Emre Ozansoy
Süper Mod.
Mustafa Mert Koç. Kendisini severim, oyunculuğu da bayağı iyi. Umarım karakter değişikliği olmuştur da yine izleme şansımız olur.Kimdi usta ?
Mustafa Mert Koç. Kendisini severim, oyunculuğu da bayağı iyi. Umarım karakter değişikliği olmuştur da yine izleme şansımız olur.Kimdi usta ?
İyi bir karaktere gelir umarım, Deniz Can'la da baya samimi galiba ?Mustafa Mert Koç. Kendisini severim, oyunculuğu da bayağı iyi. Umarım karakter değişikliği olmuştur da yine izleme şansımız olur.
Aynen, HBT zamanından beri samimiler hatta beraber umreye gitmişlerdi.İyi bir karaktere gelir umarım, Deniz Can'la da baya samimi galiba ?
Ben Burak Sevinç'i merak ediyorum be 😂Aynen, HBT zamanından beri samimiler hatta beraber umreye gitmişlerdi.
Zannetmiyorum olacağını.Ben Burak Sevinç'i merak ediyorum be 😂
Utanmazlar! Mecnun'u alın bari !Zannetmiyorum olacağını.![]()
Çok iyi olmuş. ❤️❤️uraz kaygılaroğlu yeraltı'na katılmış devrim özkan'ın adı ceylan olmuş
bak bu haber ilgimi cekti diyebilirim .^uraz kaygılaroğlu yeraltı'na katılmış devrim özkan'ın adı ceylan olmuş
Sen böyle dediysen kesin parlak biri. Kim ki?
Ehmmm yok bana geçmedi. Bir esma değil. Ama Hudutsuz Sevda Ceylan'dan iyidir. 😂😅
Deniz Can'ın partneri DÖ yerine sultanım olur umarım.Ehmmm yok bana geçmedi. Bir esma değil. Ama Hudutsuz Sevda Ceylan'dan iyidir. 😂😅
Her türlü Ceylandan iyi oluyor iki seçenekte. 😅😁Deniz Can'ın partneri DÖ yerine sultanım olur umarım.![]()
Yasemin Yazıcı için Doc. uyarlamasını izlersin sen o zaman.Her türlü Ceylandan iyi oluyor iki seçenekte. 😅😁
Ama beni diziye çekmez hâlâ. 😂
Hikaye ve partnerlere bakmam lazım. Öyle tek kişi için izleyemiyorum ben. Bir mantığı,matematiği olması lazım olayların. 😁Yasemin Yazıcı için Doc. uyarlamasını izlersin sen o zaman.![]()
Hiç şaşırtıcı olmadı desem?Hikaye ve partnerlere bakmam lazım. Öyle tek kişi için izleyemiyorum ben. Bir mantığı,matematiği olması lazım olayların. 😁
Sanırım İbrahim Çelikkol var. Onu da pek sevdiğim söylenemez. Buda sana şaşırtıcı bir bilgi olsun benim adıma.![]()
Konuşma tarzının uyacağını hiç sanmıyorum. Belçim Bilgin ile bir dizisi vardı orada çok kasıntı takılıyordu. Eğer öyle bir konuşma tarzında olacak ise hiç izlemem. ☺️Hiç şaşırtıcı olmadı desem?Kendisini severim, çok iyi birisidir ama ekran karşısında oturup izlemem açıkçası bende. Medikal tarafındaki duruma göre şans vereceğim o diziye.
Doğduğun Ev Kaderindir ve Kuş Uçuşu'nda izlemiştim ben, olmamıştı orada da maaledef.Konuşma tarzının uyacağını hiç sanmıyorum. Belçim Bilgin ile bir dizisi vardı orada çok kasıntı takılıyordu. Eğer öyle bir konuşma tarzında olacak ise hiç izlemem. ☺️
Ayrıca yetmedi mi doktor dizileri artık ya. 2/3 senede bir hortluyor bu medikal diziler. 😁
Bir Allah'ın kulu da peki neden komediye dönelim demiyor. Medikal,asker, töre... Komedide var. 😡Konu bulamayınca medikal, asker, töre işleri dönüp dolaşıyor.