Huzur Sokağı PT-2'ye Alındı !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani bazen sana diyorlar ya "ne içtin sen" diye.Atv de senin içtiğinden içiyorki kafası uçmuş :D

- - - Ekleme - - -

İnanmıyorum ya :D Ama vadiseverler üzülür sonra :D

Ben birsey felan içmedim. Niye böyle seyler söylüyorsun gerçekten anlamiyorum

neden bu alınıyo ya hayat devam ediyor alınsın izleyemicem yine kahretsin hayat devam ediyoru :(

atv'nin slogani buydu sanirim: dizi atv'de izlenir.. atv'nin yeni slogani bu olmali; dizi atv'de zedelenir !

Oha kafayı yemiş bunlar ne yaptıklarını sanıyo bu kanal çıldırmış heralde rakiplerini ezip geçti bu dizi inanılcak gibi değil yuhh be yuhh

Dizi çok iyi gidiyor buna rağmen değişiklik yapıyorlar anlamak zor atv'yi :D

Tam tersini yapsaydı çok daha iyi reyting alırdı huzur sokağı

Ya ben anlamıyorum tutan bir yapımın saatini değştirmekle elinize ne geçicek,atv yanlış hamleler yapıyorsun,hde dibi görücek gör bak sen! huzur sokağını kötü etkileyebilir,buda diger yeni bşlayan dizilerin yükselmesi demek .!

Atv kafayı yemiş yok böyle bişey :D

Pt-2 de berbat gidecektir.Yalan Dünya bunu kebap yapar yer :D
Behzat Ç de var zaten :D
@destere çok sevinecek :D

ne demişler hanı bir söz var körün istediği bir göz allah verdi iki göz .. sevinmeyelimde napalım koçanı erteledilerse artık belini doğrultamaz .. muhteşem bir karar ATV yi kutluyorum süper karar.. hayat devam ediyoru beğenmeyen arkadaşlar geçen sene 15 reyting aldığında acaba nerelerdeydiler.. hayat devam ediyorun kapasitesi huzur sokağına göre çok daha yüksek totalde hayatın aldıpı en düşük oran 7 idi en yüksek 15 reytingdi huzur koçanının totalde aldığı en yüksek rakam hayatın en berbat reytingine bile ulaşamıyor..

bu karararı eleştirenler birde ab grubunda koçanın çok izlendiğini söylemiş yalan dünyayı geçen seneki gibi pt1 e koysunlar bakalım koçanda ab reytingi kalıyormu ....

ayrıca reklam verenler abc1 grubuna bakıyor diyen arkadaşlarımız vardı öyleyse zaten ekonomik açıdanda ATV doğru karar vermiş çünkü totalle abc1 aynı gibi demekki hayatla atv malı götürüyor koçanla piyade kalıyor ..
sipariş üzerine dizi çekmeye son verirse ATV kalitesini korur ama iktidar yalakalığı yapacağım diye koçanlar koyarsa stv gibi bir kanal olur ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...