IMDb Top 250'deki Filmlerden Kaç Tanesini İzlediniz?

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,408
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Forumda pek çok arkadaşın Top 250'deki filmleri saymaya başladığını gördüm. Belki bazılarınız biliyorsunuzdur bu filmleri sayıp hangilerini izleyip izlemediğinizi gösteren bir site var. Bu site forumlarda imza olarak koyma imkanı da veriyor sayaç halinde. :)

Hesaplayabileceğiniz site: 250films.net

Örnek olarak ben, benim eski listeyi paylaşayım. Uzun süredir girmediğim için şu anki değerle epey fark var. :):)

Sizler de bu konudan paylaşabilirsiniz. :)

Edit: Şu an güncelledim site biraz bozmaya başlamış film isimlerinin bazılarını düzgün göstermiyor ama hala kullanılabilir. :)

Son düzenleme:
İşaretlediğimizi nasıl geri alabiliyoruz? :D Yanlışlıkla birini işaretledim de. :D

berkann post: 1406137' Alıntı:
Sağol. :D Sıralamada izlediğim en düşük film benim en sevdiğim filmlerden birisi. :D

Tahmin edeyim Shutter Island? :):)

- - - Ekleme - - -

cevaa post: 1406138' Alıntı:
Geçen 21 film saymıştım ama burda 20 film çıktı :D

Bir tanesini atlamışsındır. Bir de biraz bozulmuş site. Belki ben daha iyisini kodlarım birkaç gün sonra. :D

OzaN post: 1406139' Alıntı:

Tahmin edeyim Shutter Island? :):)

- - - Ekleme - - -

Bir tanesini atlamışsındır. Bir de biraz bozulmuş site. Belki ben daha iyisini kodlarım birkaç gün sonra. :D

Vayy foruma özel bişey yapsana sende güzel olur :D

OzaN post: 1406157' Alıntı:

Anasayfada share kısmından. :)

Verdiğin linkte herkes kendi işaretlediklerini görür. :D

:(

30 dakika sürebilir diyor. :(

Her şeyi denemek gerek: :D

- - - Ekleme - - -

Niye kaydetmedi?:(

Bunun top 100 listesi yok mu??? 250 gibi hem yüksekten uçup hemde 50'lerdeki filmleri bile izlemeye gerek yok:X (Gerçi ilk 100'ede 50'lerden kalma film girmiş olabilir :X)

Demek istediğim [TABLE="width: 730"]
[TR="class: movie_unseen"]
[TD]All Quiet on the Western Front 1930 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu filmi izlesem nolcak? Hayatıma ne anlam katacak? Hem nerden bulacam. @OzaN bu kadar eski filmleri izledin mi???