IMDb'den 10 Tam Puan Almak

türkün türkten başka dostu yoktur bunu unutma @Forumdash onların alayı türk düşmanıdır tarih boyuncu böyleydi hala da böyledir kvp nin orda yüksek almasını beklemek hayalciliktir zaten dizi israil ve abd düşmanı abd dışişleri bakanına hesap sorulan bir dizidir ırak filminde bunların kafasına çuval geçirmedik mi ne bekliyodun :wink: dediğim gibi en kral yabancı film-dizi bizdeki dizilerin tırnağı olamaz bırakın şu yabancı hayranlığını

Yaa kardeş kardeşe düşmanken bana türkün türkten başka dostu yoktur felsefesi yapma.Adamlar son bölümde son bölümde Osmanlılardan neler çektiğini lanetlerle anarken (aslında bu övünelesi birşey adamalara zamanında "koymuşuz") ama bizim basında Da Vinci'de Osmanlıya hakaret denildi yine. İzlemeden boşbeleşten atmak kolay @takas

senin izlememenle bir şey kaybetmiyor onlar @takas :)
ayrıca en uzunu 58-60 dk sürüyor ve senedeen fazla 24 bölüm süreinin gördüm ço kdaha iyi oluyor en azından senaryo açısından adam gibi dizi izliyoruz :)

Ooo diziye de "Türk'ün türkten başka dostu" lafına getirdik ya yok artık.

Senin mantığına göre hiç bir yabancı takımın maçını izlemeyelim, elin gavurlarının Şampiyonlar Ligi'ne katılmayalım, elin gavurlarının futbolcularını takımımıza almayalım.

Kabul edelim ki adamların dizileri de filmleri de bizim çoğu dizimizden 10 gömlek daha üstün bazen bazı şeyleri kabullenmek lazım.

Yabancı diziler, filmler cillop gibi işler. Kesinlikle bizden çok çok öndeler. Çünkü şartları çok daha iyi. 40-45 dakka yapıp efsane işler ortaya çıkıyorlar. Yabancı hayranlığı değil ki bu. Tatmin olmakla alakalı. Her zaman "Yabancı dizi izlerim, Türk dizisi izlemem." diyenleri garipserdim ama 2 yıldır yabancı dizi izliyorum ve ne yazık ki bizim dizilerimizin birçoğu tatmin etmemeye başladı beni artık. Doğruya doğru. Zombi dizilerimiz yok ama bizdeki birçok dizide olaylar daha olağanüstü, mucizevi :d

- - - Ekleme - - -

Yabancı dizileri takip etmeyen birisini fark edemeyebilir ama durum bu, yalan değil.

yabancı hayranlığı almış başını gidiyo :( sonumuz hayır olsun ne diyim

Yabancı hayranlığı ne yahu? Yabancı hayranı değiller / değiliz. Onların çektikleri dizilerin, filmlerin hayranıyız.

Sen yabancı bir maç seyrediyorsun, yabancı hayranı mı oluyorsun? Hayır. Maç hayranı oluyorsun.

Biz de onların çektikleri kaliteli filmlerin, dizilerin hayranıyız bu kadar basit. Olayı bu kadar büyütmenin anlamı yok. Onlar da insan ve çektikleri diziler kaliteli. İsteyen izler isteyen izlemez.

Xemrexx nin dediği gibi bilim kurguyu çizgi filime çevirdiler :kiki: koptum resmen o cevaba :kiki:

- - - Ekleme - - -

Adamlar almış başını gidiyor film sektöründe, kabullenilsin yada edilmesin gerçek bu. Bide yabancı hayranlığı , düşkünlüğü ayrı şey beğenmek çok ayrı şey ilk bunların farklarını öğrenelim sonra oralara yorum atmaya çalışalım :kiki:

daha düne kadar ben yabancı dizi izlemem güzel değil diyen adam sırf bana karşı çıkabilmek için düşüncesini değiştiriyo ya fazla söze gerek yok :D

Ben hala diyorum yabancı dizileri pek beğenmiyorum ama bu demek değildir ki o diziler kalitesiz. :kiki:

yav görüyoruz mesajlarını tutsun birbirini güzel kardeşim :D

Sen ilk bi kelimelerin terim anlamlarını ve farklarını bil herşey tutarlı olur zaten :kiki:

sen sözün bittiği yerdesin son noktasın onun için diyecek bişey yok :kiki:

Yabancı diziler çok daha iyi bu bir gerçek. Süresi de iyi olunca tabii izleyeceğiz. Yabancı hayranlığı değildir bu.

Niye yabancı hayranı olayım @takas. Ben 17.yy'a kadar olan Osmanlı tarihinin hayranıyım ve şimdiki Türkiye Cumhuriyetine ölürüm. Yabancı dizi izleyince yabancı hayranı olunuyor lafına kargalar bile güler.