o emin eller ah deyince onunda kalleşlik yapacağını belirtmiş oldun ama nedense hep iyi biri olacakmış gibi düşünüyorum. Umarım öyle olur
Hayır kalleşlik yapmayacak bambaşka birşey izlede gör iyi biri olacak düşüncen doğru devam et o yönde
o emin eller ah deyince onunda kalleşlik yapacağını belirtmiş oldun ama nedense hep iyi biri olacakmış gibi düşünüyorum. Umarım öyle olur
Benim için yeterli cevapHayır kalleşlik yapmayacak bambaşka birşey izlede gör
Her yapımdan puan kıran @Dosi, uzun zamandır ilk defa neredeyse tam puan verecekti.Dizi çok güzeldi. Evet yine çılgınlık modumu açıp 2 günde 18 saati diziye harcadım @MEnes @Araf
okadar heyecanlı ve sürükleyici oldu ki bitirmek zorundaydım. Dün ara verip bugüne bırakmak zor gelmişti
Aşırı tatmin olduğum bir final oldu. Dizinin ayrıca insanı güldüren sahneleri olması da ayrı bir zevk veriyordu. Hem yoran, hem de eğlendiren bir yönü vardı.
Mahkum dizisi olarakta arada İsmail Hacıoğlu'nun sahnelerine bakarım. Çok manyak bir karakter. Ayrıca hapishanedeki kişilerden kim hangi rolü oynuyor merak ediyorum.
Puanım 9.5/10
@Tolstoyevski @Angelica @Forumdash
2 günde manyakça izlettirdiği için bir zahmet puanı iyi olsunHer yapımdan puan kıran @Dosi, uzun zamandır ilk defa neredeyse tam puan verecekti.
@Dosi, Daredevil yorumundan sonra "ilginç" dedi. Yalnız Güney Kore dizileri bizden sayılır, ben yabancı dizi gözüyle bakmıyorum.Mahkum'un orijinal halini izleme fikri @Dosi'den çıktı sanırım, @Tolstoyevski de "izlerim" moduna girdi ama unuttukları bir şey var; @Angelica hepsinden önce izledi bile.
Baya 'yabancı' dizi izlemişliği var @Angelica 'nın. Bu biraz senin bana maç yorum konuları açarken sergilediğin tavır gibi oldu@Dosi, Daredevil yorumundan sonra "ilginç" dedi. Yalnız Güney Kore dizileri bizden sayılır, ben yabancı dizi gözüyle bakmıyorum.
Ben uğraşmayı seviyorum. @Angelica'nın savunmaya geçip tartışmaya başlaması çok iyi, yoksa elbette izliyordur. Gerçi çok fazla denk gelmiyorum yabancı dizi izlerken. Benjamin Button dayım (@The_Erinch) bu konuda daha aktif. Her yere etiket yapıyorum, çıldıracak yakında.