'Hudutsuz Sevda'da Şok Ayrılık! Başrol Oyuncusu Veda Ediyor! | NOW

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
81,116
Puanı
1,060
1746554657101.png

Medyapım imzalı NOW'un sevilen dizisi 'Hudutsuz Sevda'da ayrılıkların ardı arkası kesilmiyor!

Yönetmen koltuğuna Murat Öztürk'ün oturduğu, başrollerini Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Asuman Dabak ile Burak Sevinç'in paylaştığı dizinin başrol oyuncusu Miray Daner ekibe veda ediyor. Ünlü oyuncu yaptığı paylaşımla diziye veda ettiğini resmen açıkladı.

"Hudutsuz Sevda" yeni bölümüyle Perşembe 20.00'de NOW'da!

1746554505948.png

• Üzücü
  • Beğendim
Reactions: Angelica and TenTen
Demek kesinleşti. Başka yapımlarda görüşmek üzere Miray Daner. Diziye kattıkların için teşekkürler.

#MirayYokHudutsuzSevdaFinal yazan yaklaşık 5 bin hesabı engelledim. Kalan çok az sayıda hesabı paylaşımlar geldikçe engelliyorum. Sanırım yeni sezon için hazırlanıyorum. @Alemdar

Demek kesinleşti. Başka yapımlarda görüşmek üzere Miray Daner. Diziye kattıkların için teşekkürler.

#MirayYokHudutsuzSevdaFinal yazan yaklaşık 5 bin hesabı engelledim. Kalan çok az sayıda hesabı paylaşımlar geldikçe engelliyorum. Sanırım yeni sezon için hazırlanıyorum. @Alemdar
Yeni sezonda bize ayrılık yok kardeş :) Hep beraberiz.

Bizimle olmayak istemeyeni zorlayamayız. Dizi 3. sezonda 100% daha iyi reytingler alacak.

Şutlamışlar ecünnüyü sonuç olarak. :A
Daha iyi ecünnü istiyoruz @TenTen ile mesela Meryem :D

• İlginç
  • Harika
Reactions: TenTen and serhatt

Bizimle olmayak istemeyeni zorlayamayız. Dizi 3. sezonda 100% daha iyi reytingler alacak.

Avucunuzu yalarsınız inş. partnersiz devam eder parlak oğlan. :Z

Ya da Burak Sevinç ile partner olur da çatlarsınız. :A

Ne güzel şeyler söylüyorsun sen öyle. 😍😍

Parlaklar için tâbi ki yalnız olmakta bir seçenek ama bir Meryem de olursa tadından yenmez bee. Hee @serhatt 🌟🚀🥵

• Güldürdün
Reactions: serhatt
diziye arada bakmaya gerek yok o zaman :A
yolu acik olsun

Bir ecünnü ile partner olacağına bir parlak ile partner olsun. :Z
Türkiye şartlarında olması çok zor. Belki platformda o da belki. 😅😅 Senin işin de zor ne diyeyim.

diziye arada bakmaya gerek yok o zaman :A
yolu acik olsun
Diziye Miray için mi bakıyorsun? 🫣
Kimler olursa seni yeniden bu gruba katabiliriz? (Bu arada benimde izleyeceğim kesin değil.)

• Üzücü
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and Dosi
Türkiye şartlarında olması çok zor. Belki platformda o da belki. 😅😅 Senin işin de zor ne diyeyim.

Kimler olursa seni yeniden bu gruba katabiliriz? (Bu arada benimde izleyeceğim kesin değil.)
hayir ama hikaye komple degisecektir. ilgimi cekmiyor. Diziye bu sezon sadece 1 kere baktim. Takip etmiyordum zaten.
Bu dönem Teskilat harici düzenli bakmadim hic bir diziye :A

• Beğendim
Reactions: TenTen

Zor vallahi...

• Güldürdün
Reactions: TenTen
EDHO'nun yolundan gidiyorlar, senarist de aynı zaten :A Bakalım Miray'ın yokluğu nasıl etkileyecek diziyi

• Beğendim
Reactions: ömer karataş