Huzur Sokağı PT-2'ye Alındı !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Mahsum Abi" pt-2 de olmayı kabullenememiş galiba

Ben böyle dinimizi anlatan bir dizinin pt-2 de olmasını kabullenemeyeceğim.Elveda hayat

atv farkla 1.olan bir dizinin saatini niye değiştirsin ki bence doğru değil bu haber

"Mahsum Abi" pt-2 de olmayı kabullenememiş galiba

Ben böyle dinimizi anlatan bir dizinin pt-2 de olmasını kabullenemeyeceğim.Elveda hayat

gece 02 ila 04 arası iyi gider bence pt 1 e değil pt4 e koysunlar bu diziyi
)

Hde yi başta çok severdim ama çok bozdu 5 e düştü huzur sokağı her hafta yükseliyo zirveden inmezdi sezon sonuna kadar

yok ya, resmen rezillik.! harbi harcıyacaklar diziyi !

totalle abc aynı değil yer gök aşk abcde totalden 2 reyting daha fazla aldı

Hde yi başta çok severdim ama çok bozdu 5 e düştü huzur sokağı her hafta yükseliyo zirveden inmezdi sezon sonuna kadar

sezon finali muhteşemdi dört gözle bekliyorum hayatı... konusuyla oyuncularıyla 20 tane huzur koçanı çıkar hayattan ..

Hayat Devam Ediyor zaten son bölümlerini yayinlatip yayindan kaldirilacak tahminimce

Bencede çok yanlış , Huzur Sokağı 6 ve 8 reyting alıyodu , Hayat Devam Ediyo ise 5 ve 3 , Huzur Sokağı bence dahada yükselebilirdi , ama PT2de bence 3lü reytinglere düşer.

Hayat Devam Ediyor sezon finaliyle abde 3 reyting almış,Huzur Sokağı 8 reyting aldı ve her hafta yükseliyor nasıl bir mantık bu

Son düzenleme:
bu haber dogru değil atvnin kendi sitesinde huzursokagı 20 de gözüküyor ve yeni üncelendi. atv avrupada ise 21:50 gözüküyor. atv avrupaya güvenmemekk lazım zaman zaman yanlış yapılıyor daha dogrusu geç günceleneniyor. atv türkiyenin yayın akışı her zaman daha dogru daha sık güncellenir
Yayın Akışı - ATV

Son düzenleme:
Ne 3 ü abartma tekrarı 4 alıyo

sanırım bu karar önceden alınmış yeni krar 20 de yayınlanması üzerine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...