Bizdekinden daha iyiyse başrol bideBeyin yakan bir dizi kendimi zor tutuyorum hep ard arda izlememek için 6 bölüm tamam. Kaldı 12 bölüm
Bizdekinden daha iyiyse başrol bideBeyin yakan bir dizi kendimi zor tutuyorum hep ard arda izlememek için 6 bölüm tamam. Kaldı 12 bölüm
Anlamadım mesajıBizdekinden daha iyiyse başrol bide
Hayır be İsmaili seviyorum zaten diğeri için dedimAnlamadım mesajı
Oyunculuk olarak İsmail Hacıoğlu karakteri bu dizide de harika. İsmail Hacıoğlu'nu izliyorum gibi geliyor arada o diziye hiç bakmasamda orijinaldeki adamın takım elbiseli halleri İsmailin beyaz gelincikteki halini hatırlatıyor. Biraz mimiklerde benziyor
Tr versiyonunu izlemedim bilemiyorum ama orjilnalde savcının hapishane dışındaki sahneleri güzeldi ilk bölümde. Sempatik baya. Şimdi ise çok donuk. Onur Tuna sempatik gelmez kesin bize oyunculuğunu Yasak Elma ve Mahsun Kırmızıgül dizisinde izlemiştim. OrtalamaHayır be İsmaili seviyorum zaten diğeri için dedim
Aradiğim yorum Mahsun dizisinden fecaatti Ama mucize doktorlar adamı çok beğendilerTr versiyonunu izlemedim bilemiyorum ama orjilnalde savcının hapishane dışındaki sahneleri güzeldi ilk bölümde. Sempatik baya. Şimdi ise çok donuk. Onur Tuna sempatik gelmez kesin bize oyunculuğunu Yasak Elma ve Mahsun Kırmızıgül dizisinde izlemiştim. Ortalama
Forumda oyunculuğu ile ilgili tartışmalarda bulundum hiç sormaAradiğim yorum Mahsun dizisinden fecaatti Ama mucize doktorlar adamı çok beğendiler
Bu 18 bölüm. Hikaye uyarlaması bitince uzatmalar oynanır ve sonra finale gidene kadar saçmalama başlarTürk Mahkumun ilk 2 bölümünü izledim. Fena değil. Yabancı tuttuysa bizimki tutar.
Bu 18 bölüm. Hikaye uyarlaması bitince uzatmalar oynanır ve sonra finale gidene kadar saçmalama başlar
Gel orjlnali izle bırak tr versiyonu. 2 saat izleyeceğine 1 saat izle
Ben güya Mahkum'dan önce orijinalini izleyecektim ama kaldı öyle.2. Bölüme start vereyim.
İzlemek isteyenler varsa öneririm @Yiğitt @Tolstoyevski @Özgür @Aserat @Forumdash
Şuan Mahkûm'unda açtım. Kim kimi canlandırmış merak ettimBen güya Mahkum'dan önce orijinalini izleyecektim ama kaldı öyle.
Belki okul tatile girince başlarım.Şuan Mahkûm'unda açtım. Kim kimi canlandırmış merak ettim
@Angelica 2. bölümdeki sahneleride ilk bölüme monte etmişler. Şaşırdım
Orjinali mi?Belki okul tatile girince başlarım.
Önce orijinali, sonra Mahkum.Orjinali mi?
Baya değişiklik olmuş aslında. Angelica birebir diyordu ileriki bölümleri ilk sahnelere koymuşlar
Orjinalde erkek karakter Mahkûm'da kadın karakter yapmışlar
Halbuki orjilnali çok akıcı fazladan bakışma ekleselerde sırıtmazdıÖnce orijinali, sonra Mahkum.
Artık çoğu uyarlama dizide ilk bölümlere ekleme yapıyorlar diğer bölümlerden, sırf heyecan olsun diye ama sonra konu kalmıyor, saçmalıyorlar.
Hayır be İsmaili seviyorum zaten diğeri için dedim
Belki okul tatile girince başlarım.
Anladım. Spoi verip duruyorsun 😡😡😡😡😡😡Onur da çok güzel canlandırıyor bu karakteri ya
------
İzle mutlaka seversin bence
------
Evet emin ellerde ama ah o emin el ahh neyse izlede görr🙈
Anladım. Spoi verip duruyorsun 😡😡😡😡😡😡
o emin eller ah deyince onunda kalleşlik yapacağını belirtmiş oldun ama nedense hep iyi biri olacakmış gibi düşünüyorum. Umarım öyle olurNe anladın Allah aşkına bir daha bişi demicem tmm