Incir Receli Mi?Issiz Adam Mi?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,944
Puanı
1,061
Bana gore Turkiye'de son zamanlarda yapilmis en iyi ask filmleri.Hangisini daha cok begeniyorsunuz?

Iki filmin tamamini izlemedim ama sanki Incir Reçeli daha güzeldi

Issız Adamı kaç kere tv'de verdikleri halde bile izlemedim CEmal Hunal midr nedir ona uyuzlugumdan :X Bende kesinlikle İncir Reçeli derim.Sonucta sosyal bi yarayada parmak değdirmişler...

Issiz adam iyiydi,ama cok klasikti.Tanisma fasli falan.Ama Incir Receli tam baskaydi.Bi tek yatak sahnelerini izleseniz anlarsiniz,farki:D

Issiz adam iyiydi,ama cok klasikti.Tanisma fasli falan.Ama Incir Receli tam baskaydi.Bi tek yatak sahnelerini izleseniz anlarsiniz,farki:D

İncir Reçeli daha da klasik bence. :):)

İki film de kilişeler üzerine kurulu ama Issız Adam her şeyiyle daha samimiydi bence. Müzik seçimleri özellikle mükemmeldi. :)

- - - Ekleme - - -

Ozaman İncir Reçeli varmıydı ? :X

Yoktu ama olsaydı da bir şey değişmezdi. :D

Ne biliyorsun?:D.neyse...Adam gelir 1 kac gun kizin pesini birakmaz.sonra romantik bir yemek sonucu kiz da adama asik olur.Sonra ayrilirlar ve guzel bir final sahnesiyle asiklar ayrilir.Iste size Issiz Adam'in ozeti:D

İncir Reçeli daha da klasik bence. :):)

İki film de kilişeler üzerine kurulu ama Issız Adam her şeyiyle daha samimiydi bence. Müzik seçimleri özellikle mükemmeldi. :)

- - - Ekleme - - -

Yoktu ama olsaydı da bir şey değişmezdi. :D

İncir Reçelin Müzikleri daha bambaşka olmuş olacak ki adam albüm çıkardı :X Bu konuda da İncir Reçeli üstün çıktı :F:F:F

​Yalnız İncir Reçeli'nin müzikleri daha iyi.Sezai film sayesinde müzisyen oldu.

Ne biliyorsun?:D.neyse...Adam gelir 1 kac gun kizin pesini birakmaz.sonra romantik bir yemek sonucu kiz da adama asik olur.Sonra ayrilirlar ve guzel bir final sahnesiyle asiklar ayrilir.Iste size Issiz Adam'in ozeti:D

Ona bakılırsa Titanic'te de bir adam ve kız birbirine aşık olurlar sonra gemi batar ayrılırlar. :):) Filmleri özetlemek kolay. :D