Hamsterımla selfie çekindik.@Çiğdem- @xBUGRAx @Yiğitt @vadikızı @xemrexxx @DarkLegenD @Maskeli Fedai @MasacRE- @Forumdash @xemrexxx @Dosi @Doğu
Hamsterımla selfie çekindik.@Çiğdem- @xBUGRAx @Yiğitt @vadikızı @xemrexxx @DarkLegenD @Maskeli Fedai @MasacRE- @Forumdash @xemrexxx @Dosi @Doğu
Görmüştün ya zaten ablam.Yüzünüde göreydikk tipin nasılmış atacanım yaa ayy yerimm pozda verirmiş yaa
Görmüştün ya zaten ablam.
Yazın atarım yine.Olsun birdaha göreydimm bakaydım bir değişiklik varmı yakışıklılık ne kadar daha artmışş
Yazın atarım yine.
Tamamdır ablam.Tamam beklicemm kuzumm hamster la isterim
Ablam bana nanoş mu dedi. .ss @Çiğdem-
Erkek diye biliyorum bende.
ayol o hogathanın içi ne pistir nonoş da der monoş daParlak olup olmadığına dair bir bilgi mevcut mu elinde
Ne diyor bu @Çiğdem-ayol o hogathanın içi ne pistir nonoş da der monoş daayrıca haruna bakma sen neticede destere ile çiğdemin bir erotik gecesinde onlar yataktayken harun da yatağın altındaydı psikolojisi bozuldu o yüzden ne dediğini bilmiyor
Ne diyor bu @Çiğdem-
Hahah Aaa Mezarından çıkmış saçmalıyor yine ayollayol o hogathanın içi ne pistir nonoş da der monoş daayrıca haruna bakma sen neticede destere ile çiğdemin bir erotik gecesinde onlar yataktayken harun da yatağın altındaydı psikolojisi bozuldu o yüzden ne dediğini bilmiyor
Lamba çok cici görünüyorBuraya atayım dedim hatıra kalsın.
Objektifimden.
Ekli dosyayı görüntüle 59505 Ekli dosyayı görüntüle 59507 Ekli dosyayı görüntüle 59506 Ekli dosyayı görüntüle 59508
Nereden benim bayrak oluyor bu?Bugün Ankara'da yağmur yağdı ve sizin bayrağınız göklerde açıldı.@xemrexxx @Yiğitt @Ahmed @S.G.A.T. @sokak sanati @Billy Kane @MasacRE- @Thequeer @GAY1i @Çiğdem- @Harunnn60
Bugün Ankara'da yağmur yağdı ve sizin bayrağınız göklerde açıldı.@xemrexxx @Yiğitt @Ahmed @S.G.A.T. @sokak sanati @Billy Kane @MasacRE- @Thequeer @GAY1i @Çiğdem- @Harunnn60
Bilerek geniş açıdan aldım çamlar ve gökyüzü harika.Türk bayrağı harika sallanıyor sen yanlış açıdan cekmeseydin keşke.
Bilerek geniş açıdan aldım çamlar ve gökyüzü harika.
Klasik betoncu İstanbullu yorumu ne anlarsın sen yeşillikten.Cam ağaçları genelde mezarlıkta olur. Yine şehir merkezinden uzak taşradan bir görüntü
Bugün Ankara'da yağmur yağdı ve sizin bayrağınız göklerde açıldı.@xemrexxx @Yiğitt @Ahmed @S.G.A.T. @sokak sanati @Billy Kane @MasacRE- @Thequeer @GAY1i @Çiğdem- @Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?