bu haber dogru değil atvnin kendi sitesinde huzursokagı 20 de gözüküyor ve yeni üncelendi. atv avrupada ise 21:50 gözüküyor. atv avrupaya güvenmemekk lazım zaman zaman yanlış yapılıyor daha dogrusu geç günceleneniyor. atv türkiyenin yayın akışı her zaman daha dogru daha sık güncellenir
Yayın Akışı - ATV
beyler haber büyük ihtamal yanlış. atv türkiyede 20gözüküyor huzur sokagı . ve yeni güncellendi. atv dünkü reytinglerden sonra karar değiştirdi ve diziyi 20de tutmaya karar verdi
atv de işler karışık alınıyor. bildiğim üzere iki gurup var ve sürekli kavgalılılarbu guruplardan erken kalkan yol alıyor. dogrusu her zaman ön sondur. hayat devam ediyor başka güne konacaktır. yada cuma 22:30 aBiraz önce 20.00 Hayat Devam Ediyor 22.04 Huzur Sokağı gözüküyordu tekrar değiştirmişler...
beyler haber büyük ihtamal yanlış. atv türkiyede 20gözüküyor huzur sokagı . ve yeni güncellendi. atv dünkü reytinglerden sonra karar değiştirdi ve diziyi 20de tutmaya karar verdi
Evet, yeni güncellenmiş, daha önce baktığımda PT-2'de Huzur Sokağı vardı.
Belki de ATV yönetimi bu konuyu gördü, tepkilere daha fazla kayıtsız kalamadı.
bu konuyu görseydi ATV.. benim yazımı dikkate alıp huzuru pt4 e alırdı görmemiş demekki)
bu konuyu görseydi ATV.. benim yazımı dikkate alıp huzuru pt4 e alırdı görmemiş demekki)
Belkide görmüştür önemsememiştir
Belkide görmüştür önemsememiştir
öyle bir ihtimal yok hergün esra erolu izliyorum.. benim düşündüklerime değer verir atv yoksa izleyici kaybeder)
Dumurlara geldim.Dumurun dibindeyim şuan 😱 huzur Koçan'ına alternatif san bi diz/program yapasim geldi ya la
Esra Erol ile Evlen Benimle kırmızı yeri alıyoruz Behzat Ç dizinin adını tumden alıyoruz.
♥♥♥ Behzat Ç ile Evlen Benimle ♥♥♥