IMDb Top 250'deki Sıra Değişimleri

12 Angry Men'in yükselmesine ben de sevindim. İlk 5'te görsek daha çok sevinirim. :) İyi Kötü Çirkin de ilk 5'i hak ediyor bence. Pulp Fiction ve The Dark Knight o bölgeyi terk etseler güzel olur. :D

Tarihi filmlerde 12angry men dışında bir kaç iyi film var diğerlerini gaza gelip izlemeyin)))

Şimdi de Schindler's List geçti İyi, Kötü, Çirkin'i. :(

Galiba filmin düşüşü devam edecek. Birkaç yılda 4. sıradan 8. sıraya düşüş hayra alamet değil.

Belki komik gelecek ama American Sniper sonrası Clint Eastwood'a tepki mi diye düşündürdü bu düşüş ama muhtemelen değildir. Çünkü film o kadar da sert tepki almadı hiçbir yerden. (b)

Bu arada PK 247. sıradan listeye girdi. Bu ara hep girip çıkıyor oy sayısı arttıkça üstlere çıkacaktır. Bence 2014 filmleri dönemindeyken izleyin nasıl olsa daha sonra izlemeniz gerekecek. :D

@berkann @gundix123 @Tolstoyevski @Danger UA!

Galiba filmin düşüşü devam edecek. Birkaç yılda 4. sıradan 8. sıraya düşüş hayra alamet değil.

Belki komik gelecek ama American Sniper sonrası Clint Eastwood'a tepki mi diye düşündürdü bu düşüş ama muhtemelen değildir. Çünkü film o kadar da sert tepki almadı hiçbir yerden. (b)

Bu arada PK 247. sıradan listeye girdi. Bu ara hep girip çıkıyor oy sayısı arttıkça üstlere çıkacaktır. Bence 2014 filmleri dönemindeyken izleyin nasıl olsa daha sonra izlemeniz gerekecek. :D

İzlemek için listeye girmesini bekliyordum.Şimdi izlerim.:D

Bu duruma tek sevinen ben miyim? :D Schindler'in de ilk 10'da olmasını istemem ama İyi, Kötü, Çirkin'den daha iyidir benim için.

Hint filmi zor. :D

Bu duruma tek sevinen ben miyim? :D Schindler'in de ilk 10'da olmasını istemem ama İyi, Kötü, Çirkin'den daha iyidir benim için.

Hint filmi zor. :D
Sensindir herhalde Schindler de iyidir de yani İyi Kötü Çirkin'den bahsediyoruz. :D

Hint filmi demişken bir müjde daha vereyim. :D A Wednesday isimli bir Hint filmi daha girmiş listeye 127. sıradan. Yalnız bu sefer diğer Hint filmlerinden farklı bir film gibi. Süresi sadece 104 dakika ve suç filmi. Ödülleri, adaylıkları falan da var. (b) @Danger UA! @gundix123 @Tolstoyevski

Sensindir herhalde Schindler de iyidir de yani İyi Kötü Çirkin'den bahsediyoruz. :D

Hint filmi demişken bir müjde daha vereyim. :D A Wednesday isimli bir Hint filmi daha girmiş listeye 127. sıradan. Yalnız bu sefer diğer Hint filmlerinden farklı bir film gibi. Süresi sadece 104 dakika ve suç filmi. Ödülleri, adaylıkları falan da var. (b) @Danger UA! @gundix123 @Tolstoyevski
Konusu fena durmuyor, süresi de gayet iyiymiş. Ama IMDb için 8.6 puanlık bir film gibi gelmedi bana. Yine de izlenilebilecek bir film gibi. :)

Konusu fena durmuyor, süresi de gayet iyiymiş. Ama IMDb için 8.6 puanlık bir film gibi gelmedi bana. Yine de izlenilebilecek bir film gibi. :)
Etkinliğe mi alsak acaba. :)

8.6'da abartı payı vardır kesin söz konusu Hintliler olunca ama Top 250'ye girdiyse ciddi bir abartı yoktur. 25 bin oyu geçtiği halde ve 8 üstü puana sahip olduğu halde Top 250'ye giremeyen çok Hint filmi var. :):)

Etkinliğe mi alsak acaba. :)

8.6'da abartı payı vardır kesin söz konusu Hintliler olunca ama Top 250'ye girdiyse ciddi bir abartı yoktur. 25 bin oyu geçtiği halde ve 8 üstü puana sahip olduğu halde Top 250'ye giremeyen çok Hint filmi var. :):)
Süresi uzun olsaydı tereddüt ederdim ama süresi gerçekten iyi. Bence etkinlik için ideal bir film. :)

Yani bence de 8 üstü bir ortalaması vardır sonuçta dediğin her önüne gelen giremiyor. Farklı bir film olduğu kesin. Hiç bu türde bir Hint filmi izlediğimi hatırlamıyorum. :D

İlginç, ama kalıcı olmayacağı kesin. :)
Bence de büyük ihtimalle kalıcı olamaz ama zaman zaman böyle sürprizleri görmek güzel. Muhtemelen hiç kimsenin filmden bir beklentisi yoktu (hatta adını bile duymamıştır çoğu kişi) ama çoğunluk sevmiş ve Top 250'ye bile girmiş. :)

Puanı, tanınmamışlığı etkiliydi. :) Bir de belki The Best Offer arayışımdan ötürü.
Puanı gördükten sonra düşünmen normal de ben puanı görmeden sandım. Bakalım belki gerçekten güzeldir de 2014'ün değil 2015'in The Best Offer'ı olur anca, çünkü 2014 filmi olarak kabul etmemiz için bir sebep yok. :):)

Çoğu ülkede daha vizyona girmedi tanınmamışlığı biraz da ondan ama genel anlamda çok az tanındığı doğru tabii. Bu arada Colin Firth sevdiğim için ayrıca sevindim. :):)

Avengers yenisi 165. sıradan girmiş listeye. Bence kalıcı olamayacak bu sefer. İlk film ilk çıktığında ilk 20'ye falan bile girmişti galiba. (b)

@berkann @Danger UA! @gundix123 @Tolstoyevski

Avengers yenisi 165. sıradan girmiş listeye. Bence kalıcı olamayacak bu sefer. İlk film ilk çıktığında ilk 20'ye falan bile girmişti galiba. (b)

@berkann @Danger UA! @gundix123 @Tolstoyevski
Kalıcı olmaz bu sefer kesin.:) Zaten oyların çoğu Marvel fanboylarından.