Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
. @xdragxx bizde ölürüz vatan için şov yapmaya gerek yok benim demek istediğim yabancıların yaptığını bizim türk dizileri yapsa bu ne saçmalık dersiniz yabancılar yapınca off süper bırakın bu işleri yabancı hayranlığı derken kastettiğim bu olayı çarpıtıp şov yapma
IMDB kvpyi övse dersin dünyanın en iyi sitesi bile övdü bizim dizimi.
Ve bu da bir gerçek yabancı diziler bir harika.Ben bile bunu diyorsam faşistlik yolunda ilerleyen biri olarak ya da ağır milliyetçi diyelim bi düşün derim.
Kime şov yapacam @takas ikide bir yabancı hayranı diyip duruyorsun. Sözlerini söylerken 2 kere düşün yabancı dizi izlemeyle yabancı hayranlığının ne alakası var.
. @xdragxx yabancı hayranı derken kastettiğim şeyi anlayamıyosun daha diyorum ki onların yaptıkarını türk dizileri yapsa saçmalığa bak dersiniz yabancı dizilerde olunca çok böyle kalite dersiniz şov tarafına gelirse k yok ölürüm yok canımı veririm falan herkes vatanı ve milleti için canını verir zaten @KK|Batman faşist olmaya gerek yok herşeyi takip etmek lazım ama objektif bi şekilde
yabancı dizlerde ne uzun uzun bakışmalar var ne de onlarca ekz ölüm tehlikesi atlatıp ölemyen insanalr bize göre bakıp dafantastik dizileri sihirli annem gibi genelleştirenler var +
@takas türk dizileri yabancı dizilerdeki gibi senin deyiminle saçmalayabilseler onlarında saçmalıklarını severiz ama kalite eksik yapcak bişey yok şimdi bizimkiler bi zombi dizisi yapsın bir onu bide yabancılarınkini izle anlarsın ne demek istediğimi
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.