cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,460
- Puanı
- 1,060
Yok çok iyi isim ama yalı Çapkınında yıprandıCringe oyunculuk..
Yok çok iyi isim ama yalı Çapkınında yıprandıCringe oyunculuk..

Yeni sezonda ismi yazacak o zamanAli Candan pardon Raci Şaşmaz çok ortaya çıkmaya başladıBu hiç hayra alamet değil. Adam hiç yaşlanmıyor, Necati çöktü ama bu sapasağlam 😂 @batuhankaralar @Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica @TenTen
Ekli dosyayı görüntüle 135637
Diyorsun ? 😂Yeni sezonda ismi yazacak o zaman![]()
Yeni sezonda iş var mı acabaAli Candan pardon Raci Şaşmaz çok ortaya çıkmaya başladıBu hiç hayra alamet değil. Adam hiç yaşlanmıyor, Necati çöktü ama bu sapasağlam 😂 @batuhankaralar @Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica @TenTen
Ekli dosyayı görüntüle 135637
Başından beri Hudutsuz Sevda'da ki 😂Yeni sezonda iş var mı acaba
Çocuğum onu biliyorum başka projede olur mu acaba diyorumBaşından beri Hudutsuz Sevda'da ki 😂
Yok siz beni anlamadınız 😂Aynen ama belli ki @Angelica ablamiz anlamamis![]()
Tamam öyle olsun.Çocuğum onu biliyorum başka projede olur mu acaba diyorum
------
Yok siz beni anlamadınız 😂
Olmaz abla maalesef maliyetlerden dolayı.Çocuğum onu biliyorum başka projede olur mu acaba diyorum
------
Yok siz beni anlamadınız 😂
Olmaz abla maalesef maliyetlerden dolayı.
Oğuz devam etmeli yeni sezonda. Umarım Bahadır Özdener yeni hikayede kendine yer verir. Ölmeden ayrılması saçma olurYakışıklı komutanım yine olay.@xemrexxx @Alemdar
Ekli dosyayı görüntüle 135750
Ekli dosyayı görüntüle 135751
Aynen kendini dinlemiştir yalnız kalarak uzun süre.Oğuz devam etmeli yeni sezonda. Umarım Bahadır Özdener yeni hikayede kendine yer verir. Ölmeden ayrılması saçma olur
Bu arada yeni sezon tüyosu için başlangıç sorusu : Halil İbrahim nerede ? 😂 Bunun cevabını yeni sezon fragmanında öğreniriz. Bizim Halo dağlara çıkmıştır yine 😂
Ben özel bir 3. Sezon bekliyorumAynen kendini dinlemiştir yalnız kalarak uzun süre.![]()
![]()
2. Sezon başlangıcı Halil İbrahim yarı çıplak idi.Ben özel bir 3. Sezon bekliyorum![]()