@Billy Kane ile yine bozai partisi mi yaptın sen. Kafa gitmiş.
Parti başlıyor bekle şu yanımda ki sıvıyı öldüreyim çok çılgın planım var
@Billy Kane ile yine bozai partisi mi yaptın sen. Kafa gitmiş.
@Harunnn60 da yok ki birisi türkçeye çevirsinYalnız canlarım ben zem zem gibiyim dokunduğumu temizler şahlandırır zirvelere çıkarırım kendiniz gibi sanmayın beni. Kendini insanları o piiisss yerin dibinde ki yuvalarınıza çektiğiniz için bu duyguları bilmezsiniz allahım negatif şerlileri @mrt-06
Defolunun defolusu olmasan sonunda 3 tane x olmaz. Gelen geçen çarpı koymuş sana @xemrexxx
POMPYCE ile elem kederce karışmış senin mesajlarda garip bir dil olmuşTürkçe öğrenmemek ayıp değil @xBUGRAx öğretsin sana
Kanka Harunla bi süre yer degiştirdik.Sende Harun gidince onu mu taklit etmeye başladın laa dürzüMaksadın mod olmak mı sana bu kadar ceza aldırmak isteyen kişi varken aynı mesajı 4 kere şikayet edecek kadar çıldırmış kişilere rağmen süper mod ol aferin
Sende Harun gidince onu mu taklit etmeye başladın laa dürzüMaksadın mod olmak mı sana bu kadar ceza aldırmak isteyen kişi varken aynı mesajı 4 kere şikayet edecek kadar çıldırmış kişilere rağmen süper mod ol aferin
POMPYCE ile elem kederce karışmış senin mesajlarda garip bir dil olmuş
Kanka Harunla bi süre yer degiştirdik.
100 lira çok kanka giderim başka yere100 kağıt ver yeter 5 taksit yaparım.
Ayar oluyorum bu kadına
Ben profilime engel koydum. Göz ardı ettiğim kimse yok ama yine kendince yorumlar varÇok iyi yakalamışsın zehir kafa
Sana iyi eğlenceler kanka şuan nargilimi içiyorum keyfimi kaçıramam.Dur senin ki gelmiş bana laf atıyor. Hani engellemişti bu beni
Hep peşimdeEski sen olmadığın belli.
Hayırlısı be canım.
Şimdi bu mesajını cookies görünce 2 kere yapışacaketiketlemedim görmesin diye ama seni takip ediyordur, görür
Aynen çok fena madara olduBen profilime engel koydum. Göz ardı ettiğim kimse yok ama yine kendince yorumlar varben alacağımı aldım 😉
IYY Kurtulamadık şu ecünnüdensus kı sen kara mamba .ss
bak korişle ömüş birlikte tatil yapıyor avcunuzu yalayın@Yiğitt o ka vücudu boşuna yapmış olduyanlarında da büşra develi var burak denizden sonra barış arduçu da kaptıysa @serhatt la intihar edin bence@mrt-06 @cookies @Dosi @vadikızı @kerem @S.G.A.T. Ekli dosyayı görüntüle 60292
Sana iyi eğlenceler kanka şuan nargilimi içiyorum keyfimi kaçıramam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?