- Reaksiyon puanı
- 69,943
- Puanı
- 1,060
Asaletim doğuştan.Her zaman, galaksi değiştirsek yine sen parlarsın olduğun yerde hacım 💫
Asaletim doğuştan.Her zaman, galaksi değiştirsek yine sen parlarsın olduğun yerde hacım 💫
Hacı tamam biraz da bizi öv be yeter kabul ettiğin 😂Asaletim doğuştan.
Canım ben övmelere değil övülmelere alışkın ve layığım sorry.Hacı tamam biraz da bizi öv be yeter kabul ettiğin 😂
Layık olduğunu aldın tmm yeter 😂 Layık olmadığın şeyler yaşatmim sana 😂😂Canım ben övmelere değil övülmelere alışkın ve layığım sorry.
O zor biraz.Layık olduğunu aldın tmm yeter 😂 Layık olmadığın şeyler yaşatmim sana 😂😂
Yıkama işlemine takribi ne kadar veriyoruz 😂Her zaman, galaksi değiştirsek yine sen parlarsın olduğun yerde hacım 💫
Dizinin yeni sezonda devam etmesi şaşırtmadı, ama Asiye'nin ani vedası çok kötü oldu Bu bölümden itibaren sezon finaline kadar, bizleri ters köşeler bekleyecek hep @Emre Ozansoy
oyuncu kendi ayrılmak istemişte olabilir italya'da program yaptığı için veya başka projeye geçmek için
Yorum konusunda da dediğim gibi ayrılıklar sadece bununla kalmayacak bence, yeni sezonda yeni hikayeler için yer hazırlıyorlar.
Asiye karakterinin pek bir hikayesi kalmamıştı o yüzden çıkıyor diziden
------
Sen Mirayımdan ne istiyorsun yahuu
Çok iyi olmuş çok sevindim kendini kurtarmış şu beter diziden umarım bi daha böyle kalitesiz işlerde rol almaz kaliteli yerlerde görürüz kendisini
Darısı Miray Daner, Burak Sevinç, Deniz Can Aktaş, Asuman Dabak ve Hayal Köseoğlu'na
Ceylan haberi beklerken Asiye'nin ölmesi şoku mu 😱 Bahadır hocam ne planlıyorsunuz acaba meraklar içindeyiz
Ben isterim. Yanına da Meryem'i alayım.
Kızılçık Şerbeti'ne gelse keşke. Çok yakışır.
kesinlikle .
asiye nin hikayedeki yazilimina soguk ve uzak olsam da, dizi nin bugune gelmesinde payi yadsinamaz bir durum.bence. kanimca,yetenegi ve performansiyla oynadigi karakteri adeta devlestirdi.
anlam veremedigim durum - cikis sekilleri :
bana gore dizinin en keskin ve villain kelimesinin icini dolduran iki onemli bold rol'un(yilmaz,asiye) ust uste hikaye den ayrilmasi - ki, benim gozum de bu cikislarin absurd tarafi ;
ikisinin de -sonunun- yeni gelen, hikaye de derinligi olmayan ceylan dolayli olmasi..... -her anlamda elde kalan bir durum.
bu denli cevresine etki eden /oyunlari ile guclu, dediklerini yapma da maharetli bir rolun&yazilimin -cikacaksa da -daha ikonik sonlari olmalari gerekirdi derinlikli olarak. . . . . .
genel oyunculuk kaliteleri bir yana, dizi de sunduklari performanslarini begenen bir izleyici olarak- ikisinin de cikmasini istemeyen taraf olarak , bu cikislari buruk karsiladim.
son olarak ,
oynadigi rolun cikmasi bi nevi - diziyi ,ozellikle ev ici ailelere dair sahneleri ~ satranc gibi oynayip isledigi duzenin de sonlanmasi demek. bu yol, nihat uzerinden devam eder gibi tahminim. ama asiye orj bir sunum ortaya cikardi, bi daha da ayni aura olusturulamaz gibi.
ayrica ,
rizvan ugruna
adeta el clasico gibi rekabet yapan asiye ve nedime sahneleri de sonlanmis oldu. yaniliyor muyum 😛
oyunculugunu begenen bir izleyici olarak, dizideki ust duzey performansi icin tesekkur ederim. yeni projeler de izlemeyi merakla bekliyor olacagim.
Kendi ayrılmak istemişkendi ayaklarına sıkmışlar , sakla beni biterken kadın izleyiciyi daha fazla diziye çekme şansları vardı, o ihtimali öldürmüşler resmen