"Mahsum Abi" pt-2 de olmayı kabullenememiş galiba
Ben böyle dinimizi anlatan bir dizinin pt-2 de olmasını kabullenemeyeceğim.Elveda hayat
totalle abc aynı değil yer gök aşk abcde totalden 2 reyting daha fazla aldıne demişler hanı bir söz var körün istediği bir göz allah verdi iki göz .. sevinmeyelimde napalım koçanı erteledilerse artık belini doğrultamaz .. muhteşem bir karar ATV yi kutluyorum süper karar.. hayat devam ediyoru beğenmeyen arkadaşlar geçen sene 15 reyting aldığında acaba nerelerdeydiler.. hayat devam ediyorun kapasitesi huzur sokağına göre çok daha yüksek totalde hayatın aldıpı en düşük oran 7 idi en yüksek 15 reytingdi huzur koçanının totalde aldığı en yüksek rakam hayatın en berbat reytingine bile ulaşamıyor..
bu karararı eleştirenler birde ab grubunda koçanın çok izlendiğini söylemiş yalan dünyayı geçen seneki gibi pt1 e koysunlar bakalım koçanda ab reytingi kalıyormu ....
ayrıca reklam verenler abc1 grubuna bakıyor diyen arkadaşlarımız vardı öyleyse zaten ekonomik açıdanda ATV doğru karar vermiş çünkü totalle abc1 aynı gibi demekki hayatla atv malı götürüyor koçanla piyade kalıyor ..
sipariş üzerine dizi çekmeye son verirse ATV kalitesini korur ama iktidar yalakalığı yapacağım diye koçanlar koyarsa stv gibi bir kanal olur ..
Hde yi başta çok severdim ama çok bozdu 5 e düştü huzur sokağı her hafta yükseliyo zirveden inmezdi sezon sonuna kadar
yok ya, resmen rezillik.! harbi harcıyacaklar diziyi !
Hayat Devam Ediyor zaten son bölümlerini yayinlatip yayindan kaldirilacak tahminimce
bu sezonu bitirir önümüzdeki yıla allah kerim ..
bu haber dogru değil atvnin kendi sitesinde huzursokagı 20 de gözüküyor ve yeni üncelendi. atv avrupada ise 21:50 gözüküyor. atv avrupaya güvenmek lazım zaman zaman yanlış yapılıyor
Yayın Akışı - ATV