'Hudutsuz Sevda'da Şok Ayrılık! Başrol Oyuncusu Veda Ediyor! | NOW

İzleyenler olarak toplanın ecünnü istemiyoruz diye kampanya yapın. :A
Halonun yaşı genç. Ecünnü olmayanlar ona biraz büyük gelebilir. Onu ne yapıcaz peki. Buradaki en iyi aday Meryem o yüzden. Biri daha varda o kabul etmez. 😄 Now'a geldiğini hiç görmedim çünkü. 😅

Halonun yaşı genç. Ecünnü olmayanlar ona biraz büyük gelebilir. Onu ne yapıcaz peki. Buradaki en iyi aday Meryem o yüzden. Biri daha varda o kabul etmez. 😄 Now'a geldiğini hiç görmedim çünkü. 😅
Ecünnü olmayan ben varım Halo oğlana uygun. :bhr:

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Aha bak gelmiş. Kapı açık o zaman sizlere uyar mı Burçin Terzioğlu? 😅🤔 @cokiyitvci @serhatt @Alemdar
Gönlüm Meryem diyor ama yanlış anlaşılmasın. :)
@Alemdar
1746637673011.png

• Beğendim
Hehh işte bak. Sende benim ilk dediğime geldin. 😅😅 Güzeller hep yaş aldı. Meydan ecünnülere kaldı. 😅 İnşallah aklımıza gelmeyen şaşırtıcı, aaa bunu nasıl unuttuk diyeceğimiz biri gelir. 😄
Öyle biri yok maalesef. :A

• Güldürdün
Bıçaklanarak ölüyor.

Kendisi bir defter hediye etmiş Bahadır Özdener'e, yeni alınan bir karar değildi. Herkesin yolu açık olsun :)
Demek kesinleşti. Başka yapımlarda görüşmek üzere Miray Daner. Diziye kattıkların için teşekkürler.
#MirayYokHudutsuzSevdaFinal yazan yaklaşık 5 bin hesabı engelledim. Kalan çok az sayıda hesabı paylaşımlar geldikçe engelliyorum. Sanırım yeni sezon için hazırlanıyorum. @Alemdar
Hayırlısı olsun. Yeni sezonda bol aksiyon sahneleri olacaktır.
diziye arada bakmaya gerek yok o zaman :Ayolu acik olsun
EDHO'nun yolundan gidiyorlar, senarist de aynı zaten :A Bakalım Miray'ın yokluğu nasıl etkileyecek diziyi