NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

^uraz kaygılaroğlu yeraltı'na katılmış devrim özkan'ın adı ceylan olmuş
bak bu haber ilgimi cekti diyebilirim .

goreceli elbette ;

''3 kurus'' dizisi , tadi damak da kalan bir projeydi.
oradaki gibi bir tarz da rol ^ uraz'a yeralti projesinde yakisir gibi .

basa donersek , olumlu bir secim olmus kendisinin dusunulmesi .

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Sen böyle dediysen kesin parlak biri. Kim ki? :)
sumeyyeaydogan__1712855035_3343992863638874620_13710077613.jpg

Yasemin Yazıcı için Doc. uyarlamasını izlersin sen o zaman. :A
Hikaye ve partnerlere bakmam lazım. Öyle tek kişi için izleyemiyorum ben. Bir mantığı,matematiği olması lazım olayların. 😁

Sanırım İbrahim Çelikkol var. Onu da pek sevdiğim söylenemez. Buda sana şaşırtıcı bir bilgi olsun benim adıma. :)

Hikaye ve partnerlere bakmam lazım. Öyle tek kişi için izleyemiyorum ben. Bir mantığı,matematiği olması lazım olayların. 😁

Sanırım İbrahim Çelikkol var. Onu da pek sevdiğim söylenemez. Buda sana şaşırtıcı bir bilgi olsun benim adıma. :)
Hiç şaşırtıcı olmadı desem? :A Kendisini severim, çok iyi birisidir ama ekran karşısında oturup izlemem açıkçası bende. Medikal tarafındaki duruma göre şans vereceğim o diziye.

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Hiç şaşırtıcı olmadı desem? :A Kendisini severim, çok iyi birisidir ama ekran karşısında oturup izlemem açıkçası bende. Medikal tarafındaki duruma göre şans vereceğim o diziye.
Konuşma tarzının uyacağını hiç sanmıyorum. Belçim Bilgin ile bir dizisi vardı orada çok kasıntı takılıyordu. Eğer öyle bir konuşma tarzında olacak ise hiç izlemem. ☺️

Ayrıca yetmedi mi doktor dizileri artık ya. 2/3 senede bir hortluyor bu medikal diziler. 😁

• Aynen
Reactions: Emre Ozansoy
Konuşma tarzının uyacağını hiç sanmıyorum. Belçim Bilgin ile bir dizisi vardı orada çok kasıntı takılıyordu. Eğer öyle bir konuşma tarzında olacak ise hiç izlemem. ☺️

Ayrıca yetmedi mi doktor dizileri artık ya. 2/3 senede bir hortluyor bu medikal diziler. 😁
Doğduğun Ev Kaderindir ve Kuş Uçuşu'nda izlemiştim ben, olmamıştı orada da maaledef. :(

Konu bulamayınca medikal, asker, töre işleri dönüp dolaşıyor. :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen

Forum İstatistikleri

Konular
176,358
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06