cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,425
- Puanı
- 1,060
Paşa geliyormafya karakterlerinin belli olmaması daha enteresan
o birinin sağ kolu deniyor patron belli değil ki yancısı belli olsunCeylan asıl aşk, Sultan platonik olur 😉
------
Paşa geliyor
Dur hele aga, diziler birer birer bitsin belli olur ay sonuna kadar Ocak ayında belli olur zateno birinin sağ kolu deniyor patron belli değil ki yancısı belli olsun
Kim olsaydı partneri cidden sana sormak lazım 😂
Gönlümdekini biliyorsun, konuşturma.Kim olsaydı partneri cidden sana sormak lazım 😂
Rezil 😂Gönlümdekini biliyorsun, konuşturma.![]()
Ümit kalmadı ama bi umut Hudutsuz Doğu versiyonu değilde yeni bir EDHO tarzı bekliyorummafya karakterler beklerken sakine gelmiş artık yeraltının hudutsuz sevda doğu versiyonu olacağı kesinleşti digitalde ki senaryo tvye uymayınca buna dönüştüemüşler yakında osman,turan,edanur ve sema,nın da diziye katıldıkları haberi gelir 😃😃
zor bence digital olsaydı olurdu hem edho hem vadi tvde helede nowda çok zorÜmit kalmadı ama bi umut Hudutsuz Doğu versiyonu değilde yeni bir EDHO tarzı bekliyorum
Doğu işi çok ilgi görüyor. Mantıklı davranmış Medyapım. ❤️mafya karakterler beklerken sakine gelmiş artık yeraltının hudutsuz sevda doğu versiyonu olacağı kesinleşti digitalde ki senaryo tvye uymayınca buna dönüştüemüşler yakında osman,turan,edanur ve sema,nın da diziye katıldıkları haberi gelir 😃😃
Medyapım mı Bahadır abimiz miDoğu işi çok ilgi görüyor. Mantıklı davranmış Medyapım. ❤️
Sonuçta en son Medyapım'ın onayından geçiyor.Medyapım mı Bahadır abimiz mi
Bu konu hakkında bir şey derim ama ceza almaktan korkuyorum. O yüzden susacağım. 😁
Bu konu hakkında bir şey derim ama ceza almaktan korkuyorum. O yüzden susacağım. 😁
Şu Devrim Torrik yerine inşallah Yeraltı'ndaki performansıyla söz ettirir. Bu ne ya ?
O kadar ortaya döktüm Hudutsuz'da dedi ki bana : Alemdar'cım olmadı böyle, şimdi yeni dizide ismimi saklayamam 😂Hadi gözümüz aydın, Raci Şaşmaz artık gizlenmiyor.@Alemdar