IMDb'den 10 Tam Puan Almak

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
İmkansıza yakın olmasına karşın imkansız değildir. Da Vinci's Demons'un 1. sezon 7. bölümü ilk 75 oy itibariyle bu puanı tutturmayı başarmıştır. Elbette oylar arttıkça 10 puanda kalmayacak bölüm puanı fakat yine de önemli başarıdır. Tarihe geçmesi açısından caps:

admin bu ımdb nin hiçbi önemi yok abartmaya gerek yok yani bildiğin anket işte

@xemrexxx evet baktım öyleymiş. IMDb'den tarihi hata olarak düzeltmek lazım o zaman bölüm çıkmadan açmışlar oylamayı yanlışlıkla.

Tabi yok @takas. Yoldan geçen bi amele kurmuş siteyi. İki üç kişi girip oy kullanıyo hepsi bu. Her şeye muhalefet. Her şeye

imdb de 7.5 üstü alıp da kötü olan dizi-film-belgesel bulmak samanlıkta iğne aramak gibi @takas @OzaN ben de neye oy verdiler diyorum

yav ne muhalefeti insanların istedikleri gibi oy kullandıkları taraflı bi anket hiçbi şekilde takmıyorum ben bu kadar 10 değil 100 puan alsa da en ufak şekilde merak edipte izlemem bu diziyi zamanımı israf etmiş olurum

@takas sen zaten ne yabancı dizilerle ne yabancı filmlerle ilgileniyorsun. Senin gibi ilgilenmeyenler bu siteye girip oy kullanmıyor gerçekten bu işle ilgilenenler oy kullanıp kaale alıyor o yüzden kaliteli bir site. Bütün film dünyası, bu işe gönül verenler kaale alıyor senin düşüncenin pek bir önemi yok.

Bu konuda zaten övmeden ziyade ilginçlik belirtme var. 10 puan alması elbette mükemmel, kusursuz falan demek değil. Az kişi oy kullanmış ve ilginç bir durum çıkmış ortaya. Daha önce hiç 10 tam puan alan görmemiştim sanırım.

@OzaN acaba lim dışında yüksek puanlı bir Türk dizi çıkar mı çoğu dizide en çok 0 ve 10 puan cvar orada bile tarafsız değiliz

sana şunu söylemeliyim ki admin başına bi nokta falan koyman lazım yoksa bildirim gelmez
bunu da ben mi sana öğretecem

yabancı hayranlığını bırakın artık adamlar 30-40 dk dizi zor yapıyolar o halde bile ortaya iyi bişey çıkmıyo bence biz oınların 4 katını yapıp çok daha iyisini yapıyoruz genelde yabancı film ve diziler saçma oluyo zaten zombi falan çizgi film gibi
ben çok 10 puan alan gördüm admin

Yabancı diziler konusunda katılıyorum @takas ama IMDB'ye karşı çıkman gerçekten çok saçma.

öyle saçma konularla dizi yapıpta ismine bilim kurgu denmesi o daha da saçma ne olduğu önemli değil çizgi filmden bi farkı kalmıyo

- - - Ekleme - - -

. @XanTier aga yabancı diziler güzel değil ımdb de onların sitesi işte neyini savunacam elin yabancısının sitesi işte türk dizileri orda yüksek puan alabilir mi amerikalı gidip bizim türk dizilere yüksek verir mi hiç biz de gidip onları övüyoruz

Yeni bölümü bu hafta yoktu
Ama torrent olarak araştirdim adamlar yuklemişler ve silmişler
Keşke akşama indiririm demeseydim o gun
Bu 75 kişi seçilmiş kişiler demek ki
Neyse dizi hak ediyor.Sezonun en iyi başlayan dizisi @OzaN başladın mı yada başlayacakmısın?

bazıları hiç bilim kurgu izlememiş stv de efekt koymayı unuta dizlerdne daha gerçekçiler

imdb nin oalyının yabancıalrla ilgisi yok biz Türkler kendi beğenmediğimiz dizilere 0 basıyoruz

Ben övmüyorum vallahi @takas
Bazı güzel dizileri var elbet ama genelde beğenmem yabancı dizileri. Türk dizilerinin verdiği havayı, duyguyu ve sıcaklığı veremiyor.

Hey Allah'ım yaa
sanırsın dünyada bir biz türkler variz birde yabancılar var
Uyan ahali bizde onlara göre yabancıyız.En beter filmleri olan hint filmleri bile 7'den aşaği almıyor.Onlarda yabancı.KVP 7'yi geçemiyor diye yok elin yabancı dizileri yok elin yabancı dizileri.Bizim dizilerde onlara göre yabancı dizi
@takas