ekip bir arada jandarma'da orda zeynep kaçırıldı gibi geliyor bana russov yapmış olup didem yardım etmiş olabilir
Bu akşam yok bölüm.Dizi bu akşam yayında olacaktır, bu akşam görüşmek üzere. @Emre Ozansoy @ömer karataş @TenTen @cokiyitvci
Var diye duydum. Kanal yayınlama kararı almış, yayın akışı halen güncellenmedi.Bu akşam yok bölüm.
Kanaldan 20 dakika önce gelen yayın akışında 59. bölüm tekrarı yer alıyorVar diye duydum. Kanal yayınlama kararı almış, yayın akışı halen güncellenmedi.
Ne hikmetse 20 dakika önce de bu akşam fragmanını paylaştılar. Ne garip bir hafta akşama belli olur.Kanaldan 20 dakika önce gelen yayın akışında 59. bölüm tekrarı yer alıyor
1-2 saate son bölüm fragmanını koyup tekrar duyurusu yaparlar muhtemelen.Ne hikmetse 20 dakika önce de bu akşam fragmanını paylaştılar. Ne garip bir hafta akşama belli olur.
Gece dizinin yayınlanmamasına karar verilmişti lakin bu sabah itibariyle benim aldığım duyumlarda yayınlanacağı yönündeydi. Öğleden sonra belli olur, hem dizinin IG'si hem kanalın X hesabı var diyor. Gece Şakir Paşa afişi vardı şimdi yeniden Hudutsuz Sevda var.
Böyle bir şey olursa dizinin Show Tv'ye transferini isterim. Yeter artık.1-2 saate son bölüm fragmanını koyup tekrar duyurusu yaparlar muhtemelen.
Vardır illaki bir sebep, öğreniriz.Böyle bir şey olursa dizinin Show Tv'ye transferini isterim. Yeter artık.
Alemdar INVardır illaki bir sebep, öğreniriz.
Olması gereken olduğu için NP.
Ahahahaha Kazibe sabahtan beri var diyordu, ona güvendimOlması gereken olduğu için NP.![]()
O da pek bir şey bilmiyor.Ahahahaha Kazibe sabahtan beri var diyordu, ona güvendim![]()
Ya yapmaO da pek bir şey bilmiyor.![]()
Vay anam vay...
Yeter be ne pinti çıktınız ulan yapın başka türküler
Halil İbrahim'e, Hekimoğlu'na, Benden Selam Olsun Bolu Beyi'ne hasret kaldık.Yeter be ne pinti çıktınız ulan yapın başka türküler![]()
Transfer olayı falan yok. Medyapım'ım - NOW'ım arası çok iyi. Devam.Böyle bir şey olursa dizinin Show Tv'ye transferini isterim. Yeter artık.