IMDb'nin de hatalı olduğu yerler olabilir tabiIMDb'si 7.4 olduğu için listede olması imkansız.
+10000000000000LM ve Behzat kesinlikle abartıdan ve magazinsel olaylarla gündeme gelip hakkı yendi etti diye organize olunup öyle oylandiği için. Provokatif eylemlerin sonucu ortaya cıkan ürün
Şahsiyet, İkinci Bahar, 7 Numara ve tabi ki Ezelen hak edenler
KV (1-97) adının olmadığı listeyi onaylamıyorum
AĞLA...KV (1-97) adının olmadığı listeyi onaylamıyorum
Kullanıcılar oy kullanıyor sonuçta, herkesin zevki aynı değil. Ayrıca sosyal medya kitlesi, IMDb kitlesi olanlar yükseliyor genelde.IMDb'nin de hatalı olduğu yerler olabilir tabi
Leyla ile Mecnun ve Behzat Ç., çok kaliteli iki dizi ve hakkı yendiği için değil, sosyal medyada güçlü olduğu için bu kadar yükseldi. Ayrıca Leyla ile Mecnun, yayından kalkmadan önce zirvede yer alıyordu. Şişirme yok bence, kitlesi var iki dizinin de.LM ve Behzat kesinlikle abartıdan ve magazinsel olaylarla gündeme gelip hakkı yendi etti diye organize olunup öyle oylandiği için. Provokatif eylemlerin sonucu ortaya cıkan ürün
Şahsiyet, İkinci Bahar, 7 Numara ve tabi ki Ezelen hak edenler
İkinci bahar & şahsiyetHangi ikisi.
Şahsiyet ve Yedi Numara hariç diyeceksin büyük ihtimalle.İkisi hariç diğerleri overrop
Dediğim olayLeyla ile Mecnun ve Behzat Ç., çok kaliteli iki dizi ve hakkı yendiği için değil, sosyal medyada güçlü olduğu için bu kadar yükseldi. Ayrıca Leyla ile Mecnun, yayından kalkmadan önce zirvede yer alıyordu. Şişirme yok bence, kitlesi var iki dizinin de.
Aaa İkinci Bahar çok güzel bir sevda öyküsüdür.Şiddetle izlemeni tavsiye ederim, dizi dram ve komedi kavramlarını çok güzel harmanlanmıştır.Dizinin bir bölümümde minik serçemiz Sezen Aksu konuk oyuncu olarak rol almıştır.Samatya'da bir kebapçı dükkanı işleten Ali Haydar, eşinin ölümünün ardından kızlarını büyütmüş, yetiştirmiş, kendi kendini eğitmiş, nazik, sevecen dürüst bir adamdır. İşte İkinci Bahar; Antep Sofrası'nda çalışmaya başlayan gururlu, inatçı ama duygusal bir kadın olan Hanım ile Ali Haydar arasında yaşananlar anlatılmaktadır.Şahsiyet ve 7 Numara tebrikler.Şaşıfelek Çıkmazı da sürpriz olmuş buradakiler kadar bilinen bir dizi değil sanırım. Diğerlerini henüz izleyemedim ama İkinci Bahar'ı merak ediyorum ona da başlayacağım gibi.
Hayran kitlesi etkiliyor işte, orası ayrı konu ama sırf gündem oldu diye yükselmedi. Hayran kitlesi devreye giriyor işte. Düşün, IMDb'de fazla puan veren birisi değilim ama Leyla ile Mecnun'a girip 10 puan vermişim.Dediğim olayOrganize olup olayı büyüt, sürüyü peşine tak. Taktik bu yani. Sadece LM için demiyorum. Burada fanlar devreye girip üstüme gelmeyinTRTye laf sokmasaydı LM gündem mi olurdu yada Behzat içki içip durmasaydı(içkilerin buzlanma olayı gundeme gelmeseydi) Bu gibi etkenlerle olaylar buyutulup taraf olunup bişeyler yapılıyor.
Bi de düzenli giren bir kitleyi düşünHayran kitlesi etkiliyor işte, orası ayrı konu ama sırf gündem oldu diye yükselmedi. Hayran kitlesi devreye giriyor işte. Düşün, IMDb'de fazla puan veren birisi değilim ama Leyla ile Mecnun'a girip 10 puan vermişim.
Ben seviyorsam oy kullanırım şahsen, kalkıp da gündeme geliyor diye oy kullanmam.Bi de düzenli giren bir kitleyi düşünSosyal medyadaki olaylara kapıldıgını filanKi düzenli kullanan kişilerin oy etkisi daha yüksektir diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?