Inferno'nun Filmi Geliyor!

Filmin konusunu daha 2013'te açmışız ama poster haberi yeni geldi. :):)

Yeni konu açmayayım buradan devam edelim. Filmde Tom Hanks'e The Theory of Everything'den tanıdığımız Felicity Jones eşlik ediyor.

Ekim'de tüm dünyada vizyonda olacak. Türkiye vizyon tarihi netleşmedi ama muhtemelen bizde de Ekim'de vizyona girer...

@cevaa @Forumdash @primavera @Reytinger ve @Yakamoz-Asi :(

yROSVWS.jpg

A2jsKot.jpg

g0kR78n.jpg

Yeni konu açmayayım buradan devam edelim. Filmde Tom Hanks'e The Theory of Everything'den tanıdığımız Felicity Jones eşlik ediyor.

Ekim'de tüm dünyada vizyonda olacak. Türkiye vizyon tarihi netleşmedi ama muhtemelen bizde de Ekim'de vizyona girer...

yROSVWS.jpg

A2jsKot.jpg

g0kR78n.jpg
Vaaay be kaç yıllık projeymiş resmen. Türü itibarıyla merak ettirdi. Yönetmeni de severim. Bakalım çıksın bir, izleriz elbet. :)
Tom Hanks bu yıl 3 4 tane filmle geliyor zaten. Bunlardan Hologram'lı olan fail çıktı. Sully var İnferno var, bir de bilimkurgu olan The Circle var. Oyunculuk bazında Oscar'a oynayabilir diyebileceğimiz bir tek Sully gözüküyor. Ama benim en çok merak ettiğim ise The Circle. :D

Vaaay be kaç yıllık projeymiş resmen. Türü itibarıyla merak ettirdi. Yönetmeni de severim. Bakalım çıksın bir, izleriz elbet. :)
Tom Hanks bu yıl 3 4 tane filmle geliyor zaten. Bunlardan Hologram'lı olan fail çıktı. Sully var İnferno var, bir de bilimkurgu olan The Circle var. Oyunculuk bazında Oscar'a oynayabilir diyebileceğimiz bir tek Sully gözüküyor. Ama benim en çok merak ettiğim ise The Circle. :D
Circleyi bende merak ettim şimdi :)

yROSVWS.jpg

A2jsKot.jpg

g0kR78n.jpg
Kitaba kaldiğim yerden devam edebilirim yazın:F kadının rolü de önemliydi kadını da canlandıramıyordum:F filmden görüntüde en son birilerini kovalıyorlardı sanırım oraları çekmişler:F

Kitaba kaldiğim yerden devam edebilirim yazın:F kadının rolü de önemliydi kadını da canlandıramıyordum:F filmden görüntüde en son birilerini kovalıyorlardı sanırım oraları çekmişler:F
3 senedir bir kitabı bitiremedin mi? :A

Son iki cümleye aynen katılıyorum. :D Sully'yi de merak ediyorum tabii ama The Circle daha ilgi çekici gözüküyor. İnşallah iyi çıkar. :)

Bu film muhtemelen gişede iyi iş yapacak ama bu yılki Tom Hanks filmleri arasında ilgimi en az çekendi. Çıkacağı zamana doğru seriyi baştan izlerim belki beni yanıltır. :):)

3 senedir bir kitabı bitiremedin mi? :A

Son iki cümleye aynen katılıyorum. :D Sully'yi de merak ediyorum tabii ama The Circle daha ilgi çekici gözüküyor. İnşallah iyi çıkar. :)

Bu film muhtemelen gişede iyi iş yapacak ama bu yılki Tom Hanks filmleri arasında ilgimi en az çekendi. Çıkacağı zamana doğru seriyi baştan izlerim belki beni yanıltır. :):)
Aynen yaa:F ama kitap zor napim adamlar şifreleri tablolarla çzöüyorlar. Sanatla tarihle aran über ötesi iyiyse su gibi akar. Spoi sayılmaz kitabın zorluğuyla alakalı bir örnek vereyim.
En son kendimi bu resmi internette araştirken görmüştüm. .
resmmin detayına iniliyor, çok ayrıntılı motifler gizli:X
botticelli_la_mappa_dell_inferno-450.jpg
Ama yazın tekrar okumaya devam etcem filmle belki çok daha iyi sarar:X

Fragman umut vaat ediyor Tom Hanks döktürmüş gibi gözüküyor gişe filmi olmasına bakmadan. :)

Görsel açıdan da baya zengin gözüküyor IMAX olarak sinemada izlenir. :Z

Fragman umut vaat ediyor Tom Hanks döktürmüş gibi gözüküyor gişe filmi olmasına bakmadan. :)

Görsel açıdan da baya zengin gözüküyor IMAX olarak sinemada izlenir. :Z
Helikopterle havadan İstanbul görüntüsü harika, keşke dublörü değil de Tom Hanks İstanbul'a gelmiş olsaydı.

Fragman beni kitaba flashback yaptırdı:X @OzaN sana geçen (spoi içi) bahsettiğim sahneyi de koymuşlar:X neyse yazın yine okurum. İstanbul sahnelerine gelmemiştim. Spoi yedim:F

Da Vinci Şifresi ve Melekler ve Şeytanlar, her iki yapımın da önce kitaplarını okuyup sonra filmlerini izlemiştim. Diyebilirim ki her iki film de berbat bir uyarlamaydı! Da Vinci Şifresi gibi müthiş bir kitabın öylesine vasat ve sıkıcı uyarlanmasına çok şaşırmıştım. Da Vinci Şifresi öyle efsane bir kitap ki sırf kitabın hatrına uyarlama filmi gişe rekoru kırmıştı. İki başarısız uyarlamadan sonra bu filmin gişede iyi işler yapacağını hiç sanmıyorum, zaten kitap da yazarın en iyi ilk 5 kitabı arasına bile girememiş.

Cehennem kitabı bildiğim kadarıyla çok uzun ve şuan hâli hazır listemde yok. Yüzden bu filmi de 4-5 yıl içinde izleyebileceğimi sanmıyorum.