İncir Reçelin Müzikleri daha bambaşka olmuş olacak ki adam albüm çıkardıBu konuda da İncir Reçeli üstün çıktı
![]()
Tanınmıslıka gelirsek "anlamazdim"i söyleyen kadında tanınıyordu.Hatta bir dönemin en ünlüsü diye anılıyordu.Yani H.Sezai daha bi az tanınırken A.Dikmen bir dönemin en ünlüsüydü.Halil Sezai zaten patlayıp gidecekti filmden önce de tanınıyordu şarkıcılık yönüyle.
İncir Reçeli'nin müziklerini de çok seviyorum ama Issız Adam'ın müzikleri filmle bütün halinde daha iyiydi bence.![]()
Bi de Incir Receli'nin ozeti:Nerden ciktigi belli olmayan bir kiz.Ilk gunden adamin evinde kalmiyorlar.Ama adam zorlamasina ragmen hic bi sey olmuyor.2-3 gun sonra,kizin kucuk bi sey sonucu parmagi kaniyor ve unutmak istedigi o sey aklina geliyor.Evden kaciyor,sonra erkek kizi bulup bunu ogreniyor ve kabulleniyor.(Ben olsam hastaligi kapacagimi bile bile yapardim ama neyse
).Yanlis anlama sonucu yine ayriliyorlar.kiz ortalikta yok.erkek perisan,hatasini ogrenmis.kizin yaninda soyledigi butun kelimeleri birlestiriyor.Filmi cekiliyor ve boylelikle bu ask herkes'e anlatiliyor...Simdi hangisi daha anlamli?
Ben Issız Adam'dan önce Ayla Dikmen'i tanımıyordum ama İncir Reçeli'nden önce Halil Sezai'yi tanıyordum.
Tanınmıslıka gelirsek "anlamazdim"i söyleyen kadında tanınıyordu.Hatta bir dönemin en ünlüsü diye anılıyordu.Yani H.Sezai daha bi az tanınırken A.Dikmen bir dönemin en ünlüsüydü.
Klasik bir konu işte o da. Kız ve erkek aşık oluyorlar sonra kız hasta olduğu için erkeği kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor. Erkek bunu kabullenemeyip isyan ediyor olan bundan ibaret.Filmlerin konuları basittir zaten önemli olan nasıl işlediğin.
![]()
Ben Issız Adam'dan önce Ayla Dikmen'i tanımıyordum ama İncir Reçeli'nden önce Halil Sezai'yi tanıyordum.![]()
Ben Halil Sezai'yi diziden taniyorum.Seyy...Sevgili Dunurum du galiba.Cok ucuk bir karakteri canlandiriyordu.