IMDb, Türkiye'nin En İyi 10 Dizisini Seçti

Yalan Yanlış bir liste. İşsiz güçsüz tabaka yine kendine göre bi liste çıkarmış

Reactions: Forumdash
Süper Baba; 2.Bahar ve 7 Numara tam olarak takip ettiğim dizilerdi.
Üçüde hakediyor puanlarını.

7 Numaranın 5. sırada olması beni çok ayrı mutlu etti

+10000000000000

Leyla ile Mecnun ve Behzat Ç., çok kaliteli iki dizi ve hakkı yendiği için değil, sosyal medyada güçlü olduğu için bu kadar yükseldi. Ayrıca Leyla ile Mecnun, yayından kalkmadan önce zirvede yer alıyordu. Şişirme yok bence, kitlesi var iki dizinin de.

Reactions: MEnes and 12.Adam
Dediğim olay
Organize olup olayı büyüt, sürüyü peşine tak. Taktik bu yani. Sadece LM için demiyorum. Burada fanlar devreye girip üstüme gelmeyin
TRTye laf sokmasaydı LM gündem mi olurdu yada Behzat içki içip durmasaydı(içkilerin buzlanma olayı gundeme gelmeseydi) Bu gibi etkenlerle olaylar buyutulup taraf olunup bişeyler yapılıyor.

Reactions: Araf
Puanları tek tek kontrol etmedim ama IMDb puanlarına göre ilk 10 dizi belirlenmiş anladığım kadarıyla, bana göre hepsinin puanı abartılı orası ayrı ama şuradaki 10 diziye eklesen eklesen 3-4 dizi eklersin. O yüzden eleştirmek çok da mantıklı değil bence. Son yıllarda yayınlanan çoğu diziyi zaten ekleyemezsin, geriye geneli ağır dram olan diziler kalıyor. Onların da kalitesi belli. Normal bir liste yani.

Reactions: The_Erinch
Aaa İkinci Bahar çok güzel bir sevda öyküsüdür.Şiddetle izlemeni tavsiye ederim, dizi dram ve komedi kavramlarını çok güzel harmanlanmıştır.Dizinin bir bölümümde minik serçemiz Sezen Aksu konuk oyuncu olarak rol almıştır.Samatya'da bir kebapçı dükkanı işleten Ali Haydar, eşinin ölümünün ardından kızlarını büyütmüş, yetiştirmiş, kendi kendini eğitmiş, nazik, sevecen dürüst bir adamdır. İşte İkinci Bahar; Antep Sofrası'nda çalışmaya başlayan gururlu, inatçı ama duygusal bir kadın olan Hanım ile Ali Haydar arasında yaşananlar anlatılmaktadır.

Reactions: Aserat
Hayran kitlesi etkiliyor işte, orası ayrı konu ama sırf gündem oldu diye yükselmedi. Hayran kitlesi devreye giriyor işte. Düşün, IMDb'de fazla puan veren birisi değilim ama Leyla ile Mecnun'a girip 10 puan vermişim.

Bi de düzenli giren bir kitleyi düşün
Sosyal medyadaki olaylara kapıldıgını filan
Ki düzenli kullanan kişilerin oy etkisi daha yüksektir diye hatırlıyorum

Reactions: Araf
Bi de düzenli giren bir kitleyi düşün
Sosyal medyadaki olaylara kapıldıgını filan
Ki düzenli kullanan kişilerin oy etkisi daha yüksektir diye hatırlıyorum
Ben seviyorsam oy kullanırım şahsen, kalkıp da gündeme geliyor diye oy kullanmam.
Benim bildiğim düzenli olarak girenlerin kullandığı oy sayısı değil, oy kullananların sayısı etkiliyor. Yani ayırt ettiklerini sanmıyorum.

Kardeş payı ve izler güçlerin listede bulunması sevindirici umarım 3.dizisiyle şahsiyetin arkasına yerlesecegiz