Büyük resmi gördün.niye nedne kurtulmaya çalıyorsun yoksa kirletildi mi sokak şeysi
Büyük resmi gördün.niye nedne kurtulmaya çalıyorsun yoksa kirletildi mi sokak şeysi
Atacan, sana söz ettiğim klip buydu. Artık sana yok klip konusunda etiketBir ara Fav10 aile ağıcımı çıkaracam çok karıştı eltilerim görümcelerim ablalarım.@xBUGRAx
Yalnız canlarım ben zem zem gibiyim dokunduğumu temizler şahlandırır zirvelere çıkarırım kendiniz gibi sanmayın beni. Kendini insanları o piiisss yerin dibinde ki yuvalarınıza çektiğiniz için bu duyguları bilmezsiniz allahım negatif şerlileri @mrt-06
Defolunun defolusu olmasan sonunda 3 tane x olmaz. Gelen geçen çarpı koymuş sana @xemrexxx
Umut'u.Ne veriyorsun kanka
Bildirim gelmedi bana.Atacan, sana söz ettiğim klip buydu. Artık sana yok klip konusunda etiket
Ben üstüne para vereyim sende kalsınAnam başlık parasında kar edemiyorum ne yapayım.
Umut'u.
Zararına veriyorum zaten elden çıksın diye.Ben üstüne para vereyim sende kalsın
Anam başlık parasında kar edemiyorum ne yapayım.
Umut'u.
en son sana yazarken dur etiketliyecem deyip 5 dakika içinde yapmıştımBildirim gelmedi bana.
Pardon sahip.Sen yine hayal aleminde neler yaşıyorsun. Sen değil ben senin sahibinim
Evet etiketlemedin işte.en son sana yazarken dur etiketliyecem deyip 5 dakika içinde yapmıştım
Neyse Emre'nin etikentinde dinlersin. Harika seslendirmiş
İkinci ele düştü diyorsun Yani ne istiyorsunZararına veriyorum zaten elden çıksın diye.
Pardon sahip.
100 kağıt ver yeter 5 taksit yaparım.İkinci ele düştü diyorsun Yani ne istiyorsun
@Billy Kane ile yine bozai partisi mi yaptın sen. Kafa gitmiş.Ufak bir entrikama bakar tüm bunları sildirmek
Şimdi burada kavga çıkartırım ve konu kilitlenir yeni darksall tüm mesajları siler ayık olun artık
Normal hali böyle yıllardır forumda tanıyamıdınız.@Billy Kane ile yine bozai partisi mi yaptın sen. Kafa gitmiş.
yaptım be ozaman etiketEvet etiketlemedin işte.
Normal hali böyle yıllardır forumda tanıyamıdınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?