cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,233
- Puanı
- 1,060
Yeni sezon setinde görülürse sızar zaten. Anlarız oradan. 😃❤️Yok dayı ben istemem 😂
inşallah ablam
Yeni sezon setinde görülürse sızar zaten. Anlarız oradan. 😃❤️Yok dayı ben istemem 😂
inşallah ablam
Miray'ın aynı hatayı ikinci kez yapacağını zannetmiyorum.Bahadır Özdener sezon finali yemeğinden görüntü atmış. İki ihtimal görüyorum.
1) Bahadır abi sadece eskileri hatırlatan bir paylaşımda bulundu, arayı sıcak tutmak için.
2) Miray Daner yeni sezonda devam ediyor.
Bazı yerler aylardır Miray'ın diziden ayrılmasının yem olduğunu söylüyordu, umarım doğru değildir. 😂
@cokiyitvci @Emre Ozansoy @ahmetbey @Mr.At @batuhankaralar @Angelica @ömer karataş @TenTen
Ekli dosyayı görüntüle 136287
Asıl Bahadır'ın aynı hatayı ikinci kez yapacağını düşünmüyorum 😂 (ilk sezonda çıkarmama).Miray'ın aynı hatayı ikinci kez yapacağını zannetmiyorum.![]()
Halen ortada senaryo yokmuş. Yakında olur ama.Asıl Bahadır'ın aynı hatayı ikinci kez yapacağını düşünmüyorum 😂 (ilk sezonda çıkarmama).
Gerçi sırf dizinin PR'ı için kalmasını isterim o kadar. Yoksa Deniz Can'a yeni partner şart canım![]()
senaryo hazır olmadığına göre ya karar veremediikleri konular var ya'da yapım'a güvenmiyorlar veya başka anlaşmazlık olabilir
Senaryo çok iyi olsun diye uğraşıyorlar yeni sezonda da. Olacak inşallah yine.senaryo hazır olmadığına göre ya karar veremediikleri konular var ya'da yapım'a güvenmiyorlar veya başka anlaşmazlık olabilir
senaryo hazır olmadığına göre ya karar veremediikleri konular var ya'da yapım'a güvenmiyorlar veya başka anlaşmazlık olabilir
Henüz hazır değil, sadece 3. Sezon fikirleri hazırlanmış ve Bahadır Özdener bunu DCA ile paylaştı. Sonuçta bu sezon onun odaklı olacağı için.Senaryo çok iyi olsun diye uğraşıyorlar yeni sezonda da. Olacak inşallah yine.![]()
Tabii çünkü o başrol. Onun için izleniyor. ❤️Henüz hazır değil, sadece 3. Sezon fikirleri hazırlanmış ve Bahadır Özdener bunu DCA ile paylaştı. Sonuçta bu sezon onun odaklı olacağı için.
Geçen sezon Eylül'ün son haftası yeni sezonu açmıştık. Bakalım bu sezon ne olacak?Senaryo hafta sonuna kadar son versiyonunu bulacak, Pazartesi'den itibaren cast görüşmeleri aralıksız devam edecek. Ağustos'un son, Eylül'ün ilk haftası set bekleniyor. @Emre Ozansoy @ömer karataş @cokiyitvci ve diğerleri
Eylül'ün son haftası olacak.Geçen sezon Eylül'ün son haftası yeni sezonu açmıştık. Bakalım bu sezon ne olacak?![]()
İnşallah olur kadroda. ❤️Kurtlar Vadisi Pusu'da Ersoy Ulubey olarak tanıdığımız Ümit Acar, Hudutsuz Sevda ile görüşüyor @cokiyitvci @ömer karataş @Emre Ozansoy
Sizin oğlanlara yapılması gereken muameleMiray'ın aynı hatayı ikinci kez yapacağını zannetmiyorum.![]()
bir börek daha yiyeyim sonra seni vurup gideyim vadiciler anladı repliği renk katar diziye ümit acarKurtlar Vadisi Pusu'da Ersoy Ulubey olarak tanıdığımız Ümit Acar, Hudutsuz Sevda ile görüşüyor @cokiyitvci @ömer karataş @Emre Ozansoy
bir börek daha yiyeyim sonra seni vurup gideyim vadiciler anladı repliği renk katar diziye ümit acar
Musa Uzunlar, Orhan Kılıç duyumları da aldım.İnşallah olur kadroda. ❤️
Vay çok iyi isimler. İnşallah olur. ❤️Musa Uzunlar, Orhan Kılıç duyumları da aldım.
Uğur Yücel iddiaları da alevlendi. Bahadır Özdener'in de içinde ukte kalmış, finansal olarak mümkünse istiyormuş. @Emre Ozansoy
Musa Bey ya da Uğur Yücel gelirse kimse duramaz TOTAL'de önümüzdeVay çok iyi isimler. İnşallah olur. ❤️
Seyirci en önemlisi. İnşallah yine bu sezon da KIYMET bilirler.Musa Bey ya da Uğur Yücel gelirse kimse duramaz TOTAL'de önümüzde
Kıyamam ki ben.