Inferno'nun Filmi Geliyor!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,382
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Dan Brown'un satış rekorları kıran kitaplarından bir tanesi daha film oluyor.

Daha önce sinemaya uyarlanan "The Da Vinci Code" ve "Angels & Demons" filmlerinin ardından üçüncü film yazarın son kitabı olan ve ülkemizde "Cehennem" adıyla bilinen "Inferno"ya gelecek.

Aslında bu gelişme çok beklenen bir şey değildi çünkü Dan Brown'un daha önceden çıkarmış olduğu "The Lost Symbol" kitabının filmi duyurulmasına karşın henüz çekilmemişti. Alınan son karara göre üçüncü film "Inferno"ya dair olacak.

İlk iki filmde olduğu gibi üçüncü filmde de Ron Howard yönetmen koltuğuna oturacak. Başrolde ise Robert Langdon karakterini canlandırmak üzere Tom Hanks olacak.

Filmin vizyona giriş tarihi ise 18 Aralık 2015 olarak belirlendi.

YP143ViaYisoVCNRk7K70sKt.jpg

Son düzenleme:
Süper süper süper!!! Kesin izleyecegim bir film olacak simdiden belli. :)

İlk 2 film çok iyiydi bu filmde iyi olacaktır Allah ömür verirse izlemeyi düşünüyorum

Dan Brown'un Yeni Kitabı Film Oluyor

Dünyaca ünlü kitap yazarı,Dan Brown'un Inferno adlı kitabı film oluyor.Yazarın satış rekorları kıran,Da Vinci Şifresi ve Melekler ve Şeytanlar kitaplarının filme uyarlanmasından sonra,geçen Mayıs ayı piyasaya çıkan Inferno kitabının da film olmasına karar verildi.

İlk iki filmde de Robert Langdon'ı canlandıran Tom Hanks bu filmde de aynı karaktere hayat verecek.Aynı zaman da önce ki iki filmde de yönetmenliği üstlenen Ron Howard,bu filmde de yönetmenlik koltuğunda oturacak.
Filmin senaryosunu ise David Koepp kaleme alacak.

Kitabın sinema uyarlaması 18 Aralık 2015'te vizyona girecek.

Ahaha kitabi yarıda mi bırakayım şimdi:F

Keşke başka bişey isteseymisim Allah'tan kabul olurmuş @primavera :X

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

Kitabı okuyorum filmi de izlicem inş.Tarih çok uzun ama:(

Ron Howard'ın yönetmen koltuğuna oturması büyük avantaj bence :)

primavera post: 1389212' Alıntı:
hiç bişey kitabın yerini tutmaz:D
Başrolün maceralari ve flashbackleri okurken yoruyor :( Asıl konuya yavas yavas geldim:X

Başrol Tom Hanks olacakmis:( Kafamda canlandırdığım kızla hiç uyum sağlamıyor:bağır: Robert rolünü sanki başkasi oynasa daha iyiymiş:(

Forumdash post: 1389296' Alıntı:
Başrolün maceralari ve flashbackleri okurken yoruyor :( Asıl konuya yavas yavas geldim:X

Başrol Tom Hanks olacakmis:( Kafamda canlandırdığım kızla hiç uyum sağlamıyor:bağır: Robert rolünü sanki başkasi oynasa daha iyiymiş:(

ama daha öncede robert oydu

ama daha öncede robert oydu

Da vinci'yi de izledigimde seriyi 3lcem ama Melekler ve Şeytanlari izledigim halde kitabi okurken o adam canlanmiyor😕 imdb puanları bu yüzden mi düşük filmlerin bilemedim.Yine aynı isimler olacaksa çekmesinler:bağır: