Her türlü Ceylandan iyi oluyor iki seçenekte. 😅😁Deniz Can'ın partneri DÖ yerine sultanım olur umarım.![]()
Ama beni diziye çekmez hâlâ. 😂
Her türlü Ceylandan iyi oluyor iki seçenekte. 😅😁Deniz Can'ın partneri DÖ yerine sultanım olur umarım.![]()
Yasemin Yazıcı için Doc. uyarlamasını izlersin sen o zaman.Her türlü Ceylandan iyi oluyor iki seçenekte. 😅😁
Ama beni diziye çekmez hâlâ. 😂
Hikaye ve partnerlere bakmam lazım. Öyle tek kişi için izleyemiyorum ben. Bir mantığı,matematiği olması lazım olayların. 😁Yasemin Yazıcı için Doc. uyarlamasını izlersin sen o zaman.![]()
Hiç şaşırtıcı olmadı desem?Hikaye ve partnerlere bakmam lazım. Öyle tek kişi için izleyemiyorum ben. Bir mantığı,matematiği olması lazım olayların. 😁
Sanırım İbrahim Çelikkol var. Onu da pek sevdiğim söylenemez. Buda sana şaşırtıcı bir bilgi olsun benim adıma.![]()
Konuşma tarzının uyacağını hiç sanmıyorum. Belçim Bilgin ile bir dizisi vardı orada çok kasıntı takılıyordu. Eğer öyle bir konuşma tarzında olacak ise hiç izlemem. ☺️Hiç şaşırtıcı olmadı desem?Kendisini severim, çok iyi birisidir ama ekran karşısında oturup izlemem açıkçası bende. Medikal tarafındaki duruma göre şans vereceğim o diziye.
Doğduğun Ev Kaderindir ve Kuş Uçuşu'nda izlemiştim ben, olmamıştı orada da maaledef.Konuşma tarzının uyacağını hiç sanmıyorum. Belçim Bilgin ile bir dizisi vardı orada çok kasıntı takılıyordu. Eğer öyle bir konuşma tarzında olacak ise hiç izlemem. ☺️
Ayrıca yetmedi mi doktor dizileri artık ya. 2/3 senede bir hortluyor bu medikal diziler. 😁
Bir Allah'ın kulu da peki neden komediye dönelim demiyor. Medikal,asker, töre... Komedide var. 😡Konu bulamayınca medikal, asker, töre işleri dönüp dolaşıyor.
Paşa geliyormafya karakterlerinin belli olmaması daha enteresan
o birinin sağ kolu deniyor patron belli değil ki yancısı belli olsunCeylan asıl aşk, Sultan platonik olur 😉
------
Paşa geliyor
Dur hele aga, diziler birer birer bitsin belli olur ay sonuna kadar Ocak ayında belli olur zateno birinin sağ kolu deniyor patron belli değil ki yancısı belli olsun
Kim olsaydı partneri cidden sana sormak lazım 😂
Gönlümdekini biliyorsun, konuşturma.Kim olsaydı partneri cidden sana sormak lazım 😂
Rezil 😂Gönlümdekini biliyorsun, konuşturma.![]()
Ümit kalmadı ama bi umut Hudutsuz Doğu versiyonu değilde yeni bir EDHO tarzı bekliyorummafya karakterler beklerken sakine gelmiş artık yeraltının hudutsuz sevda doğu versiyonu olacağı kesinleşti digitalde ki senaryo tvye uymayınca buna dönüştüemüşler yakında osman,turan,edanur ve sema,nın da diziye katıldıkları haberi gelir 😃😃
zor bence digital olsaydı olurdu hem edho hem vadi tvde helede nowda çok zorÜmit kalmadı ama bi umut Hudutsuz Doğu versiyonu değilde yeni bir EDHO tarzı bekliyorum
Doğu işi çok ilgi görüyor. Mantıklı davranmış Medyapım. ❤️mafya karakterler beklerken sakine gelmiş artık yeraltının hudutsuz sevda doğu versiyonu olacağı kesinleşti digitalde ki senaryo tvye uymayınca buna dönüştüemüşler yakında osman,turan,edanur ve sema,nın da diziye katıldıkları haberi gelir 😃😃