Huzur Sokağı PT-2'ye Alındı !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dizi her hafta artıyo bence değişmez mantığa sığmıyo

Acaba Boyut Film ve Mahsun Kirmizigül mü "bizim dizimiz PT-2'de yayinlanmayi haketmiyor" dedi..

Biraz önce 20.00 Hayat Devam Ediyor 22.04 Huzur Sokağı gözüküyordu tekrar değiştirmişler...

beyler haber büyük ihtamal yanlış. atv türkiyede 20gözüküyor huzur sokagı . ve yeni güncellendi. atv dünkü reytinglerden sonra karar değiştirdi ve diziyi 20de tutmaya karar verdi

HDE çarşambaya gitsin Benim İçin Üzelme başlayana kadar...Sonrasında da HDE veda etsin...atv'de hesaplayamamiştir Huzur Sokaği'nin giderek reytingini artıracağini.Dizinin tekrarı bile ilk 5 yaaa...Bolcana reklamı tekrar kusağina verir gene parsayı toplar.atv çarşamba şimdilik boş.Benim için Üzülme'nin fragmanı daha dün cıktı daha 1-2 ay ekranda döndurur.Kafadan hesaplayınca çarşamba HDE için biçilmiş gün.

beyler haber büyük ihtamal yanlış. atv türkiyede 20gözüküyor huzur sokagı . ve yeni güncellendi. atv dünkü reytinglerden sonra karar değiştirdi ve diziyi 20de tutmaya karar verdi

Acaba fragmanlarda mi gözükmüs.. Veya atv gerçekten mi hata yapmis.

Biraz önce 20.00 Hayat Devam Ediyor 22.04 Huzur Sokağı gözüküyordu tekrar değiştirmişler...
atv de işler karışık alınıyor. bildiğim üzere iki gurup var ve sürekli kavgalılılarbu guruplardan erken kalkan yol alıyor. dogrusu her zaman ön sondur. hayat devam ediyor başka güne konacaktır. yada cuma 22:30 a

Evet, yeni güncellenmiş, daha önce baktığımda PT-2'de Huzur Sokağı vardı.

Belki de ATV yönetimi bu konuyu gördü, tepkilere daha fazla kayıtsız kalamadı.

Evet, yeni güncellenmiş, daha önce baktığımda PT-2'de Huzur Sokağı vardı.

Belki de ATV yönetimi bu konuyu gördü, tepkilere daha fazla kayıtsız kalamadı.

bu konuyu görseydi ATV.. benim yazımı dikkate alıp huzuru pt4 e alırdı görmemiş demekki
)

ATV'nin diziyi harcadığını kabul etmek lazım. Huzur Sokağı'nın gördüğü ilgi ve aldığı reytingler ortada. Hayat Devam Ediyor'un iyi başladığı, ama son haftalarda düşüşe geçtiği bir gerçek. O yüzden iyi giden bir diziyi PT2'ye çekmek ve yerine son haftalarda düşüşe geçen bir diziyi PT1'de başlatmak, bence o kadar iyi bir hamle değil. Kanallar stratejik ataklar yapamıyor ve böylece birçok diziyi harcıyor. Huzur Sokağı'nın o, harcanan diziler arasına katılabilir, ama bu sadece ihtimal. Bakalım dizi, yeni saatinde nasıl sonuçlar alacak.

Way hbere sewindim.. atv anladı dizinin gücünü !

öyle bir ihtimal yok hergün esra erolu izliyorum.. benim düşündüklerime değer verir atv yoksa izleyici kaybeder
)

Dumurlara geldim.Dumurun dibindeyim şuan 😱 huzur Koçan'ına alternatif san bi diz/program yapasim geldi ya la

Esra Erol
ile Evlen Benimle kırmızı yeri alıyoruz Behzat Ç dizinin adını tumden alıyoruz.

♥♥♥ Behzat Ç ile Evlen Benimle ♥♥♥

Atv hatasını çabuk düzeltti aferin

devlet bahçelinin parmak hesabı aklıma geldi senin hesapta aynısı ortasını alıyoruzzzz

ne kalıyorr

22 ondanda 5 i çıkardıkmı

ettimi 17 ne demek 17

benim torunun yaşı

demekkiii esra çok izleniyor
)

Böyle bir seyin gerçeklesmeyecegi için konu kilit!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...