı durumda değiliz
Harun da gitti ne yapacan sen arkanı kollayan olmazsa çok konuşmazsın malum hep arkalara sığınıyorsunsenin arkadaşın olan a ile başlayan ismi lazım olmayan dışında ki herkes benim arkadaşım yönetimde.
Özellikle @Billy Kane @Çiğdem- ve Harun ile çok derin sohbetlerimiz var. İsmet Paşa gibi forumun milli şefiyim ben.
Bu mesajı ortaya çıkarmasan da biliyordukBu ilk değildi. Neyse ben gereğeni yaptım. benim profile kadar gelip mesajlarımı beğenip konuşmak için can atınca profili izlemediklerime kapattım ama gözardı ettiğimide sanmış
Neyse Görüşürüz canım
Ben yönetimden kovulmadımAyrıca çok önceden bir tartışma sonucu evet atıldım ama yine yönetime atan kişi getirdiyani sen yine benim geldiğim noktada değilsin sen atıldın ama artık istenmiyorsun
Kavga etmem için dengim olman lazım ben sadece laf sokarım sanaCanım kafan mı iyi? Kavga etmek istiyorsan çok iyi bir havadayım bilgin olsun
Ben 6 aylık aramdan sonra emekli oldum ve sonra mrt-06 ile kavga edince onlara hırs olsun diye girmek istedim ama sonra iptal oldu seçimler zaten
Ayrıca istenmeyen kim laa sabahtan beri bana laf atmaya çalışan sizsiniz ben adınızı bile ağzıma almıyorum
Harun da gitti ne yapacan sen arkanı kollayan olmazsa çok konuşmazsın malum hep arkalara sığınıyorsun
Kavga etmem için dengim olman lazım ben sadece laf sokarım sana
İşte sen grup içinde baskı kurmaya çalışıyorsun ben ise tek başıma sürüye bedelimCanım hepsinin beyni benim. Harun gittiyse yeni bi Harun yaratırız bak talipler var.Harun'un tek sözüm ile geri gelir.
Ahmet Harun çiğdem Billy zaten benim arkadaşım
Sgat senin arkadaşından nefret ediyor. Buğra tarafsız bölge canım benim ama bana yakın herkes gibi bi o sizin vasıfsız kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?