Ben de izliyordumTeşekkürler @ mrt-06 en sevdiğim modlarımdansın seviliyorsunuz
Forumda izleyen sayısı az bizim diziyi ondan öyle güzel oldu sanırım bende baya memnunum
Selenciğim çıktı benim de daha izleyesim gelmedi
Ben de izliyordumTeşekkürler @ mrt-06 en sevdiğim modlarımdansın seviliyorsunuz
Forumda izleyen sayısı az bizim diziyi ondan öyle güzel oldu sanırım bende baya memnunum
Sorma ya Selen çok başkaydı diğer oyuncuların hatrına izliyorum yine de inşallah daha güzel olacak.Ben de izliyordum
Selenciğim çıktı benim de daha izleyesim gelmedi
Kimse izlemiyor ki @deniz19 var dı o da yokAynen oranın cnalanmasına sevindim boş çöplük gibi duruyordu ((( en azındna canlandı @Ice_Cool_23 sağolsun 😉 Sende Karagöl yorumlarını canlandırsana )))
Zamanım olsa ben de izleyeceğim en azından Hikmet Teyze, Pelincik ve Cücücü varSorma ya Selen çok başkaydı diğer oyuncuların hatrına izliyorum yine de inşallah daha güzel olacak.
Zaten dizi o fragmandaki aksiyondan ibaret güzel taktikBen sadece fragmanlarını izliyorum.
Gakgoşlu desen daha iyiydi neyse Teşekkürler dostum benimTebrikler Elazığlı.
''İyiki hoş geldin foruma'' Ygs'ye gireceksen biraz anlatım bozukluğu çalışmanı öneririm @cookies 😉Tebrikler @Ice_Cool_23 iyiki hosgeldin foruma
Bizim Elazığlı bir hoca vardı Gakkoşluktan bahsederdi )Gakgoşlu desen daha iyiydi neyse Teşekkürler dostum benim
Evet meşhuruz Çaydaçıramız falanda meşhurdur baya )''İyiki hoş geldin foruma'' Ygs'ye gireceksen biraz anlatım bozukluğu çalışmanı öneririm @cookies
Bizim Elazığlı bir hoca vardı Gakkoşluktan bahsederdi )
O ayrı hoca Gakkoş 'un kardeş anlamında kullanıldığını söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam )Evet meşhuruz Çaydaçıramız falanda meşhurdur baya )
Yiğit gardaş delikanlı anlamlarına geliyoO ayrı hoca Gakkoş 'un kardeş anlamında kullanıldığını söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam )
GakkoşYiğit gardaş delikanlı anlamlarına geliyo
Ne diyebilirdimki "Hosgeldin (ayrimi yazılıyordu ) foruma , iyiki üye oldun " gibi biseymi "''İyiki hoş geldin foruma'' Ygs'ye gireceksen biraz anlatım bozukluğu çalışmanı öneririm @cookies 😉
Bizim Elazığlı bir hoca vardı Gakkoşluktan bahsederdi )
Yok ayrı yazılmasından değil Bak bir daha oku '' İyiki hoş geldin '' demişsinNe diyebilirdimki "Hosgeldin (ayrimi yazılıyordu ) foruma , iyiki üye oldun " gibi biseymi "
Ygsye seneye gircem